Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
6.10.11 21:58

je a kdyby nebylo malého tak nevím nevím co by tomhle velkém průseru bylo :nevim: jasné , já půjdu asi pomalu také , tak se zítra drž a ozvi se , dobrou noc :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.10.11 23:05

ahojky holky, nekdo se tu ptal, jestli muze dat mimivecicky do susicky, tak muze :-) dneska cely den peru a susim :-) pliny z toho jsou jak hedvabi :andel: zadny tvrdy struhadla jako za nasich mladych let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.10.11 16:45

Ahojky holky, tak hlásím, že jsem testy na cukrovku přežila, ale teda FUJ. Bylo mě dost zle, tim nápojem, tim jak se člověk nemůže najíst.. Párkrát mě to fest natáhlo, ale držela jsem se zuby nehty, pže bych na to musela jindy :-( Ale přežila jsem to a tak se to dá přežít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.10.11 16:56

Saiii to je super, mam radost, gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.10.11 17:20

saiii: :palec:

Ještě, že se ty testy dělají jen jednou za těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
7.10.11 17:28
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak hlásím, že jsem testy na cukrovku přežila, ale teda FUJ. Bylo mě dost zle, tim nápojem, tim jak se člověk nemůže najíst.. Párkrát mě to fest natáhlo, ale držela jsem se zuby nehty, pže bych na to musela jindy :-( Ale přežila jsem to a tak se to dá přežít :-D

Ahojky , tak super , já říkala , že to přežiješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.10.11 17:37

Díky holky, jste zlata :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.10.11 16:08
sarusinka píše:
ahojky holky, nekdo se tu ptal, jestli muze dat mimivecicky do susicky, tak muze :-) dneska cely den peru a susim :-) pliny z toho jsou jak hedvabi :andel: zadny tvrdy struhadla jako za nasich mladych let :lol:

sarusinko díky za radu, nemám totiž kde jinde usušit, tak jsem se do toho dneska pustila a když jsem vyndala první dupačky, zhrozila jsem se, že se srazily, ale pak jsem si uvědomila, že je to reálná velikost, pořád si nemůžu zvyknout, že mimivěci jsou tak malinké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.10.11 12:05

Termín mam 6.ledna,ale spousta lidí mi řiká,že se většinou rodi o dva týdny dřív–e 38.tt .. Tak bych měla taky vánoční dáreček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.10.11 12:09

Ahojky SmileJanny :mavam: Vítej.
A copak čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.10.11 17:13
sarusinko díky za radu, nemám totiž kde jinde usušit, tak jsem se do toho dneska pustila a když jsem vyndala první dupačky, zhrozila jsem se, že se srazily, ale pak jsem si uvědomila, že je to reálná velikost, pořád si nemůžu zvyknout, že mimivěci jsou tak malinké :)

já mám dvoje dupačky velikost 50 a taky čumim, jak to je prťavý :D nebo ty malinký ponožečky :-D to je taky mazec :D

saiiimona mate nadherny koutek na prebalovani :-) krasny barvicky, to jsou samolepky vid? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.10.11 16:06

Ahojky :-)
Sarusinko, moc děkuju :hug: jj, jsou to samolepky, máme ještě jméno nad postýlkou atd. Mám víc fotek v albíčku, včera jsem projížděla Tvoje albíčko a máš úžasný věcičky!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.10.11 17:49

saiiimona–Áhooj :) Měl by tam být klouček, ale jak je ta reklama na flexi– Místo Petra se narodila Petra,v modě byli lacláče a my zase čekali klika narodila se eliška,přístali na marsu a narodila se Maruška… :think: Snad to tak nebude :) Ukázali nam pindíka :) Co čekáš Ty za mim :wink: íí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.10.11 08:13

Ahojky holky, tady to nějak utichlo, jak se všechny máte? Mě dnes čeká poradna, dozvím se výsledky cukrovky a asi mě čeká velký UTZ.
SmileJanny a japak se bude klučík jmenovat? Já bych tam měla mít ukrytou holčičku, ale přesně, tahle reklama mě vždy dostává :-) No ale doufám, že u nás to takhle nebude, teď už mám dooost věcí dorůžova :-) Zrovna ta reklama běží :mrgreen: Ten pejsek, jak ho máš jako ikonku, to je čivavka? Taky máme doma čivavku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.10.11 09:24

Ahojky holky už jsem dlouho nepísla, vítám nováčky :hug:
Tak už konečně finišujeme s koupelnou ještě záchod ten je malinkej a pak konečně dáme dohromady ten pokojíček a máme hotovo už se nemůžu dočkat :dance:
Jinak jak se cítíte co miminka??? :srdce:
Já nějak moc rostu už do ničeho nevlezu tak pomalu nakupuju větší věci :-P :mrgreen:
Zimenka už teda je a leden tu bude coby dup :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital