Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 píše:
suri a tobě nedělá utz každou kontrolu ??
ne, taky nedělal spoustu jiných věcí, vůbec mi neřekl, že mám jít k zubnímu a obvoďákovi, ani nevím dokdy to musím mít splněno, s testem na cukrovku jsem musela taky přijít sama, nic prostě neřeší
Budeš dr. měnit ještě teď v těhu? To je takovej fofr? jj, zítra frčim na cukrovku, doufám, že mě nebude ![]()
Holky, kolik se musí toho jejich hnusnýho nápoje vypít?
aha , tak to je hodně blbé , já mám naštěsti utz každou kontrolu … no a s tím zubákem a obvoďákem … můj mi říkal , že by to chtělo do tří měsícu po tom co mi vydal průkazku , ale všude je to jiné ![]()
saii já to měla ředěný s čajem a bylo toho zhruba půlka z půlitrového hrnku a šlo to vypít v pohodě … pokud to budeš mít jako u nás tak se neboj
suricata píše:Kacenka020 píše:ne, taky nedělal spoustu jiných věcí, vůbec mi neřekl, že mám jít k zubnímu a obvoďákovi, ani nevím dokdy to musím mít splněno, s testem na cukrovku jsem musela taky přijít sama, nic prostě neřeší
suri a tobě nedělá utz každou kontrolu ??
Můj mi taky neřekl o zubaři a obvoďákoj, ale už to mam oběhaný, hurá
Jeeej, já se bála, že to budou nějaký 2 litry. Mě dr. říkal, že si s sebou mam vzít citron, abych si do toho stříkla.
já ho musím vyměnit, jdu vždycky od doktora naštvaná, že na to prdí, nechcu aby se něco zanedbalo, taky chci jít k doktorovi, který mi poradí, co a jak a řekne mi, co mám mít hotové a ne, že jsem během pěti minut vyšetřená a když chci něco řešit, řekne, že jsem prostě těhotná (jsem to už taky poznala ![]()
tak doufám, že s tím nebude problém, a psal vám doktor nějakou doporučenku k tomu obvoďákovi nebo co mi všechno musí vyšetřit?
néééé neboj , podle mě je to zbytečný pokud to budeš mít s tím čajem , ale vzít si ho sebou pro jistotu můžeš ![]()
ne ne oni vědí co ti mají udělat za vyšetření , žádny doporučenky se nenosí
No já jsem k obvoďákovi normálně přišla, jen mě poslechla, šupla razítko a zase jsem šla
Jinak pokud máš možnost, tak dr. určo vyměň
Kacenka020 píše:
néééé neboj , podle mě je to zbytečný pokud to budeš mít s tím čajem , ale vzít si ho sebou pro jistotu můžeš
jj, radši ho vezmu a uvidim. Jen nevim, co tam budu dělat 2 hodiny ![]()
Kacenka020 píše:
ne ne oni vědí co ti mají udělat za vyšetření , žádny doporučenky se nenosí
no snad aspoň obvoďák bude vědět, co mi má vyšetřovat
Dík ![]()
Kacenka020 píše:
mě obvoďačka dělala ekg …
Koukam, že tady u nás všichni všechno odflakujou ![]()