Poradna duly
Jana Čurdová
je a kdyby nebylo malého tak nevím nevím co by tomhle velkém průseru bylo
jasné , já půjdu asi pomalu také , tak se zítra drž a ozvi se , dobrou noc
![]()
ahojky holky, nekdo se tu ptal, jestli muze dat mimivecicky do susicky, tak muze
dneska cely den peru a susim
pliny z toho jsou jak hedvabi
zadny tvrdy struhadla jako za nasich mladych let ![]()
Ahojky holky, tak hlásím, že jsem testy na cukrovku přežila, ale teda FUJ. Bylo mě dost zle, tim nápojem, tim jak se člověk nemůže najíst.. Párkrát mě to fest natáhlo, ale držela jsem se zuby nehty, pže bych na to musela jindy
Ale přežila jsem to a tak se to dá přežít ![]()
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak hlásím, že jsem testy na cukrovku přežila, ale teda FUJ. Bylo mě dost zle, tim nápojem, tim jak se člověk nemůže najíst.. Párkrát mě to fest natáhlo, ale držela jsem se zuby nehty, pže bych na to musela jindyAle přežila jsem to a tak se to dá přežít
Ahojky , tak super , já říkala , že to přežiješ ![]()
sarusinka píše:
ahojky holky, nekdo se tu ptal, jestli muze dat mimivecicky do susicky, tak muzedneska cely den peru a susim
pliny z toho jsou jak hedvabi
zadny tvrdy struhadla jako za nasich mladych let
sarusinko díky za radu, nemám totiž kde jinde usušit, tak jsem se do toho dneska pustila a když jsem vyndala první dupačky, zhrozila jsem se, že se srazily, ale pak jsem si uvědomila, že je to reálná velikost, pořád si nemůžu zvyknout, že mimivěci jsou tak malinké ![]()
Termín mam 6.ledna,ale spousta lidí mi řiká,že se většinou rodi o dva týdny dřív–e 38.tt .. Tak bych měla taky vánoční dáreček ![]()
já mám dvoje dupačky velikost 50 a taky čumim, jak to je prťavý
nebo ty malinký ponožečky
to je taky mazec ![]()
saiiimona mate nadherny koutek na prebalovani
krasny barvicky, to jsou samolepky vid? ![]()
Ahojky ![]()
Sarusinko, moc děkuju
jj, jsou to samolepky, máme ještě jméno nad postýlkou atd. Mám víc fotek v albíčku, včera jsem projížděla Tvoje albíčko a máš úžasný věcičky!!! ![]()
saiiimona–Áhooj
Měl by tam být klouček, ale jak je ta reklama na flexi– Místo Petra se narodila Petra,v modě byli lacláče a my zase čekali klika narodila se eliška,přístali na marsu a narodila se Maruška…
Snad to tak nebude
Ukázali nam pindíka
Co čekáš Ty za mim
íí?
Ahojky holky, tady to nějak utichlo, jak se všechny máte? Mě dnes čeká poradna, dozvím se výsledky cukrovky a asi mě čeká velký UTZ.
SmileJanny a japak se bude klučík jmenovat? Já bych tam měla mít ukrytou holčičku, ale přesně, tahle reklama mě vždy dostává
No ale doufám, že u nás to takhle nebude, teď už mám dooost věcí dorůžova
Zrovna ta reklama běží
Ten pejsek, jak ho máš jako ikonku, to je čivavka? Taky máme doma čivavku ![]()
Ahojky holky už jsem dlouho nepísla, vítám nováčky ![]()
Tak už konečně finišujeme s koupelnou ještě záchod ten je malinkej a pak konečně dáme dohromady ten pokojíček a máme hotovo už se nemůžu dočkat ![]()
Jinak jak se cítíte co miminka??? ![]()
Já nějak moc rostu už do ničeho nevlezu tak pomalu nakupuju větší věci
![]()
Zimenka už teda je a leden tu bude coby dup
![]()