Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
22.11.11 12:01
Michaela0312 píše:
saiiimona píše:
jeee, to už jste taky macíci :-) No mě posledně vyšet termín zas o týden dřív… :-) Vypadá to, že to bude kolem 25. 26. prosince…
a ty jsi v kolikátém..??

Dnes 34+3.. 1. termín máme na Silvetra a 2. 2. ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.11 12:01

Ja som bola na ultrazvuku v 31TT,pretože sa mojej doktorke nezdali prckove strevní kličky,že ich má večšie,tak ma poslala pre istotu na sukromnú kliniku na vyšetrenie.Doktorka tam bola uplne super,všetko bolo v poriadku,prcek zdravý,premerala ho,poukazovala mi a do detailov všetko popisala,váha jej vyšla na 1500g.
No a zajtra idem na posledný UTZ k mojej doktorke,tak som zvedavá ako sme narástli a pribrali za tie dva týždne a samozrejme partner chce byt pri tom,tak tam budeme všetci traja pohromade :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 12:04
lillyccat píše:
Ja som bola na ultrazvuku v 31TT,pretože sa mojej doktorke nezdali prckove strevní kličky,že ich má večšie,tak ma poslala pre istotu na sukromnú kliniku na vyšetrenie.Doktorka tam bola uplne super,všetko bolo v poriadku,prcek zdravý,premerala ho,poukazovala mi a do detailov všetko popisala,váha jej vyšla na 1500g.
No a zajtra idem na posledný UTZ k mojej doktorke,tak som zvedavá ako sme narástli a pribrali za tie dva týždne a samozrejme partner chce byt pri tom,tak tam budeme všetci traja pohromade :-)

to je hezký, bud ráda že se partner nevzdaluje :-)) Můj manžel se do toho tolik nehrnul… ale pak uznal že to je jednou za život všechno, tak jde i k porodu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 12:04
saiiimona píše:
Michaela0312 píše:
saiiimona píše:
jeee, to už jste taky macíci :-) No mě posledně vyšet termín zas o týden dřív… :-) Vypadá to, že to bude kolem 25. 26. prosince…
a ty jsi v kolikátém..??
jéé.. no to musíš mít radost co..?? :-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.11.11 12:05

Ahoj holky :mavam: ,
my dnes po KO v pořádku, byly jsme s prckem na ozvech…krásně nám bylo srdíčko :srdce:. Doktor dělal stěry a ještě mi braly krev na kontrolní krevní obraz a protilátky, tak příští týden uvidíme, jaké budou výsledky. Už mám nahoře 10 kg, ted to nějak rychleji roste :mrgreen:.
Na mateřskou nastupuji od čtvrtka :mrgreen: …fakt to strašně letí
Kacenka020: to bude v pohodě, hlavně odpočívej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 12:05
Michaela0312 píše:
jé, no to je super že máš tak pohodového doktora.. Já mám doktora jak na jehlách… na něco se ho zeptám, pač jsem prvorodička, a on na mě kouká jak dement.. tenhle přístup mně fakt štve…když jdu do poradny tak mi jen řekne že se neotvírám a toč vše… fakt mně to štve… tak jsem zvědavá jestli na mě ve čtvrtek bude zas koukat jak tydýt když tam naklušu s Manželem.. :-P

proč by měl koukat jak tydýt? je to přece i manželovo dítě tak má práv být při vyšetřeních…
Já mám výhodu že už od 10tt chodím na poradnu do porodnice v Podolí a mám tam super doktorku. sice se tam dlouho čeká, ale zase se mi docela věnuje a všechno co chci vysvětlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 12:07
Michaela0312 píše:
saiiimona píše:
Michaela0312 píše:
saiiimona píše:
a ty jsi v kolikátém..??
jéé.. no to musíš mít radost co..?? :-))

To jo :mrgreen: Ale to neva, hlavně, ať už je to za mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 12:12
paola white píše:
Michaela0312 píše:
jé, no to je super že máš tak pohodového doktora.. Já mám doktora jak na jehlách… na něco se ho zeptám, pač jsem prvorodička, a on na mě kouká jak dement.. tenhle přístup mně fakt štve…když jdu do poradny tak mi jen řekne že se neotvírám a toč vše… fakt mně to štve… tak jsem zvědavá jestli na mě ve čtvrtek bude zas koukat jak tydýt když tam naklušu s Manželem.. :-P
proč by měl koukat jak tydýt? je to přece i manželovo dítě tak má práv být při vyšetřeních…
Já mám výhodu že už od 10tt chodím na poradnu do porodnice v Podolí a mám tam super doktorku. sice se tam dlouho čeká, ale zase se mi docela věnuje a všechno co chci vysvětlí…

Myslim, že je to normální, že partner chodí.. Mě dr. taky říkal, že může kdykoliv přijít se mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.11.11 12:18

Kacenka020 vše bude v poho odpočívej a šetři se :hug:
Jinak nám to pěkně letí co ?? Já nastupuji na mateřskou teď ve středu , jinak pokojíček máme nachystanej, vše vyprané a vyžehlené už jen čekáme a co vy?? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.11 12:21
Michaela0312 píše:
lillyccat píše:
No a zajtra idem na posledný UTZ k mojej doktorke,tak som zvedavá ako sme narástli a pribrali za tie dva týždne a samozrejme partner chce byt pri tom,tak tam budeme všetci traja pohromade :-)
to je hezký, bud ráda že se partner nevzdaluje :-)) Můj manžel se do toho tolik nehrnul… ale pak uznal že to je jednou za život všechno, tak jde i k porodu..:-)

To vieš,že som rada a velmi,on chce byt u všetkého a má velký zaujem o prcka,všetko študuje týžden po týždni,pozoruje každý jeho pohyb,…som mu zato velmi vdačná a teším sa,že je taký aký je.K porodu samozrejme ide somnou už si nahlásil aj dovolenku na 14dni aby mohol byt somnou každý den a samozrejme aj ked príde ten očakávaný den D. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 12:22
Markuška píše:
Jinak nám to pěkně letí co ?? Já nastupuji na mateřskou teď ve středu , jinak pokojíček máme nachystanej, vše vyprané a vyžehlené už jen čekáme a co vy?? :srdce:

já chci nastoupit na meteřskou co nejpozději takže půjdu až 15.12. ať mám co nejvíc penízků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.11.11 12:25

ty ještě pracuješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 12:27

ne já jsem na neschopence od srpna, ale měla jsem vysoký příjmy tak se mi vyplatí posunout si mateřskou abych dostávala rodičák co nejpozději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.11 12:29
paola white píše:
Markuška píše:
Jinak nám to pěkně letí co ?? Já nastupuji na mateřskou teď ve středu , jinak pokojíček máme nachystanej, vše vyprané a vyžehlené už jen čekáme a co vy?? :srdce:
já chci nastoupit na meteřskou co nejpozději takže půjdu až 15.12. ať mám co nejvíc penízků :-)

Já nastupujem na materskú 5.12. takže ešte dva týždne,inak tiež už máme skoro všetko nachystané,ešte čakáme na kočík kedy nám príde,včera som doprala posledné vecičky pre prcka ale ja si ešte počkám necelé dva mesiace,kym bude Mathias tu :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 12:46
paola white píše:
Michaela0312 píše:
no právě že když se ho na něco zeptám, pač nemám nikoho kdo by mi to řekl, a na internetu taky vždy píšou něco jiného ..tak prostě kouká divně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí