Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
docitala jsem jen posledni tri stranky, resily jste magnezko… ja to beru pro zmenu na krece v nohou. Rano se takto hezky probouzim- povoluji krece. Tak teda nevim, co se bude dit, pokud to budu muset vysadit.
Jinak doufam, ze se k vam mohu pridat, mam TP podle ms 12.1.2012,ale mimco mi trosku rychleji roste, takze ted mame aktualni podle UTZ 8.1.2012. Cekame holcicku a uz se na ni straaasne tesime!
Ahoj holky jak se dneska máte? Chtěla jsem jít plavat, ale když vidím jak je venku hnusně tak se mi nechce ani nos vystrčit, tak uvidím jak odhodlaná budu odpoledne ![]()
Ahoj všem ![]()
S tím plaváním…taky bych šla, ale jsem hrozná máčka, jak mě trocha ofoukne, tak mám hned rýmu
.
My jsme si dnes s malou pošmákly…udělaly jsme si na obídek buchtičky s krémem…mnam
a zítra budou kuřecí prsíčka na žampionech ![]()
jo holky my si cpali břuch od úterý , zahrála jsem si na Vánoce
salátek se mi povedl ![]()
tak plavat jsem nakonec nešla
jsem líná lemra ale zase vařím v=yvar s domácíma játrovýma knedlíčkama ![]()
Ahojky holky,čo sa týka toho magneska tiež ho užívam ale na kreče v nohách,doporučila mi ho doktorka.Inak čo sa týka váhy pribrala som od začiatku tehu 9kg,no uvidime aká bude konečná vaha.
A tiež si ako vy,ja spolu s maličkým doprávam mnamky a dobrutky ![]()
A čo sa týka toho plávania,už radšej nechodím ked je takéto počasie,bojim sa aby som sa nenachladila a nedajbože ochoriet,teraz by sa to vážne nehodilo ani pre mna ani pre maličkého,tak trávim čas na gymnastickom balone ![]()
Ahoj holky,
tak jakpak se máme?
Určitě jste si všichni užili prodloužený víkend s drahými polovičkami
.
U nás nic nového, zítra jdeme na utz kontrolu, už se těším ![]()
Je to tu akési upadlé,neviem kde ste sa všetky vytratili.Víkend bol super,strávený na Slovensku so svojou milovanou polovičkou,dneska opet sama
ale čaka ma práca musím upratat,ožehlit,poprat nejaké vecičky pre mrnouska a tak dufam,že mi dnešný den rychle ubehne.
Pani doktorke sme objednaný až buducu stredu a potom ešte posledný velky ultrazvuk a už snád to bude rýchlejšie ubiehat ako doteraz a bude leden a ja budem s prckom doma a užívat si chladné rana a večere len a len sním,bože už aby to bolo,… ![]()
Dnes nám přišel kočárek
, já mám takovou radost
. Nakonec jsme koupili úplně jinou značku, než jsme chtěli…Tako jumper x, vypadá dobře, ale ještě něco tomu chybí…to naše zlatíčko
![]()
![]()
Kočárky od Taka se mi tak líbí , ale když přišla nabídka na tenhle tak jsem neváhala ![]()
vypadá úplně stejně jako na obrázku, už je tma, takže fotit můžu zítra
, máme trojkombinaci…když už, tak už ![]()
Já už byla rozhodnutá, že koupím nějaký z bazaru, nebo aukra, ale ty ceny stejně…kdybych si přidala 2-3 tis. tak mám nový i se zárukou, tak to vlastně rozhodlo ![]()