Poradna duly
Jana Čurdová
Ja som tiež kupila pampers a mám v plane kupit ešte aj inú značku,nech vieme čo a ako,myslím si ale že tie pampersky sú prijatelnejšie cenovo,huggies sa mi zdajú dost drahé ale ked kupim jedno balenie to ma snád nevytrhne ![]()
No uvidime,čo bude prckovi vyhovovat a ked ani jedny skusime zasa iné,…
Ahojky Holky
teda já mám už teda taky všechno pro miminko, vyprané věci do porodnice a ostatní věci do velikosti 68:))a koupené plenky Pampers:)Ale spíš jsem se zaměřila ,abych měla všechny dárečky pod stromeček už koupené pro nejbižší, ale na sebe abych si něco koupila do porodnice + věci na kojení jsem teda zapomněla - toš já to teda budu muset rychle napravit abych se pak nedivila
![]()
tak to mi máme koupené na začátek pampers premium care a pak 2 balíky těch zelených tesco ,nedávno je měli zase v akci za 180 kč,– myslím že drahé pleny je zbytečný luxus , ale zas záleží co jakému prckovi bude vyhovovat ![]()
Markuška píše:
tak to mi máme koupené na začátek pampers premium care a pak 2 balíky těch zelených tesco ,nedávno je měli zase v akci za 180 kč,– myslím že drahé pleny je zbytečný luxus , ale zas záleží co jakému prckovi bude vyhovovat
souhlasím s tebou. na těch pár týdnů po porodu jsem koupila lepší a pak vyzkoušíme ty levnější a uvidíme co bude Matesovi vyhovovat
Holky chcete se zasmát ?? napsala jsem Milošoj seznam do lékárny k maxoj , že aby ho tam prodavačce dal a ona mu to všechno vyskládala . Měla jsem tan napsanej těhotenský čaj a ta pipka mu prodá těhotenský test , ale ne obyčejnej ona mu prodala ten digitální . Jemu to bylo divný , ale nevěděl co všechno na tom lístku bylo . ještě , že platil unišekama … budu přemejšlet kde ho prodám , už je mi v celku zbytečný
Kacenka020 píše:
Holky chcete se zasmát ?? napsala jsem Milošoj seznam do lékárny k maxoj , že aby ho tam prodavačce dal a ona mu to všechno vyskládala . Měla jsem tan napsanej těhotenský čaj a ta pipka mu prodá těhotenský test , ale ne obyčejnej ona mu prodala ten digitální . Jemu to bylo divný , ale nevěděl co všechno na tom lístku bylo . ještě , že platil unišekama … budu přemejšlet kde ho prodám , už je mi v celku zbytečný
No tak to som sa celkom pobavila,ja radšej zoznam nepíšem ešte by to dopadlo podobne a bohvie čo by priniesol mne ten moj
![]()
Tak já bych ho taky nepsala , ale když nikam nemůžu tak jsem mu to takhle napsat musela … ale ráda pobavím ![]()
Kacenka020 píše:
Tak já bych ho taky nepsala , ale když nikam nemůžu tak jsem mu to takhle napsat musela … ale ráda pobavím
Tak to sa ti podarilo ![]()
ahojik holky chci se zeptat těch ,které už jsou na mateřské ,papír do práce od doktora jsem už dávala ,ale nikdo se mě neptal na jak dlouho mateřskou chci ?? Jak jste na tom vy ?? ![]()
Ahojky Markuško, no mateřská trvá 6 měsíců, pak se nestupuje na rodičovskou dovolenou, to se teprve nahlašuje délka, myslím, že na úřadu práce… Nebo na sociálce? Teď si nejsem jistá…