Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky , Miloš včera složil postýlku a já si dneska dala nebesa , mantinel a povlíkla si peřinku ![]()
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , Miloš včera složil postýlku a já si dneska dala nebesa , mantinel a povlíkla si peřinku
jéé tak to je super ![]()
Já na kurz nejdřív nechtěla, ale pak se mi to líbilo. Načteno z netu jsem měla, ale dozvěděla jsem se tam toho mnohem víc
. Táta s námi nebyl, ten kurz byl narychlo a kryl se mu z prací, ale měl u toho být a poslechnout si, co mě čeká a jak mi může on pomoci, no ale co už, nějak to zvládneme
…už se na to naše sluníčko moooc těšíme ![]()
majkla0 píše:
Já na kurz nejdřív nechtěla, ale pak se mi to líbilo. Načteno z netu jsem měla, ale dozvěděla jsem se tam toho mnohem víc. Táta s námi nebyl, ten kurz byl narychlo a kryl se mu z prací, ale měl u toho být a poslechnout si, co mě čeká a jak mi může on pomoci, no ale co už, nějak to zvládneme
…už se na to naše sluníčko moooc těšíme
Taťka to určitě zvládne ![]()
Kacenka020 píše:suricata píše:Kacenka020 píše:jééé
hodím vám fotku![]()
musí to být krásný pocit mít už doma nachystanou postýlku. Za chvilku už to přijde a budou drobečci s náma!!!
![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:musí to být krásný pocit mít už doma nachystanou postýlku. Za chvilku už to přijde a budou drobečci s náma!!!suricata píše:Kacenka020 píše:jééé
hodím vám fotku![]()
![]()
no já si jí nechtěla chystat takhle brzo , ale u mě fakt nikdo neví a jak jí přítel složil , tak jsem se už neudržela ![]()
Kacenka020 píše:suricata píše:no já si jí nechtěla chystat takhle brzo , ale u mě fakt nikdo neví a jak jí přítel složil , tak jsem se už neudrželaKacenka020 píše:musí to být krásný pocit mít už doma nachystanou postýlku. Za chvilku už to přijde a budou drobečci s náma!!!suricata píše:Kacenka020 píše:jééé
hodím vám fotku![]()
![]()
no já bych ji taky nachystala, kdybych ji konečně sehnala ![]()
Kacenka020 píše:
hodím vám fotku
Krásny Kačenko,fakt moc pekné ![]()
Moc děkuji za krásné přivítání
Naše holčička se bude jmenovat Terezka
to jméno se nám vždycky líbilo
četla jsem že už také má někdo nachystanou postýlku, minulý týden jsme, teda spíše můj manžel sestavoval postýlku a máme jí nachystanou..sice máme termín 10.leden, ale můj manžel by si jí moc přál k narozeninám
má je 28.prosince, tak uvidíme jestli se mu přáníčko splní ![]()
Ivetí píše:
Moc děkuji za krásné přivítáníNaše holčička se bude jmenovat Terezka
to jméno se nám vždycky líbilo
četla jsem že už také má někdo nachystanou postýlku, minulý týden jsme, teda spíše můj manžel sestavoval postýlku a máme jí nachystanou..sice máme termín 10.leden, ale můj manžel by si jí moc přál k narozeninám
má je 28.prosince, tak uvidíme jestli se mu přáníčko splní
Tak to by bolo krásny darček k narodeninám ![]()
Tak uvidite,či vám to víde,samozrejme budeme držat palečky ![]()
A čo sa týka tej postielky,aj ked máš termín až 10.ledna,človek nikdy nevie či to nebude o nejaké tie týždne skorej,tak radšej nachystat všetko skorej ako keby to bolo neskoro,musíme byt pripravený,pretože prckovia nás možu milo prekvapit
Dobré ráno ![]()
jak jste se vyspaly? Dneska chci konečně začít chystat tašku do porodnice, tak snad to nějak půjde ![]()