Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
17.10.11 16:17

máš obrázek toho x landera? v jakého máš barvě, jaké máš kolečka? dá se přestavět na sporťák nebo je to jen korbička? já se hrozně těším, až budu drandit, ale teď je u našich, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:21

najdu a dám ho sem . no má kolečka klasika , jedny jsou blíž k sobě a plně otočné , ale dají se stopnout , aby se neotáčela … jinak je to i klasika sporťák a má adaptéry na vajíčko , ale to na něj asi pořizovat nebudeme . nejezdí se s ním špatně a barvu mám tyrkysovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:23

to je on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:24

ten je pěkněj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:25

ten můj má kolečka na pevno, snad ho ukočíruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:26

díky :-D jo jo je lepší někdy když jsou otočná , ale bez nich to jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:30

tak teď mám v plánu pořídit postýlku, ptala jsem se po známých, tak snad se co nejdřív nejaká vyloupne, která by mi vyhovovala… máš už postýlku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:34
suricata píše:
tak teď mám v plánu pořídit postýlku, ptala jsem se po známých, tak snad se co nejdřív nejaká vyloupne, která by mi vyhovovala… máš už postýlku?

doma nééé , ale mám ji domluvenou od tety , stejně jí bude přítel asi skládat až já budu v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:36

mě přijde, že je ten seznam nekonečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:40

já teda žádný seznam nemám :mrgreen: a ani nic nekupujem , jen ten kočárek , pak všechno dostávám a spousta věcí mi přijde zbytečných tak se ovládám a fakt nenakupuju co mi nepřijde jako nezbytné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:45

tak když pominu oblečení, tak je to postýlka, matrace, peřinka, chůvička, monitor dechu, dudlík, přebalovaci podložka, plínky, vanička, kočárek, autosedačka, fusak, bryndáky, lahvičky a milion věcí o kterých určitě ještě nemám páru :) hrozně ti závidím, že nic nemusíš pořizovat, bohužel neznám nikoho, po kom bych podědila a tak se s tím musím nějak poprat, i když občas mi to dělá radost, když miminku něco koupím, ale nejsem nakupovací typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:50

no já budu kopavat jen nějákou tu lahvičku , jednu sem dostala a další by se měla dostat i s dudlíkem v porodnici kde budu rodit , ale dudlík ještě asi nějak koupíme a ten monitor dechu … jinak snad všechno budu mít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 16:52

Teda Kačí, tak to Ti závidím, já si pořád říkam, že je to spousta a spousta věcí, i když mám už skoro vše nakoupené, už jen chůvičky, ale ty už mám vybrané. Dnes nám přišel monitor dechu, už mám nakupenou i kosmetiku, plíny, vlhčené ubrousky, lahvičku, fusak - to jen za minulý týden a těch jiných věcí okolo. Jo a už mam i kojící podprdu, dokonce 2 :-) U nás měli super slevu. Máte krásné kočárky, holky!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:53

a jak ti roste miminko? nám už kope, že jdou vidět boule na břichu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:55
saiiimona píše:
Teda Kačí, tak to Ti závidím, já si pořád říkam, že je to spousta a spousta věcí, i když mám už skoro vše nakoupené, už jen chůvičky, ale ty už mám vybrané. Dnes nám přišel monitor dechu, už mám nakupenou i kosmetiku, plíny, vlhčené ubrousky, lahvičku, fusak - to jen za minulý týden a těch jiných věcí okolo. Jo a už mam i kojící podprdu, dokonce 2 :-) U nás měli super slevu. Máte krásné kočárky, holky!!! :potlesk:

Ahoj Saiii poraď trochu s tou kosmetikou? jsem úplně bezradná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí