Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
26.10.11 22:43

Misulle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.10.11 22:45
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
27.10.11 04:06

Ahoj holky :-)
docitala jsem jen posledni tri stranky, resily jste magnezko… ja to beru pro zmenu na krece v nohou. Rano se takto hezky probouzim- povoluji krece. Tak teda nevim, co se bude dit, pokud to budu muset vysadit.

Jinak doufam, ze se k vam mohu pridat, mam TP podle ms 12.1.2012,ale mimco mi trosku rychleji roste, takze ted mame aktualni podle UTZ 8.1.2012. Cekame holcicku a uz se na ni straaasne tesime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.10.11 12:30

Ahoj holky jak se dneska máte? Chtěla jsem jít plavat, ale když vidím jak je venku hnusně tak se mi nechce ani nos vystrčit, tak uvidím jak odhodlaná budu odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.10.11 14:38

Ahoj všem :mavam:

S tím plaváním…taky bych šla, ale jsem hrozná máčka, jak mě trocha ofoukne, tak mám hned rýmu :-( .

My jsme si dnes s malou pošmákly…udělaly jsme si na obídek buchtičky s krémem…mnam :dance: a zítra budou kuřecí prsíčka na žampionech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
27.10.11 15:46

jo holky my si cpali břuch od úterý , zahrála jsem si na Vánoce :mrgreen: salátek se mi povedl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.10.11 16:17

tak plavat jsem nakonec nešla :-( jsem líná lemra ale zase vařím v=yvar s domácíma játrovýma knedlíčkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.10.11 16:44

Ahojky holky,čo sa týka toho magneska tiež ho užívam ale na kreče v nohách,doporučila mi ho doktorka.Inak čo sa týka váhy pribrala som od začiatku tehu 9kg,no uvidime aká bude konečná vaha.
A tiež si ako vy,ja spolu s maličkým doprávam mnamky a dobrutky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.10.11 16:45

A čo sa týka toho plávania,už radšej nechodím ked je takéto počasie,bojim sa aby som sa nenachladila a nedajbože ochoriet,teraz by sa to vážne nehodilo ani pre mna ani pre maličkého,tak trávim čas na gymnastickom balone :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.10.11 08:15

Ahoj holky,
tak jakpak se máme?
Určitě jste si všichni užili prodloužený víkend s drahými polovičkami :mrgreen: .
U nás nic nového, zítra jdeme na utz kontrolu, už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
31.10.11 11:30

Je to tu akési upadlé,neviem kde ste sa všetky vytratili.Víkend bol super,strávený na Slovensku so svojou milovanou polovičkou,dneska opet sama :cry: ale čaka ma práca musím upratat,ožehlit,poprat nejaké vecičky pre mrnouska a tak dufam,že mi dnešný den rychle ubehne.
Pani doktorke sme objednaný až buducu stredu a potom ešte posledný velky ultrazvuk a už snád to bude rýchlejšie ubiehat ako doteraz a bude leden a ja budem s prckom doma a užívat si chladné rana a večere len a len sním,bože už aby to bolo,… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.10.11 17:59

Dnes nám přišel kočárek :dance: , já mám takovou radost :mrgreen:. Nakonec jsme koupili úplně jinou značku, než jsme chtěli…Tako jumper x, vypadá dobře, ale ještě něco tomu chybí…to naše zlatíčko :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.10.11 18:30

tak ukaž fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
31.10.11 18:38

:mavam:
Kočárky od Taka se mi tak líbí , ale když přišla nabídka na tenhle tak jsem neváhala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.10.11 18:54

vypadá úplně stejně jako na obrázku, už je tma, takže fotit můžu zítra :mrgreen: , máme trojkombinaci…když už, tak už :dance:
Já už byla rozhodnutá, že koupím nějaký z bazaru, nebo aukra, ale ty ceny stejně…kdybych si přidala 2-3 tis. tak mám nový i se zárukou, tak to vlastně rozhodlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí