Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
17.10.11 16:57

no mě kosmetiku nakoupí mamka a já si koupím pak jen plíny a ty ubrousky v tom DM ty ty kuponky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:58

jo a chůvičky nekupuju , přijdou mi zbytečné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 16:58

Ahojky surikatko, no já nakoupila Niveu, pro mě je to nej značka, ale těžko říct, ono se to setejně prej u miminek nemá přehánět s kosmetikou, ale nakoupila jsem Niveu Baby a mají ještě šetrnější - Nutri Sensitive, co šlo, tak jsem koupila to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 17:03

Tak tady jen něco málo z naší kosmetiky a tak.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 17:03
saiiimona píše:
Ahojky surikatko, no já nakoupila Niveu, pro mě je to nej značka, ale těžko říct, ono se to setejně prej u miminek nemá přehánět s kosmetikou, ale nakoupila jsem Niveu Baby a mají ještě šetrnější - Nutri Sensitive, co šlo, tak jsem koupila to :-)

spíš jsem myslela, co jako mimi potřebuje? zásyp na prdelku (dělá se to dneska ještě?) a šampón, nějaké mazání? mazání se dělí taky na prdelku a obličejík a tělíčko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 17:06

jéé dík za foto :) minule jsi mě pěkně inspirovala těmi oblečky v komínkách, hned se mi líp pralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 17:08

Zásyp jsem nekupovala, jen krém proti opruzeninám, jinak jsem koupila krém do mrazů, tělový krém, mycí gel se šamponem a pěnu, ta se dá dát taky jako šampon, ale říkam, budu s tím šetřit a jen malinko používat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 17:10
suricata píše:
jéé dík za foto :) minule jsi mě pěkně inspirovala těmi oblečky v komínkách, hned se mi líp pralo :)

Tak to jsem moc ráda :-) To jsem ty oblečky měla jen ve skříni nevypraný, teď už je skoro vše vyprané a putuje to do Sofinky skříně :-D Už máš vypráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 17:10

a ten krém do mrazu a na opruzeniny je taky od nivei?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 17:14
suricata píše:

jj, taky Nivea :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 17:14
saiiimona píše:
suricata píše:
jéé dík za foto :) minule jsi mě pěkně inspirovala těmi oblečky v komínkách, hned se mi líp pralo :)
Tak to jsem moc ráda :-) To jsem ty oblečky měla jen ve skříni nevypraný, teď už je skoro vše vyprané a putuje to do Sofinky skříně :-D Už máš vypráno?

jen malou část, já si to dávám do šuplíku do takových těch látkových krabic z ikei a mám ohromnou radost, že už se to blíží, jen bych potřebovala víc času a nebýt furt tak utahaná, prala jsem v té lovele a moc to nevoní, jen tak miminečkovsky jemňoucce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 17:16
saiiimona píše:
suricata píše:
jj, taky Nivea :pankac:

no to abych ještě vymyslela nějakou polici do koupelny, aby se tam miminkovi věci vešly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 17:16
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
jen malou část, já si to dávám do šuplíku do takových těch látkových krabic z ikei a mám ohromnou radost, že už se to blíží, jen bych potřebovala víc času a nebýt furt tak utahaná, prala jsem v té lovele a moc to nevoní, jen tak miminečkovsky jemňoucce

Taky už se nemůžu dočkat, utíká to jako voda. A tak pořád pracuješ? To se ani nedivim, že jsi utahaná.. :-( Mě právě ta Lovela taky moc nevoněla, když jsem k ní čuchla, ale na prádle to může být úplně jiný, miminkovská vůně je nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 17:22

furt pracuju, ale už jsem fakt unavená, možná by bylo nejlepší dodělat rozdělanou práci a zabalit to …a vrhnout se na praní a vybavování a stěhování (vůbec jsem si na začátku neuvědomila, kolik toho ten človíček potřebuje) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 17:25
suricata píše:
furt pracuju, ale už jsem fakt unavená, možná by bylo nejlepší dodělat rozdělanou práci a zabalit to …a vrhnout se na praní a vybavování a stěhování (vůbec jsem si na začátku neuvědomila, kolik toho ten človíček potřebuje) :)

Tak to dodělej a už si doma všechno hezky chystej a odpočívej, musíš bejt moc unavená, mě stačí chvíli něco dělat a jsem K.O. :-) A Vy se stěhujete? Taky jsem si neuvědomila, co všechno bude potřeba, ale jsem ráda, že už skoro vše máme, ale určitě bude ještě kupa věcí, na který se přijde později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí