Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
22.11.11 08:08

Ahoj holky , tak já na KO nic moc … čípek se mi zkracuje už mám CS3 a ptrcek mi na něj hrozně tlačí . musím dodržovat klidovej režim , musím ještě aspoň 5 týdnu vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.11 10:11
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , tak já na KO nic moc … čípek se mi zkracuje už mám CS3 a ptrcek mi na něj hrozně tlačí . musím dodržovat klidovej režim , musím ještě aspoň 5 týdnu vydržet

Uvidíš zvladnete to a vydržíte obidvaja :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:01

Ahojky holky, jsem tu po dlouhý době a docela jste něco nakeckaly :-) Nedočetla jsem všechno, ale Kačí to s tim čípkem mě mrzí, tak se hlavně šetři a určitě to zvládnete. Já jdu 29. do poradny, tak uvidíme jak jsme na tom s čípkem. Posslední dny mě dost bolelo a tvrdlo bříško, tak uvidíme. Jinak od včerejška jsem už na mateřský, holky to je hrozný, jak to utíká, co? Už se moc těším, až se nám beruška narodí, ale trochu se děsím toho, že to bude utíkat ještě rychlejc s malou.. že nám hned ty dětičky vyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.11.11 11:08
lillyccat píše:
Kacenka020 píše:
Uvidíš zvladnete to a vydržíte obidvaja :wink:

no aspoň do to 36 týdne musíme vydržet a pak už to je fuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.11.11 11:14
saiiimona píše:
Ahojky holky, jsem tu po dlouhý době a docela jste něco nakeckaly :-) Nedočetla jsem všechno, ale Kačí to s tim čípkem mě mrzí, tak se hlavně šetři a určitě to zvládnete. Já jdu 29. do poradny, tak uvidíme jak jsme na tom s čípkem. Posslední dny mě dost bolelo a tvrdlo bříško, tak uvidíme. Jinak od včerejška jsem už na mateřský, holky to je hrozný, jak to utíká, co? Už se moc těším, až se nám beruška narodí, ale trochu se děsím toho, že to bude utíkat ještě rychlejc s malou.. že nám hned ty dětičky vyrostou.

No ahooooooooj :mrgreen: děkuji , musíme , ještě je na porod brzo … jo jo taky mám strach jak to pak hrozně rychle bude utíkat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:16
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
No ahooooooooj :mrgreen: děkuji , musíme , ještě je na porod brzo … jo jo taky mám strach jak to pak hrozně rychle bude utíkat :-(

A jak se jinak cítíš? Je Ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 11:21

Ahojda, chtěla jsem se zeptat měli jste taky manžela na posledním Ultrazvuku…?? tedy v tom 31 tt..???a co Vám tam vše doktor řekl..?? :-) jináč se na Malou už hrozně těším…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:28

Ahojky, ne ne, já jsem tam partnera neměla a dr. zase měřil celý miminko a věděl kolik málá váží atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.11.11 11:28
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
No ahooooooooj :mrgreen: děkuji , musíme , ještě je na porod brzo … jo jo taky mám strach jak to pak hrozně rychle bude utíkat :-(
A jak se jinak cítíš? Je Ti dobře?

jo řekla bych , že jsem v pohodě . chytlo mě i uklízení , ale s tím má už teď smůlu , aspoň na 14 dní do příští poradny . kolik ti vážila malá na posledním utz ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:34

Posledně vážila 2 kg :-) To bylo asi před týdnem a něco. Kolik vážíte Vy? Tak hlavně, že se cítíš dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 11:35
Michaela0312 píše:
Ahojda, chtěla jsem se zeptat měli jste taky manžela na posledním Ultrazvuku…?? tedy v tom 31 tt..???a co Vám tam vše doktor řekl..?? :-) jináč se na Malou už hrozně těším…:-)

ahojky. jo já jsem měla manžela na skoro všech utz a i do poradny se mnou chodí. teď v 31tt na utz jsem s sebou dokonce vzala i mamku a doktorka byla v pohodě. změřila Matese, koukla na pohlaví, řekla kolik měří a váží a vyšetřila mi čípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.11.11 11:36

no my teď ve 32tt 1,90 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:41

jeee, to už jste taky macíci :-) No mě posledně vyšet termín zas o týden dřív… :-) Vypadá to, že to bude kolem 25. 26. prosince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 11:48
paola white píše:
Michaela0312 píše:
ahojky. jo já jsem měla manžela na skoro všech utz a i do poradny se mnou chodí. teď v 31tt na utz jsem s sebou dokonce vzala i mamku a doktorka byla v pohodě. změřila Matese, koukla na pohlaví, řekla kolik měří a váží a vyšetřila mi čípek

jé, no to je super že máš tak pohodového doktora.. Já mám doktora jak na jehlách… na něco se ho zeptám, pač jsem prvorodička, a on na mě kouká jak dement.. tenhle přístup mně fakt štve…když jdu do poradny tak mi jen řekne že se neotvírám a toč vše… fakt mně to štve… tak jsem zvědavá jestli na mě ve čtvrtek bude zas koukat jak tydýt když tam naklušu s Manželem.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 11:48
saiiimona píše:
jeee, to už jste taky macíci :-) No mě posledně vyšet termín zas o týden dřív… :-) Vypadá to, že to bude kolem 25. 26. prosince…

a ty jsi v kolikátém..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital