Poradna duly
Jana Čurdová
no mě kosmetiku nakoupí mamka a já si koupím pak jen plíny a ty ubrousky v tom DM ty ty kuponky
Ahojky surikatko, no já nakoupila Niveu, pro mě je to nej značka, ale těžko říct, ono se to setejně prej u miminek nemá přehánět s kosmetikou, ale nakoupila jsem Niveu Baby a mají ještě šetrnější - Nutri Sensitive, co šlo, tak jsem koupila to ![]()
saiiimona píše:
Ahojky surikatko, no já nakoupila Niveu, pro mě je to nej značka, ale těžko říct, ono se to setejně prej u miminek nemá přehánět s kosmetikou, ale nakoupila jsem Niveu Baby a mají ještě šetrnější - Nutri Sensitive, co šlo, tak jsem koupila to
spíš jsem myslela, co jako mimi potřebuje? zásyp na prdelku (dělá se to dneska ještě?) a šampón, nějaké mazání? mazání se dělí taky na prdelku a obličejík a tělíčko? ![]()
jéé dík za foto
minule jsi mě pěkně inspirovala těmi oblečky v komínkách, hned se mi líp pralo ![]()
Zásyp jsem nekupovala, jen krém proti opruzeninám, jinak jsem koupila krém do mrazů, tělový krém, mycí gel se šamponem a pěnu, ta se dá dát taky jako šampon, ale říkam, budu s tím šetřit a jen malinko používat… ![]()
suricata píše:
jéé dík za fotominule jsi mě pěkně inspirovala těmi oblečky v komínkách, hned se mi líp pralo
Tak to jsem moc ráda
To jsem ty oblečky měla jen ve skříni nevypraný, teď už je skoro vše vyprané a putuje to do Sofinky skříně
Už máš vypráno?
suricata píše:
a ten krém do mrazu a na opruzeniny je taky od nivei?
jj, taky Nivea ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Tak to jsem moc ráda
jéé dík za fotominule jsi mě pěkně inspirovala těmi oblečky v komínkách, hned se mi líp pralo
To jsem ty oblečky měla jen ve skříni nevypraný, teď už je skoro vše vyprané a putuje to do Sofinky skříně
Už máš vypráno?
jen malou část, já si to dávám do šuplíku do takových těch látkových krabic z ikei a mám ohromnou radost, že už se to blíží, jen bych potřebovala víc času a nebýt furt tak utahaná, prala jsem v té lovele a moc to nevoní, jen tak miminečkovsky jemňoucce
saiiimona píše:suricata píše:jj, taky Nivea
a ten krém do mrazu a na opruzeniny je taky od nivei?
no to abych ještě vymyslela nějakou polici do koupelny, aby se tam miminkovi věci vešly
suricata píše:saiiimona píše:jen malou část, já si to dávám do šuplíku do takových těch látkových krabic z ikei a mám ohromnou radost, že už se to blíží, jen bych potřebovala víc času a nebýt furt tak utahaná, prala jsem v té lovele a moc to nevoní, jen tak miminečkovsky jemňouccesuricata píše:Tak to jsem moc ráda
Už máš vypráno?
Taky už se nemůžu dočkat, utíká to jako voda. A tak pořád pracuješ? To se ani nedivim, že jsi utahaná..
Mě právě ta Lovela taky moc nevoněla, když jsem k ní čuchla, ale na prádle to může být úplně jiný, miminkovská vůně je nej ![]()
furt pracuju, ale už jsem fakt unavená, možná by bylo nejlepší dodělat rozdělanou práci a zabalit to …a vrhnout se na praní a vybavování a stěhování (vůbec jsem si na začátku neuvědomila, kolik toho ten človíček potřebuje) ![]()
suricata píše:
furt pracuju, ale už jsem fakt unavená, možná by bylo nejlepší dodělat rozdělanou práci a zabalit to …a vrhnout se na praní a vybavování a stěhování (vůbec jsem si na začátku neuvědomila, kolik toho ten človíček potřebuje)
Tak to dodělej a už si doma všechno hezky chystej a odpočívej, musíš bejt moc unavená, mě stačí chvíli něco dělat a jsem K.O.
A Vy se stěhujete? Taky jsem si neuvědomila, co všechno bude potřeba, ale jsem ráda, že už skoro vše máme, ale určitě bude ještě kupa věcí, na který se přijde později ![]()