Poradna duly
Jana Čurdová
já myslím , že hned poznáš zlepšení
mě někdy i na to tvrdnutí zabere buď dojít si na malou nebo chvilková změna polohy ![]()
majkla0 píše:
Já peru prádlo tak nějak průběžně, ted jsem prala plíny…málem jsem zešílela z toho žehlení a to jich bylo jen 20, ale bylo to jako žehlit furt tu samou plínu znova a znova.
Přebalovák mám teda nakonec ten se skřínkou. No a postýlku jsem si vybrala úplně obyč z bukového dřeva.
Kacenka020: přeji brzké uzdravení
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to máte s tvrdnutím bříška? Mně tedka tvrdne nějak častěji asi tak max.10× za den, ale četla jsem, že je to normální (pokud to není 10× za hodinu). Prý se na to baští magnézko, budu to muset probrat s doktorem. Předtím mi budto netvrdlo, nebo jsem to tak necítila
neboj se mě taky začalo tvrdnout tak jsem to v poradně říkala doktorce a ona říkala že i 15× za den je to v pohodě. prý se prostě jen děloha začíná připravovat…
Dobré ránko, no až na to, že jsem se na dnešek zase skoro nevyspala tak dobrý
A co Tobě? Jak se daří?
já včera donutila manžela aby postavil komodu na Matýskovi věci takže tu teď pobíhám po bytě a přenáším je ze svojí skříně do jeho. zjišťuju že by musel zůstat miminko asi rok aby to všechno unosil ![]()
Tak přesně to jsem si říkala já včera, taky jsem rozvnala všechny věcičky k malý do komody a do skříně a prala zbytky věciček a myslim, že něco nevezme ani jednou na sebe, pže to nestihne ![]()
a nejhorší na tom je že se nedokážu ovládnout a nakupuju vesele dál.
![]()
jako bříško tvrdnout může ,ale nesmějí to být pravidelné intervaly a často , na to je dobré právě to magnézko , mě pomáhá hodně ![]()
jinak já koupila v tescu jen pyžamka co měli v akci s medvídkem Pů , mamka saténovou rychlo zavinovačku a nějáký dva komplety . Babička říkala , aby se už nic nekupovalo , tak nevíme co z prahy doveze , ale po mamčiný sestřence nám přiveze úplně tu nejmenší zimní kombinézku , myslím 52-54 nebo jak to tam vychází
Dobré poledne děvčata ![]()
Ještě k tomu tvrdnutí bříška, kolikrát denně pijete to magnézko? Dnes si jdu přes lékarnu doplnit zásoby,tak snad to bude lepší
.
Dnes v noci jsem toho taky moc nenaspala, at jsem se otočila jak jsem chtěla,odměnou mi byl vždy kopanec. A ráno v 6 mi zase prozměnu tvrdlo bříško, jak jsem vstala, tak to bylo pryč, takže super
.
Já jsem zatím za celé těhu nabrala 8 kg, na začátku jsem se strašně bála, že ze mně bude velká koule
,doufám, že se mé obavy nakonec ještě nevyplní ![]()
já to mám v podobě prášků , beru 3×1 tabletu , ale když vím , že budu mít větší zátěž tak si vezmu naráz klidně i dvě
Ahoj děvčátka, můžu se přidat, TP mám 17.1.
a s tím magnézkem mě říkal Dr. že do 29 TT a pak raději nic…