Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
8.11.11 15:13
saiiimona píše:
Jinak hlásím, že dnes jsem byla v poradně a po dlouhý době nějaký dobrý zprávy.. Malá je hlavou dolů!!! Má 2 kilča, srdíčko buší úplně ukázkově. Dostala jsem už papíry k mateřský, tak jsem je zrovna odnesla do práce a taky jsem dostala papíry do porodnice. Pak už jen ukončit neschopenku a je to… Takže konečně něco pozitivního!!!

Saiii,tak to ti moc gratulujem k výbornej správičke a že je všetko OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.11.11 15:15
lillyccat píše:
saiiimona píše:
Jinak hlásím, že dnes jsem byla v poradně a po dlouhý době nějaký dobrý zprávy.. Malá je hlavou dolů!!! Má 2 kilča, srdíčko buší úplně ukázkově. Dostala jsem už papíry k mateřský, tak jsem je zrovna odnesla do práce a taky jsem dostala papíry do porodnice. Pak už jen ukončit neschopenku a je to… Takže konečně něco pozitivního!!!
Saiii,tak to ti moc gratulujem k výbornej správičke a že je všetko OK :palec:

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.11.11 15:56

Můj dnešní pupik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.11.11 06:45
saiiimona píše:

tak to je super, snad si to zas nerozmyslí a už zůstane hlavou dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.11.11 16:27

Ahoj holky , tak tu je můj dnešní pupík ve 30 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.11.11 19:20

Ahoj holky :-D
Hezké pupíky máte :palec: :srdce:
Já jsem se ted vrátila z předporodního kurzu, ač jsem na žádný jít nechtěla, tak zvědavost byla silnější :mrgreen: …chodíte na nějaké kurzy?
Byla to přednáška, nic jsme nenacvičovali (žádný trapas), ale zjistila jsem podrobně, co mě čeká 8-o , bude to teda sranda ten porod, už aby to bylo za námi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.11.11 19:36

já teda na žádný kurz nechodím , nechám se překvapit až v den D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.11.11 22:08

já se na kurz chystám, ale v porodce mi řekli že je ještě brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.11.11 15:24

Tak na kurz jsem myslela, že nepůjdu, ale teď mi dali u dr. nabídku víkendovýho rychlokurzu, tak mi to začlo vrtat hlavou..
Kačí, hezkej pupík, je takovej nízko… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.11.11 15:26

on teda dole není , jen je hrozně do špičky … jak všichni říkaj to bude kluk jako buk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.11.11 15:28

jj, to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.11.11 15:29

už jsem s tím smířená :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.11.11 15:48

Ahoj holky,včera som bola u mojej gyn. doktorky a povedala mi,že mimisek ešte nieje otočený a nezdalo sa jej ani prckove strevo,tak ma poslala na vyšetrenie UTZ strevnej kličky,tak dneska som tam išla z obavami čo to bude.Naštastie je všetko v poriadku,doktorka mi povedala a uistila nás,že je to normalne,pretože prcek si glgne plodovej vody tak to je z toho,no ešteže tak už som mala strach.Hned mi ho aj pomerala a zvážila,skontrolovala všetko či je v poriadku-naštastie všetko OK.Srdiečko bije ukážkovo,všetko sa vyvíja ako má a vážime okolo 1500g,plodovej vody mame v norme ani vela ani málo,…a ešte som sa jej postažovala,že sa mi prcek ešte neotočil a ona mi povedala,…ved je krásne hlavičkou dolu,…velmi ma tym potešila,akurát mi vrta hlavou,že včera ešte bol zadočkom dolu a dneska už je pretočený,hm,…ale pre mna to sú super správičky :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.11.11 16:07

tak oni se jsou schopný se otočit během půl hodiny a hlavně do 34 týdne se pořád přetáčet můžou … mě se tam taky točí jak blázen , každý den je jinak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.11.11 17:57

náš Matýsek je v poloze start. a bylo poznat kdy se začal přetáčet protože mě to dost bolelo, tak snad už hlavičkou dolů vydrží. jinak dneska u dr všechno v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí