Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
Jinak hlásím, že dnes jsem byla v poradně a po dlouhý době nějaký dobrý zprávy.. Malá je hlavou dolů!!! Má 2 kilča, srdíčko buší úplně ukázkově. Dostala jsem už papíry k mateřský, tak jsem je zrovna odnesla do práce a taky jsem dostala papíry do porodnice. Pak už jen ukončit neschopenku a je to… Takže konečně něco pozitivního!!!
Saiii,tak to ti moc gratulujem k výbornej správičke a že je všetko OK ![]()
lillyccat píše:saiiimona píše:Saiii,tak to ti moc gratulujem k výbornej správičke a že je všetko OK
Jinak hlásím, že dnes jsem byla v poradně a po dlouhý době nějaký dobrý zprávy.. Malá je hlavou dolů!!! Má 2 kilča, srdíčko buší úplně ukázkově. Dostala jsem už papíry k mateřský, tak jsem je zrovna odnesla do práce a taky jsem dostala papíry do porodnice. Pak už jen ukončit neschopenku a je to… Takže konečně něco pozitivního!!!
Děkuju ![]()
saiiimona píše:
tak to je super, snad si to zas nerozmyslí a už zůstane hlavou dolů ![]()
Ahoj holky ![]()
Hezké pupíky máte
![]()
Já jsem se ted vrátila z předporodního kurzu, ač jsem na žádný jít nechtěla, tak zvědavost byla silnější
…chodíte na nějaké kurzy?
Byla to přednáška, nic jsme nenacvičovali (žádný trapas), ale zjistila jsem podrobně, co mě čeká
, bude to teda sranda ten porod, už aby to bylo za námi ![]()
já teda na žádný kurz nechodím , nechám se překvapit až v den D ![]()
já se na kurz chystám, ale v porodce mi řekli že je ještě brzy ![]()
Tak na kurz jsem myslela, že nepůjdu, ale teď mi dali u dr. nabídku víkendovýho rychlokurzu, tak mi to začlo vrtat hlavou..
Kačí, hezkej pupík, je takovej nízko… ![]()
on teda dole není , jen je hrozně do špičky … jak všichni říkaj to bude kluk jako buk ![]()
Ahoj holky,včera som bola u mojej gyn. doktorky a povedala mi,že mimisek ešte nieje otočený a nezdalo sa jej ani prckove strevo,tak ma poslala na vyšetrenie UTZ strevnej kličky,tak dneska som tam išla z obavami čo to bude.Naštastie je všetko v poriadku,doktorka mi povedala a uistila nás,že je to normalne,pretože prcek si glgne plodovej vody tak to je z toho,no ešteže tak už som mala strach.Hned mi ho aj pomerala a zvážila,skontrolovala všetko či je v poriadku-naštastie všetko OK.Srdiečko bije ukážkovo,všetko sa vyvíja ako má a vážime okolo 1500g,plodovej vody mame v norme ani vela ani málo,…a ešte som sa jej postažovala,že sa mi prcek ešte neotočil a ona mi povedala,…ved je krásne hlavičkou dolu,…velmi ma tym potešila,akurát mi vrta hlavou,že včera ešte bol zadočkom dolu a dneska už je pretočený,hm,…ale pre mna to sú super správičky
![]()
tak oni se jsou schopný se otočit během půl hodiny a hlavně do 34 týdne se pořád přetáčet můžou … mě se tam taky točí jak blázen , každý den je jinak …
náš Matýsek je v poloze start. a bylo poznat kdy se začal přetáčet protože mě to dost bolelo, tak snad už hlavičkou dolů vydrží. jinak dneska u dr všechno v pohodě ![]()