Poradna duly
Jana Čurdová
VeronikaNel píše:Tak tohle moc dobře znám,je to dost otravný,že joJá měla jít dnes na oGTT,ale bohužel jsem vstala v 5h,šla se trochu v rámci možností zkrášlit,ale chytli mě takové křeče do žaludku,že jsem se skoro ani nepohla…po položení zpět do postle jsem zjistila,že malá je nasunutá až pod pupíkem(to ráno nebývá)a místo žaludku mám jen extrém vyměklé místo…fat potěsující
Nic méně na oGTT jsem nešla,ale alespoň,že už je nám lépe…
tak to je dobře že už ti je lépe
a kdy máš termín?
Cauky,
tak ja dnes po kontrole a 8 kg celkove nahore ![]()
Veronika to znam, kdyz se me nasune do jednoho mista, to dokaze sakra bolet ![]()
Termín mám až 29.1…no…až
,to už mám za chvilku ![]()
Ale s tím „nasouváním se“ už mě frajerka štve,je to bolest jak kdyby mi to bříško mělo rupnout…:D
paola white píše:
tak já mám nahoře deset kilo, ale naštěstí to na mě není moc vidět. nikdo mi to nevěří. já jdu na kontrolu příští týden tak už se těším. doktorka by nás měla objednat už na velký utz tak jsem zvědavá jak ten náš miláček zase vyrostl
Taky mi nikdo nebaští,že mám nahoře 8kg,díky bohu mám větší jen pupíno a prsa _ ![]()
ja tech 8 kg mam urcite v brichu, prsou a taky trosku na zadku ![]()
a jak jsem ji tu vcera pelne pomluvila, tu moji holcicku, tak dnes jsem za trest dve hodiny v noci nespala, protoze se presne nasunula do jednoho mista. To byla bolest
ale potom si prelehla a jeste jsem nastesti usnula
tak to my už to máme s Matýskem naštěstí vymakaný. on senáší když ho něco omezuje v pohybu takže když se takhle někam nasune tak do ně chvíli dloubu prstama až se zase přemístí, ale pak dost rozvztekleně kope, takže spát se stejně nedá
paola white píše:
tak to my už to máme s Matýskem naštěstí vymakaný. on senáší když ho něco omezuje v pohybu takže když se takhle někam nasune tak do ně chvíli dloubu prstama až se zase přemístí, ale pak dost rozvztekleně kope, takže spát se stejně nedá
Taky dloubem,ale jí to evidentně nevadí,je to pohodářka ![]()
Fakt by mě zajímalo,jaký to v bříšku je,že se jí tam tak líbí
![]()
Ahojky holky, tak Vás po dlouhý době zdravím, teď jsem jen nakukovala, měla jsem na nic období, tak jsem ani neměla chuť nic psát
Zemřel nám pejsek , snáším to dost špatně do dneška ![]()
Ale jak se máte Vy? Jak Vám rostou miminka? Nás čeká zítra poradna, tak uvidíme. Snad se bobina už přetočila.. Máme za sebou focení v těhu, tak čekáme na fotečky a jsem moc zvědavá..
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak Vás po dlouhý době zdravím, teď jsem jen nakukovala, měla jsem na nic období, tak jsem ani neměla chuť nic psátZemřel nám pejsek , snáším to dost špatně do dneška
Ale jak se máte Vy? Jak Vám rostou miminka? Nás čeká zítra poradna, tak uvidíme. Snad se bobina už přetočila.. Máme za sebou focení v těhu, tak čekáme na fotečky a jsem moc zvědavá..
Ahojky , tak to se nedivím , že si neměla chuť nic psát , moc dobře to znám … u nás už to bude půl roku co mi umřela Betka a zdá se mi o ní do těď , ale ono se není taky čemu divit , když sem našla to co jsem našla … copak se mu stalo ???
Je to hrozný, je to prostě člen rodiny a člověka to zasáhne tak, že kdo to nezažije, tak netuší o čem je řeč…
On byl dost nemocný se srdíčkem a pak se mu k tomu přidávaly další a další, to pořád snášel dobře, ale teď mu začly selhávat ledviny, byl 2× na kapačkách, ale tenhle boj už prohrál
Byl strašný zlatíčko, bojoval úplně neuvěřitelně, ale bohužel už toho bylo moc ![]()
Tak tak kdo nezažije neví … já mám elinku jako dítě v podstatě a taky to moc lidí nechápe … onehdá se mě někdo zeptal jestli spí v posteli , tak jsem řekla , že jo a prej to pak budeš mít v posteli psa i dítě ?? tak říkám ne mimčo bude v postýlce , tak jsem se setkala s hodně divným pohledem jako , že pes v posteli jo a dítě ne … ale na co bych pak chtěla monitor dechu , když bych si brala mimčo do postele … a navíc Miloš sebou hází v noci hrozným způsobem , tak bych akorát furt hlídala a už vůbec bych se nevyspala … já nevím jestli sem tu psala jak mi umřela ta moje fenečka , ale i tohle je dost hnusný a fakt vím jak to bolí
Saiii, mrzí mě to, na druhou stranu, už byl nemocný a trápil se, teď mu je líp, určitě s tebou měl krásný a spokojený život a teď z psího nebíčka hlídá tebe i tu malou rošťandu, co máš v bříšku.
saiiimona píše:
Je to hrozný, je to prostě člen rodiny a člověka to zasáhne tak, že kdo to nezažije, tak netuší o čem je řeč…On byl dost nemocný se srdíčkem a pak se mu k tomu přidávaly další a další, to pořád snášel dobře, ale teď mu začly selhávat ledviny, byl 2× na kapačkách, ale tenhle boj už prohrál
Byl strašný zlatíčko, bojoval úplně neuvěřitelně, ale bohužel už toho bylo moc
Moc mě to mrzí,nevím sice jak ti je,ale vím,že až odejdou nsši šmudlové,nepřežiju to… ![]()
Hlavně se drž a říkej si,že už je mu lépe a vzpomínej na něj když mu bylo ještě dobře… ![]()
Jinak hlásím, že dnes jsem byla v poradně a po dlouhý době nějaký dobrý zprávy.. Malá je hlavou dolů!!! Má 2 kilča, srdíčko buší úplně ukázkově. Dostala jsem už papíry k mateřský, tak jsem je zrovna odnesla do práce a taky jsem dostala papíry do porodnice. Pak už jen ukončit neschopenku a je to… Takže konečně něco pozitivního!!!