Poradna duly
Jana Čurdová
máš obrázek toho x landera? v jakého máš barvě, jaké máš kolečka? dá se přestavět na sporťák nebo je to jen korbička? já se hrozně těším, až budu drandit, ale teď je u našich, ach jo
najdu a dám ho sem . no má kolečka klasika , jedny jsou blíž k sobě a plně otočné , ale dají se stopnout , aby se neotáčela … jinak je to i klasika sporťák a má adaptéry na vajíčko , ale to na něj asi pořizovat nebudeme . nejezdí se s ním špatně a barvu mám tyrkysovou
díky
jo jo je lepší někdy když jsou otočná , ale bez nich to jde ![]()
tak teď mám v plánu pořídit postýlku, ptala jsem se po známých, tak snad se co nejdřív nejaká vyloupne, která by mi vyhovovala… máš už postýlku?
suricata píše:
tak teď mám v plánu pořídit postýlku, ptala jsem se po známých, tak snad se co nejdřív nejaká vyloupne, která by mi vyhovovala… máš už postýlku?
doma nééé , ale mám ji domluvenou od tety , stejně jí bude přítel asi skládat až já budu v porodnici
já teda žádný seznam nemám
a ani nic nekupujem , jen ten kočárek , pak všechno dostávám a spousta věcí mi přijde zbytečných tak se ovládám a fakt nenakupuju co mi nepřijde jako nezbytné ![]()
tak když pominu oblečení, tak je to postýlka, matrace, peřinka, chůvička, monitor dechu, dudlík, přebalovaci podložka, plínky, vanička, kočárek, autosedačka, fusak, bryndáky, lahvičky a milion věcí o kterých určitě ještě nemám páru
hrozně ti závidím, že nic nemusíš pořizovat, bohužel neznám nikoho, po kom bych podědila a tak se s tím musím nějak poprat, i když občas mi to dělá radost, když miminku něco koupím, ale nejsem nakupovací typ ![]()
no já budu kopavat jen nějákou tu lahvičku , jednu sem dostala a další by se měla dostat i s dudlíkem v porodnici kde budu rodit , ale dudlík ještě asi nějak koupíme a ten monitor dechu … jinak snad všechno budu mít ![]()
Teda Kačí, tak to Ti závidím, já si pořád říkam, že je to spousta a spousta věcí, i když mám už skoro vše nakoupené, už jen chůvičky, ale ty už mám vybrané. Dnes nám přišel monitor dechu, už mám nakupenou i kosmetiku, plíny, vlhčené ubrousky, lahvičku, fusak - to jen za minulý týden a těch jiných věcí okolo. Jo a už mam i kojící podprdu, dokonce 2
U nás měli super slevu. Máte krásné kočárky, holky!!! ![]()
a jak ti roste miminko? nám už kope, že jdou vidět boule na břichu ![]()
saiiimona píše:
Teda Kačí, tak to Ti závidím, já si pořád říkam, že je to spousta a spousta věcí, i když mám už skoro vše nakoupené, už jen chůvičky, ale ty už mám vybrané. Dnes nám přišel monitor dechu, už mám nakupenou i kosmetiku, plíny, vlhčené ubrousky, lahvičku, fusak - to jen za minulý týden a těch jiných věcí okolo. Jo a už mam i kojící podprdu, dokonce 2U nás měli super slevu. Máte krásné kočárky, holky!!!
Ahoj Saiii poraď trochu s tou kosmetikou? jsem úplně bezradná…