Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
13.12.11 09:31

jinak chodidla mám nateklé jak bambuleaž je to nepříjemné jak to kolikrát bolí :P zítra nás čeká poradna tak jsem zvědavá co se zas dozvíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.12.11 09:57

Ahojky holky, tak jak se Vám všem vede? Nás dnes čeká zas poradna, ozvy, tak se těšim :-) Jinak Vánoce mi letos vůbec nepříjdou jak Vánoce, dárek nemam skoro žádnej ještě :-( Vůbec nevim, kdy to budu dohánět, už se těšim na Vánoce příští rok a další roky, s dětičkama je to úplně o něčem jiným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.12.11 10:42

Holky, držím palce, ať to v poradně probíhá hladce a pak napište novinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.12.11 10:43

jj, určitě dáme vědět :-) Surikatko a jak se vůbec bude chlapeček jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.12.11 11:01

Asi „Tyklukuušatá“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.12.11 11:31

tak já naštěstí s tím spánkem až takový problémy nemám. večer sice na záchod lítám pořád, ale v noci jdu jen jednou a to tak po 6 hodinách. :(
já jsem pro změnu ve smrti z pálení žáhy. za poslední tři dny se to tak zhoršilo že už nepomáhá prostě nic! ve čtvrtek jdu k doktorce tak se jí zeptám, ale žádný zázraky nečekám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.12.11 11:50

Mě na pálení žáhy nepomohlo rennie ani soda, ale spolehnlivě pomáhá mi mléčná rýže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.12.11 12:51

Hoj holky :D ,
dneska jsme byly naposledy na kontrole u mého pana doktora, za chvíli budu volat do porodnice a objednávat se na další kontrolu tam :palec: .
Kontrola dopadla výborně, to se mi ulevilo :srdce: :dance: .
Byla jsem si koupit konečně tu kojopodprdu :dance: .
U vašich příspěvků o nespaní a věčném chození na wc jsem se nasmála :mrgreen: , je to u všech stejné :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.12.11 13:05

Super, bezva zprávy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
13.12.11 13:11

:mavam:
mě teda na pálení žáhy pomáhá sklenička studeného mlíka … a jinak já si na spaní nemůžu stěžovat . zvykla jsem si kopání a šťouchání ignorovat . sice usínám třeba kolem 11 , někdy po jedenácté na záchod jdu jednou tak kolem jedné a pak v šest když vstává přítel do práce a celkově vylejzám z pelechu tak kolem deváté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.12.11 15:54

Ahojky holky,majkla0 :palec:
Je vidiet,že sme skoro všetky na tom rovnako ale zvladneme to :dance:
Inak chcem sa opýtat,zapojila sa niektorá z vás do toho Vianočného kolotoča 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.12.11 19:39

Lillycat: ty jsi ve Vánočním kolotoči?
já se tam chtěla zaregistrovat (neudělala jsem to),nevím co kupovat svým blízkým, natož někomu jinému :mrgreen: …jinak se mi to líbí, nikdo nezůstane bez dárku a je to 100% překvápko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.12.11 20:13
majkla0 píše:
Lillycat: ty jsi ve Vánočním kolotoči?
já se tam chtěla zaregistrovat (neudělala jsem to),nevím co kupovat svým blízkým, natož někomu jinému :mrgreen: …jinak se mi to líbí, nikdo nezůstane bez dárku a je to 100% překvápko :)

No čo som tak čítala o tom kolotoči,tak vela mamičiek ani nedostali nič,tak boli sklamané alebo sa stalo,že sa im vrátil balíček spet,mne dneska prišiel od jednej mamičky ale nechám to až pod vianočný stromček.Ja som sa zaregistrovala ale ešte som neposlala balíček ale tento týžden musím aby to dorazilo do Vianoc a ani by som nechcela aby bola tá dotyčná mamička sklamaná,že som nič neposlala.Je to síce tažké čo také mam kupit ale už nejaký ten nápad mám,nejaké tie drobnosti ma napadli,tak uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.12.11 20:54

lillyccat: :palec: pak dej vedet, co jsi teda dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
14.12.11 06:54
majkla0 píše: