Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ja nekde vycetla, ze podprsenku kupovat nejdriv v 36 tt ![]()
miminkoMEX píše:
Ahoj holky, ja nekde vycetla, ze podprsenku kupovat nejdriv v 36 tt
Tak to já se ji chystám koupit příští týden, protože už mi je ta velká, co jsem si ji koupila ve třetím měsíci, zase malá… kde se to proboha zastaví???
suricata: ![]()
mě připadá, že se mi prsa teda nijak zvlášt nezvětšila, přitel říkal, že jo, ale mě to nepřipadne, nosím furt stejnou velikost ![]()
ahoj všichni maminky a skoro maminky, ráda bych se k vám přidala, pokud to teda nevadí
Nějak jsem do teď neměla čas, neb jsem furt pracovala, tak teď na mateřské si chci rychle užít posledních pár týdnů než se spustí ten slibovaný rachot (jako prvorodička ještě nevím, co nás čeká)
Termín mám 7. 1. a jsem z Plzně, kde bych ráda i rodila. Nachystáno mám už snad vše, nakoupíno narychlo taky a teda že toho je ![]()
veruunka píše:
ahoj všichni maminky a skoro maminky, ráda bych se k vám přidala, pokud to teda nevadíNějak jsem do teď neměla čas, neb jsem furt pracovala, tak teď na mateřské si chci rychle užít posledních pár týdnů než se spustí ten slibovaný rachot (jako prvorodička ještě nevím, co nás čeká)
Termín mám 7. 1. a jsem z Plzně, kde bych ráda i rodila. Nachystáno mám už snad vše, nakoupíno narychlo taky a teda že toho je
vítej ![]()
suricata píše:
Tak to já se ji chystám koupit příští týden, protože už mi je ta velká, co jsem si ji koupila ve třetím měsíci, zase malá… kde se to proboha zastaví???
proto já ještě žádnou vůbec nekupovala , prsa rostou postupně a nejvíc se nalejou po porodu a to člověk neodhadne jakou velikost bude potřebovat ![]()
Kacenka020 píše:suricata píše:proto já ještě žádnou vůbec nekupovala , prsa rostou postupně a nejvíc se nalejou po porodu a to člověk neodhadne jakou velikost bude potřebovat
přesně já jsem si říkala že si jí koupím nějakou kvalitní až po porodu a do porodky si vezmu nějakou obyčejnou nebo takovou tu sportovní bez kostic… nechce se mi dávat tisícovku za podprdu, která mi třeba až se mi prsa nalejou nebude.
ahojky Holky ![]()
tak já si včera už kojící podprsenku koupila:) A navíc jsem si včera vyšla s mamkou na nákupy a naší Elince jsme nakoupily oblečení do porodnice v Tescu a v butiku - bude to kočka - má nejlepší bundičku na světě ![]()
Mně přibrala prsa už ve druhm měsíci tak o 2 čísla (měla jsem 70 E a teď mám 75 F)! Takže jsem hned kupovala podprdu novou (u mých velikostí se bez ní nedá hnout), no a po takovém 6. měsíci, jak mi narostlo bříško nahoře mi začala vadit kostice, tak jsem koupila rovnou kojící (od Anity) a jsem moooc spokojená. Byla sice drahá jako pes (přes 1000, ale když jsem teď zkoušela jinou byla to tragédie). Navíc vůbec není poznat, že je kojící a dá se nosit i normálně
tak jsem teď dokoupila ještě jednu taky od Anity (ostatní sice levnější pokusy jsem musela vrátit, buď škrábali nebo neseděly)
mám tutu:
http://www.anita.com/…20podprsenka
a tutu:
http://www.anita.com/…20podprsenka
a můžu všem doporučit!
no pevně doufám, že už se dál zvětšovat nebudou. Taky se mi teď zvětšil obvod, takže už mě každá šktí, no co už ![]()
co se dál balí do porodnice? já jsem si říkala, že ten nafukovací kruh si nevemu, chci si pořídit kojící polštář
Jinak jsem se chtěla zeptat, jak máte otočený miminka, já ho mám momentálně napříč, tak ho každý den přemlouvám, ať se už otočí správně, jak má být ![]()
já mám mrňouse každý den jinak
ještě je dost času , tak ho zatím nechávám bejt a nepřekecávám ![]()
Kamarádka měla hlavou dolu malého od nějákého šestého měsíce a musela až do konce ležet , páč se kvůli tomu začala otvírat . Tak ho nechávám dělat si co chce ![]()
Jinak z jedněch stránek mám stažený seznam do nemocnice kam pojedu já , ta by se vám to jako případný předběžný seznam mohlo hodit
jinak je tam napsáno letní pyžamo , tak se nelekněte je to od holčiny co rodila v létě
![]()