Poradna duly
Jana Čurdová
majkla0 píše:
vypadá úplně stejně jako na obrázku, už je tma, takže fotit můžu zítra, máme trojkombinaci…když už, tak už
Já už byla rozhodnutá, že koupím nějaký z bazaru, nebo aukra, ale ty ceny stejně…kdybych si přidala 2-3 tis. tak mám nový i se zárukou, tak to vlastně rozhodlo
je moc hezký, ale sedačku bych si k němu koupila jinou…
Ahojky,
kocarek mas moc pekny
ja mam hooodne podobny, ale cerno-oranzovy. Minuly tyden jsme ho privezli domu. A ja mam teda znacku Mama Mia.
Jak se vubec holky citite? chvilku jsem tu nebyla, tak jsem zbezne docetla jen poslednich par stranek.
Ja dobry, az na to, ze me casto pali zaha ( skoro kazdy den ) a miminko mi v brisku asi tak 5 krat denne skyta ![]()
Ahojik děvčátka kočárek je fakt krásnej mi máme v podstatě to samé , ale černo-bílej, tento týden by nám měl dojít na prodejnu tak se moc těším ![]()
Jinak škytání máme taky často je to normální ![]()
Hlavičkou už jsm otočení 2 týdny dolů tak snad bude vše v pořádku , už se nám to holky blíží ![]()
A už máme doma kolíbku ![]()
je ještě po mě,takže 23 let stará , ale je to srdeční záležiost a musela jsem si ji od Taťku dovézt ,máme ji v ložnici, v pokojíčku postýlku a do kuchyně koš a houpací křesílko
bude mít všechno prcek ![]()
Ahojte
,
my jsme právě dojely z kontroly, vše je v naprostém pořádku a už budu chodit po 2 týdnech k doktorovi.
Mimi má váhu 1600g…v normálu
. Dělali jsme podrobnější utz, byla se mnou i máma
, takže poprvé viděla vnučku
…bylo to super.
Mimíska taky mám už hlavičkou dolů,uvidíme, zda tak už zůstane, nebo bude ještě akrobacie
.
Kolébka krásná ![]()
My máme taky košík ![]()
Žáha pálí téměř každý večer a škytavku míváme jen občas ![]()
![]()
tak holky mě se kolébka ani košík nelíbí , tak my budeme mít jen postýlku ![]()
jinak váhu vypočítá doktor pomocí ultrazvuku
přesně tak, váhu počítají podle utz, měřil hlavičku, tělíčko a nohy, pak mu počítač vyjel tu váhu.
Jinak já prostě nemůžu mít klid , začlo to včera když nám kartu spolkl bankomat a už zpět nevydal . Takže jsem jí musela boknout , dneska jít zažádat o novou a na přepážce vybrat peníze , páč v peněžence ani koruna … No a dneska jsem si u Elinky všimla výtoku , u veta jí dělaly utz a doktorka si nebyla jistá tím co vidí , buď bude první hárání nebo má počínající zánět . Zítra jdeme na krev a musím odchytit moč , to taky bude záhul … a kolem dvanácté výsledky , mám strach co to zase bude … o jednu fenku jsem přišla a o další už přijít fakt nechci . pobrečela jsem si a doufám, že to nic nebude
No dnešná noc bola taká ako sú za posledný mesiac všetky,sice som išla spat až o jedenástej ale o druhej som bola hore,pretože som mala plný močový mechur aj ked som išla pred spaním ešte na toaletu,no a už o piatej ma zobudil prcek kopancami akosi sa potom ukludnil a ešte som na chviločku zaspala,takéto noci zažívam pravidelne ![]()
Ahoj holky
,
tak já měla dnešní noc úplně stejnou jako lillyccat
, lepší už to myslím ani mít nebudeme
.
Máte už složené postýlky a nechystané na mimísky? Nevím, jestli ji už složit, nebo to nechat na později.
postýlku budeme stavět až po vánocích. u nás byla dnešní noc celkem klidná, ale včera mě mates nechal usnout až o půl čtvrté ráno…
My ešte postielku nemame a planujeme ju kupit začiatkom prosinca ale určite hned ako nám príde tak ju hned aj zložíme a budem ju obdivovat až do narodenia prcka.Už aby tam spinkal!