Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
19.10.11 11:11

A to denní pálení žáhy, uaaaaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.10.11 11:12

jen dojdu s eloušem , hned jsem tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 11:13

Já taky mizím,jdu se sestřičkou na oběd, tak se musim jít přichystat :-) Zatiiim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.10.11 11:32

jo jo žáhu taky znám , no tak to se pěkně najez páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.10.11 12:18

Nazdár holky,
my se máme sluníčkově, kopance si taky řádně užívám, hlavně když si lehnu a chci si odpočinout, nebo před spaním :mrgreen: .
S pálením žáhy mívám problémy jen večer, když už je to k nevydržení, tak papám Renie (pomáhá okamžitě a můžou ho i těhulky).

Jinak pomalu začínám zařizovat výbavičku :dance:.

Vyprala jsem jednu pračku oblečků a málem se mi to nevlezlo ani na sušák, takže počkám až to uschne a hurá na další pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 13:55

Tak jsem doma :-)
Taky baštim Renie, ale zabere jen na chvíli, já to mívam teda pekelný.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.10.11 14:02

Já to mám fakt zatím jen večer (at to tak i zůstane), zbaštím Renie a jdu spát…to jseš teda chudina. Doufám, že to hned po porodu vymizí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 14:05

To taky doufám :-) No dávaj nám zabrat ty naši drobečci.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.10.11 16:48

Ahoj holky, tak mě to naše zlatíčko budí kolem páté, ale dneska, dneska kopalo o půl čtvrté tak, že jsem už jsem neusnula, jsem měla strach, že se mu něco děje, jak tam řádilo…
takže jsem byla v práci značně zabržděná :mrgreen:
jinak žáha zlobí jen zřídka ( ale manžel na ní trpí hodně a pomáhá mu jedlá soda, dá se normálně koupit v lékárně v tabletách) a záda už skoro nebolí, co mám ten těhotenský pás, napsal mi ho ortoped a nedoplácela jsem nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.10.11 12:08

Ahojky holky,
tu jedlou sodu můžou i těhule? Mě Rennie sice pomůže, ale jen na chvíli.. :-( Ale je super, že Ti ten pás npsal ortoped, tam jsi šla sama, nebo Tě poslal gyndař? Aspoň je Ti už líp. Mě můj dr. na bolesti zad neřek ani slovo, jak kdyby to schválně přeslechnul a když jsem se ptala na to, jak mě bolelo jeden den tak strašně břicho, tak taky nic, tak jsem se zeptala, jestli to je normální a on na to: No normální to není!!! :pocitac: :zed: Jsem se toho teda dozvěděla.
Jinak holky, 3. jedeme s přítelem na focení pupika :-) Už se těšim, pořád jsem přemýšlela, jestli to není zbytečny, ale myslim si, že to bude hezká památka, pak pojedem fotit i malou, to chci na 100% :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená suricata
21.10.11 15:07

ten tvůj doktor je taky pěknej hajdelák 8-o
někteří by zasloužili za ušiska, za ortopedem si ale můžeš zajít bez doporučenky…
jinak já chci jít taky na focení (chci to stihnout dřív, než mě stihnou strie) jen nevím, jak se na tu fotku „naaranžovat“. máte vymyšlený nějaké pózy? nebo to necháte na fotografovi?

• Citovat
  • Upravit
1914
21.10.11 15:12
nepřihlášená suricata píše:
někteří by zasloužili za ušiska, za ortopedem si ale můžeš zajít bez doporučenky…
jinak já chci jít taky na focení (chci to stihnout dřív, než mě stihnou strie) jen nevím, jak se na tu fotku „naaranžovat“. máte vymyšlený nějaké pózy? nebo to necháte na fotografovi?

Noo tak já mam strie na bocích a stehnech skoro od začátku, takže doufám, že se to na fotkách nějak zamaskuje. Pózy vymyšlený nemam, necham to na odborníkovi, ale vezmu si hodně oblečení a tak, abych měla na výběr. Budem fotit v ateliéru i venku. Jen nevim co s vlasama a jak se namalovat a taaak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.10.11 15:13

já chodím na focení pupíku každý měsíc. nic se neboj pokud budeš mít dobrýho fotografa sám ti řekne co máš udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená suricata
21.10.11 15:16
saiiimona píše:
nepřihlášená suricata píše:
Noo tak já mam strie na bocích a stehnech skoro od začátku, takže doufám, že se to na fotkách nějak zamaskuje. Pózy vymyšlený nemam, necham to na odborníkovi, ale vezmu si hodně oblečení a tak, abych měla na výběr. Budem fotit v ateliéru i venku. Jen nevim co s vlasama a jak se namalovat a taaak :-(

tak si zajdi k holičovi před tím

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená suricata
21.10.11 15:19
paola white píše:
já chodím na focení pupíku každý měsíc. nic se neboj pokud budeš mít dobrýho fotografa sám ti řekne co máš udělat

no já bych chtěla, aby to trochu vyjadřovalo mě a manžela a to jak to prožíváme, to nám fotograf nevymyslí, ale spoléhám na něj, že ač nefotogenická, budu na těch fotkách hezká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex