Poradna duly
Jana Čurdová
paola white píše:
já chodím na focení pupíku každý měsíc. nic se neboj pokud budeš mít dobrýho fotografa sám ti řekne co máš udělat
Já bych chtěla vidět fotečky…
Jsem hrozná Kelišová ![]()
nepřihlášená suricata píše:saiiimona píše:tak si zajdi k holičovi před tímnepřihlášená suricata píše:Noo tak já mam strie na bocích a stehnech skoro od začátku, takže doufám, že se to na fotkách nějak zamaskuje. Pózy vymyšlený nemam, necham to na odborníkovi, ale vezmu si hodně oblečení a tak, abych měla na výběr. Budem fotit v ateliéru i venku. Jen nevim co s vlasama a jak se namalovat a taaak
ten tvůj doktor je taky pěknej hajdelák
někteří by zasloužili za ušiska, za ortopedem si ale můžeš zajít bez doporučenky…
jinak já chci jít taky na focení (chci to stihnout dřív, než mě stihnou strie) jen nevím, jak se na tu fotku „naaranžovat“. máte vymyšlený nějaké pózy? nebo to necháte na fotografovi?
To by bylo super, ale máme tam být o půl 10 a máme to přes 70km tam, takže takhle ráno mi asi ani moje hodná kadeřnice nevyhoví ![]()
Ahojky holky jak se tady všechny máte??? ![]()
co miminka nezlobí ???
saiiimona píše:paola white píše:Já bych chtěla vidět fotečky…
já chodím na focení pupíku každý měsíc. nic se neboj pokud budeš mít dobrýho fotografa sám ti řekne co máš udělatJsem hrozná Kelišová
klidně bych je sem dala, ale nevím jak… ![]()
paola white píše:saiiimona píše:klidně bych je sem dala, ale nevím jak…paola white píše:Já bych chtěla vidět fotečky…
já chodím na focení pupíku každý měsíc. nic se neboj pokud budeš mít dobrýho fotografa sám ti řekne co máš udělatJsem hrozná Kelišová
není na tom nic těžkého , dáš si fotku do počítače a pod smajlíkama je vybrat soubor , objeví se ti okýnku , tam si najdeš tu fotku podle toho kde jí máš v PC uloženou a pak jen dáš přidat příspěvek ![]()
jinak přji krásný večer , já už mám malého asi hlavičkou dolů , cítím kopance do žeber jenom a pak teda vlnění v celém břiše , řádí pěkně
paola white píše:
tak tady je fotka z 23tt
Teeeda, moc Ti to sluší!!!
Pěknej pupíček.
paola white píše:
Děkuju
A tak chodíš na focení každý měsíc?
Ahoj chtěla bych se k vám přidat jestli můžu,termín mám 2.1.,je tu někdo se stejným termínem?A taky bych se chtěla zeptat jestli tady bude někdo rodit na Bulovce? ![]()
Petromila111 píše:
Ahoj chtěla bych se k vám přidat jestli můžu,termín mám 2.1.,je tu někdo se stejným termínem?A taky bych se chtěla zeptat jestli tady bude někdo rodit na Bulovce?
Ahojky , vítej ![]()
ahojky a vítej . myslím že jsem tu z Prahy jediná a rodit budu v Podolí.