Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
11.12.11 16:25
paola white píše:
Kacenka020 píše: šmarjá není potřeba lézt po zdi … prostě hned neříkám , že to budu zkoušet , ale vím o některých holkách tady co to zkusily a zabralo jim to … Míša začla s tím , že jestli sex může navodit porod , tak jsem jen napsala co jsem ještě krom sexu četla … toť asi vše
já to taky nemyslela na tebe… ale všeobecně, že ženský co tohle dělají jsou podle mě blbky, který ohrožujou svoje dítě…

to je snad věc té ženský, jen jsme to nadhodili, a zas nějaká chytrá dáma se too chytá..bože..!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.12.11 18:00
Michaela0312 píše:
to je snad věc té ženský, jen jsme to nadhodili, a zas nějaká chytrá dáma se too chytá..bože..!!!

přestaň vyvolávat konflikty. když se ti nelíbí co říkám tak na mě nereaguj. a mimochodem není to jen věc matky, protože nerozhoduje jen o svém zdraví, ale i o zdraví svého dítěte.

pokud máš nějaký problém tak to s tebou ráda vyřeší přes SZ, ale nebudu tady kazit atmosféru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.12.11 18:28

Taky na vás padla vánoční atmosféra? Jak slavíte advent a jak letos ozdobíte stromečky? Co bude na vaši vánoční tabuli a máte už připravené dárečky? Já chci příští týden napéct perníčky, ozdobím je a pověsím na stromeček s červenou mašličkou a budeme mít tradičně kapra se salátem, ale nevím jakou budem dělat polívku, kapří asi těhotná nezvládnu a místo cukroví budem mít letos kyselé okurky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.12.11 18:54
suricata píše:
Taky na vás padla vánoční atmosféra? Jak slavíte advent a jak letos ozdobíte stromečky? Co bude na vaši vánoční tabuli a máte už připravené dárečky? Já chci příští týden napéct perníčky, ozdobím je a pověsím na stromeček s červenou mašličkou a budeme mít tradičně kapra se salátem, ale nevím jakou budem dělat polívku, kapří asi těhotná nezvládnu a místo cukroví budem mít letos kyselé okurky :mrgreen:

Teda pekne sa to tu rozjelo čo som tu nebola za ten čas :)
Suricata, ani si neuvedomujem,že sa blížia Vianoce akosi mi to nedochádza ešte ale vianoce budem trávit spolu s priatelom u jeho rodičov a na druhý den odchádzame k našim na Slovensko.Čo sa týka vianočného stromčeku tak budeme mat fialovo-strieborný,darčeky si tiež dám spolu s priatelom doma pri stromčeku,je velký milovník športového rybolovu tak som nakúpila veci čo potreboval ale nájde aj malé prekvapenie z iného sudka,inak ostatné darčeky pre rodinu mám ako tak nakúpené ale ešte nejaké tie drobnosti treba dokupit,tento týžden mi majú príst ešte peniažky za PN tak sa pojde dokúpit čo treba :) .
Inak večeru budeme mat tradičnú zemiakový šalatik a vysmážaný kapor a polievka bude kyselica (tá od nastávajucej tchýne je výborná a vždy sa na nu teším) .
Sladké dobroty bude piect moja mamča ale aj priatelova mamča,tak sladkého budeme mat až až ;)
Inak rozmýšlam,že by som tiež niečo upiekla aby sa nepovedalo,no uvidime ako sa budeme cítit spolu aj s prckom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.12.11 20:11

já žádný rok dárky nekupuju. jen pro manžela. loni jsem mu koupila televizi a letos přes internet objednala mobil a mám klid. jinak stromeček stojí na balkoně těsto na cukroví v lednici a něco už jsem dokonce upekla. a na štědrý večer papáme normálně salát a k tomu vepřové řízky (ani jeden kapra nejíme)
letos je to první rok kdy přípravy krásně zvládám :-) jinak když jsem chodila do práce tak to byli hnusný fofry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.12.11 20:50

Ahoj holky,
před chvíli jsem pálila už 3 svíčky na adventním věnečku, to utíká :D .
Vánoční dárky letos nebudou nic moc, ani se mi nechce přemýšlet, kdo co chce. Každej dostane nějakou kosmetickou kazetu a hotovo :mrgreen:.
Jinak stromeček nám sehnala tchýně, živý, ale ani nevím co to je :mrgreen:…a my zdobíme barevně. Líbí se mi i dvoubarevný, ale ne u mně doma :mrgreen: .
Na štědrý večer papáme polévku (nevím, jaká bude letos, asi kapří…to si dám taky jen symbolicky lžičku dvě), bramborový salát (klasika), já si dávám malinko kapříka a pořádnej vepřovej řízek :dance:…u nás na štědrý den vaří přítel, já mu dělám jen pomocníka.
Cukroví peču s mámou, pak si pár kousků oddělám (my jsme na maso), zrovna zítra budeme péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.12.11 09:38

Ahojky holky,tak co se vánoc týče ,tak já už mám napečeno 9 druhů cukroví a dnes pokračuji :D péct mě docela byví. jinak stroměček budeme mít taky žívýa zdobíme modro-stříbrně,na večeři salát a s tím masem mi to máme tak že máme rybu,kuřecí i vepřové řízky :mrgreen: polívku nedělám ! Dárečků nakupujem hodně pro každého něco letos mě trápí tchán a taťka nevím co jim koupit :think: Jinak mi to děláme s přítelem tak , že se ráno spolu nasnídáme pak jsme každej u svých rodičů a večer tak kolem 8-9 jedem ke svému stromečku ,tak letos naposledy a příští rok už budem mít klasické rodinné vánoce doma s miminkem :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.12.11 10:09

jééé to je super :D doufám, že se všem vánoce vydaří podle představ a po vánocích už to pomalu začne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.12.11 16:30

Jééé,pre mna by boli najkrajšie Vianoce keby bol prcek už s nami,škoda,že sme si to nenaplánovali o pár dní skorej ale až na polovicu ledna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.12.11 17:28

Aspoň nám to bude rychleji ubíhat do porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.12.11 18:00

Nazdar děvčata,
tak jak se koulíte?
Mně je čím dál tím hůř…v noci nespím, nevím jak si lehnout. Dneska mi připadá, že mám to břicho ztvrdlý snad celý den. V noci jsem asi měla poprvé poslíčky…to je tvrdý břicho + bolení v podbřišku (jako při MS)?…vzbudilo mě to a nelíbí se mi to :mrgreen: . A aby toho nebylo málo, tak sem tam mě pobolívají záda…zlatej 2.trimestr :mrgreen: .
Zítra jdeme na kontrolu, tak uvidíme, jestli je nějaká změna :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
12.12.11 23:22

Cauky holky,
u nas se zdobi cerveno- zlate a dozdobuje pernickama s cervenyma maslickama.
Jinak ja jsem dnes nejaka nervozni- malinka se mi moc v brisku nehybe :think:
Zatim s pripravamy stiham asi v celku dobre- mam napeceno 6 druhu, jedno testo v lednici, celkem uklizeno, a veceret budeme bramborovy salat a misto kapra budem papkat morskou rybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.12.11 09:00

Ahojky,tak mna na štastie tie záda už prestali boliet ale čo sa týka toho spánku tiež neviem ako si mám lahnút,nič iné nerobím len sa prevraciam z jedného boka na druhy a ked konečne ako tak zaspím,tak sa zobudím zasa na wc :roll:
A dost často sa mi stáva,že ked už som v posteli,vtedy začne mat prcek štikutku a ja nie a nie zaspat,musim počkat kým to prejde.
Majkla0 : budem držat palečky nech je všetko OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.12.11 09:07

jééé tak s tím spaním to máme stejné, prvně se půl hodiny vrtím, pak se konečně příjemně zavrtám a… musím na záchod, pak sebou zase půl hodiny šiju, pak už to vypadá nadějně, ale miminko má veselou hodinku a kope, jak kdyby se mohl prokopat ven břichem, pak mi břicho začne tvrdnout a pak jdu zas na záchod, když už vysílením usnu, zdá se mi, že rodím :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
13.12.11 09:29

tak to mám taky tak převalování se pak záchod a pak ta škytavkaa pořád dokola a když už usínám musím zase na záchod :D máme asi všechny stejný problém :cert: už se strašně těším až si budu moct lehnout na břicho :palec: spát na boku a zádech je pro mě trest :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí