Poradna duly
Jana Čurdová
jinak chodidla mám nateklé jak bambuleaž je to nepříjemné jak to kolikrát bolí
zítra nás čeká poradna tak jsem zvědavá co se zas dozvíme …
Ahojky holky, tak jak se Vám všem vede? Nás dnes čeká zas poradna, ozvy, tak se těšim
Jinak Vánoce mi letos vůbec nepříjdou jak Vánoce, dárek nemam skoro žádnej ještě
Vůbec nevim, kdy to budu dohánět, už se těšim na Vánoce příští rok a další roky, s dětičkama je to úplně o něčem jiným ![]()
Holky, držím palce, ať to v poradně probíhá hladce a pak napište novinky ![]()
jj, určitě dáme vědět
Surikatko a jak se vůbec bude chlapeček jmenovat?
tak já naštěstí s tím spánkem až takový problémy nemám. večer sice na záchod lítám pořád, ale v noci jdu jen jednou a to tak po 6 hodinách. ![]()
já jsem pro změnu ve smrti z pálení žáhy. za poslední tři dny se to tak zhoršilo že už nepomáhá prostě nic! ve čtvrtek jdu k doktorce tak se jí zeptám, ale žádný zázraky nečekám ![]()
Mě na pálení žáhy nepomohlo rennie ani soda, ale spolehnlivě pomáhá mi mléčná rýže ![]()
Hoj holky
,
dneska jsme byly naposledy na kontrole u mého pana doktora, za chvíli budu volat do porodnice a objednávat se na další kontrolu tam
.
Kontrola dopadla výborně, to se mi ulevilo
.
Byla jsem si koupit konečně tu kojopodprdu
.
U vašich příspěvků o nespaní a věčném chození na wc jsem se nasmála
, je to u všech stejné
.
![]()
mě teda na pálení žáhy pomáhá sklenička studeného mlíka … a jinak já si na spaní nemůžu stěžovat . zvykla jsem si kopání a šťouchání ignorovat . sice usínám třeba kolem 11 , někdy po jedenácté na záchod jdu jednou tak kolem jedné a pak v šest když vstává přítel do práce a celkově vylejzám z pelechu tak kolem deváté
Ahojky holky,majkla0 ![]()
Je vidiet,že sme skoro všetky na tom rovnako ale zvladneme to ![]()
Inak chcem sa opýtat,zapojila sa niektorá z vás do toho Vianočného kolotoča 2011?
Lillycat: ty jsi ve Vánočním kolotoči?
já se tam chtěla zaregistrovat (neudělala jsem to),nevím co kupovat svým blízkým, natož někomu jinému
…jinak se mi to líbí, nikdo nezůstane bez dárku a je to 100% překvápko ![]()
majkla0 píše:
Lillycat: ty jsi ve Vánočním kolotoči?
já se tam chtěla zaregistrovat (neudělala jsem to),nevím co kupovat svým blízkým, natož někomu jinému…jinak se mi to líbí, nikdo nezůstane bez dárku a je to 100% překvápko
No čo som tak čítala o tom kolotoči,tak vela mamičiek ani nedostali nič,tak boli sklamané alebo sa stalo,že sa im vrátil balíček spet,mne dneska prišiel od jednej mamičky ale nechám to až pod vianočný stromček.Ja som sa zaregistrovala ale ešte som neposlala balíček ale tento týžden musím aby to dorazilo do Vianoc a ani by som nechcela aby bola tá dotyčná mamička sklamaná,že som nič neposlala.Je to síce tažké čo také mam kupit ale už nejaký ten nápad mám,nejaké tie drobnosti ma napadli,tak uvidime ![]()
majkla0 píše:
lillyccat:pak dej vedet, co jsi teda dostala
Jojo,určite dám vediet ![]()