Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
4.12.11 18:15

Ahoj holky , Miloš včera složil postýlku a já si dneska dala nebesa , mantinel a povlíkla si peřinku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 18:19
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , Miloš včera složil postýlku a já si dneska dala nebesa , mantinel a povlíkla si peřinku :dance:

jéé tak to je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.11 18:23

Já na kurz nejdřív nechtěla, ale pak se mi to líbilo. Načteno z netu jsem měla, ale dozvěděla jsem se tam toho mnohem víc :) . Táta s námi nebyl, ten kurz byl narychlo a kryl se mu z prací, ale měl u toho být a poslechnout si, co mě čeká a jak mi může on pomoci, no ale co už, nějak to zvládneme :mrgreen: …už se na to naše sluníčko moooc těšíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.12.11 18:29

hodím vám fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 18:32
majkla0 píše:
Já na kurz nejdřív nechtěla, ale pak se mi to líbilo. Načteno z netu jsem měla, ale dozvěděla jsem se tam toho mnohem víc :) . Táta s námi nebyl, ten kurz byl narychlo a kryl se mu z prací, ale měl u toho být a poslechnout si, co mě čeká a jak mi může on pomoci, no ale co už, nějak to zvládneme :mrgreen: …už se na to naše sluníčko moooc těšíme :srdce:

Taťka to určitě zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 18:35
Kacenka020 píše:

jééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.12.11 18:36
suricata píše:
Kacenka020 píše:
jééé
:oops: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 18:42
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
jééé

musí to být krásný pocit mít už doma nachystanou postýlku. Za chvilku už to přijde a budou drobečci s náma!!! :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.12.11 18:48
suricata píše:
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
jééé
musí to být krásný pocit mít už doma nachystanou postýlku. Za chvilku už to přijde a budou drobečci s náma!!! :srdce: :dance:

no já si jí nechtěla chystat takhle brzo , ale u mě fakt nikdo neví a jak jí přítel složil , tak jsem se už neudržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 19:01
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
jééé
musí to být krásný pocit mít už doma nachystanou postýlku. Za chvilku už to přijde a budou drobečci s náma!!! :srdce: :dance:
no já si jí nechtěla chystat takhle brzo , ale u mě fakt nikdo neví a jak jí přítel složil , tak jsem se už neudržela :)

no já bych ji taky nachystala, kdybych ji konečně sehnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.12.11 19:06
Kacenka020 píše:

Krásny Kačenko,fakt moc pekné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.11 22:56

moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.12.11 08:35

Moc děkuji za krásné přivítání :-) Naše holčička se bude jmenovat Terezka ;) to jméno se nám vždycky líbilo :) četla jsem že už také má někdo nachystanou postýlku, minulý týden jsme, teda spíše můj manžel sestavoval postýlku a máme jí nachystanou..sice máme termín 10.leden, ale můj manžel by si jí moc přál k narozeninám :D má je 28.prosince, tak uvidíme jestli se mu přáníčko splní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.12.11 08:52
Ivetí píše:
Moc děkuji za krásné přivítání :-) Naše holčička se bude jmenovat Terezka ;) to jméno se nám vždycky líbilo :) četla jsem že už také má někdo nachystanou postýlku, minulý týden jsme, teda spíše můj manžel sestavoval postýlku a máme jí nachystanou..sice máme termín 10.leden, ale můj manžel by si jí moc přál k narozeninám :D má je 28.prosince, tak uvidíme jestli se mu přáníčko splní :-)

Tak to by bolo krásny darček k narodeninám :dance:
Tak uvidite,či vám to víde,samozrejme budeme držat palečky ;)
A čo sa týka tej postielky,aj ked máš termín až 10.ledna,človek nikdy nevie či to nebude o nejaké tie týždne skorej,tak radšej nachystat všetko skorej ako keby to bolo neskoro,musíme byt pripravený,pretože prckovia nás možu milo prekvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.12.11 08:58

Dobré ráno :)
jak jste se vyspaly? Dneska chci konečně začít chystat tašku do porodnice, tak snad to nějak půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí