Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
19.12.11 20:16
suricata píše:
Kacenka020 píše:
majkla0 mě si pěkně až do konce pan doktor nechá :mrgreen:
A jsi nějak domluvená v porodnici, kam chceš jít rodit?
Mě si doktorka asi taky nechá…

ne ne nejsem , prý se hlásit a domlouvat nemusím . psala jsem si tam mejlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.12.11 20:17
majkla0 píše:
Kacenka020 píše:
majkla0 mě si pěkně až do konce pan doktor nechá :mrgreen:
tak to mas dobry :), to bych taky tak chtěla, k doktorovi to mam 5 min autem a ted do porodky půl hodky

no já bych to měla asi tak hodinu cesty busem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.12.11 21:13
suricata píše:
lillyccat píše:
majkla0 píše:
Dobré ráno děvčata,
jak se porád máte? Jsme všichni furt 2v1 ?
My za chvíli jdeme k zubařovi a odpoledne máme kontrolu v porodce :mrgreen: .
Ahojky,no my sa máme stále rovnako ešte stále sme 2v1 ;) ,akurát včera sme boli na prechádzke ušli sme skoro 7km a mala som toho dost a určite aj prcek,pretože dneska ma akosi pobolieva pod bruškom,tak snád nič zlé sa nedeje.Inak doktorke ideme v stredu,tak som zvedava ako sme pribrali za tie dva týždne :dance:
7km 8o máš můj obdiv, já jsem ráda, že dojdu do obchodu a zpátky :oops:
Jinak moc hezká fotečka s bříškem :)

Dakujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.12.11 21:15

Holky chcem sa spýtat akosi ma pobolieva pod bruškom,hlavne ked chodím neviete čo to može byt alebo máte také pocity ako ja? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.12.11 21:17
majkla0 píše:
Tak se hlásím, kontrola proběhla v pořádku :mrgreen: .

Kacenka020: můj doktor má taky monitor v ordinaci (byla jsem na něm 3×), ale od 36.týdne předává rodičky na kontroly do porodnice :)

Byla jsem v porodce 2 hodiny…hrůza, furt jsem čekala na volné místo. Asi půl hodiny jsme se sestřičkou vyplnovaly přijímací papíry, pak jsem šla konečně na KTG…30 minutový záznam. Pak si mě vzala paní doktorka, ptala se mně na to samé co sestřička předtím, takže další půl hodiny v trapu. Kontrola čípku a utz mimiska, máme 2900g a vše je naprosto v pořádku :dance: . Další kontrola v úterý :srdce: .

Gratulujem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.12.11 08:24
lillyccat píše:
Holky chcem sa spýtat akosi ma pobolieva pod bruškom,hlavne ked chodím neviete čo to može byt alebo máte také pocity ako ja? :nevim:

Je to lepší? Jestli máš strach a cítíš, že to není OK, tak si raděj zajeď na pohotovost… Ale určitě je to v pořádku, držím palce a myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.12.11 08:47

majkla0 tak je super ,že je vše v pořádku :hug: to jsem moc ráda , že tam dělají ten ultrazvuk už se tam moc těším na tu kontrolu :potlesk: budu aspoň klidná , že skontrolují jestli není nějak obtočený do pupeční šňůrykaždej mě s tím straší , protože já nepoležím před 3 dny jsem spárovala kachle na záchodě a malovala atd . :roll: no jo mě to strašně nebaví nudit se a ležet tak snad nám to taky dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.12.11 10:47

markuška

na utz mi kontrolovala množství plodové vody, uložení placenty a ještě průtok krve pupečníkem, dělají to jen při první kontrole, takže tě to fakt uklidní :mrgreen:. Akorát to vyšetření čípku jsem takové ještě nezažila, strašně dlouho mě prohmatávala a ten prst jsem měla snad až v krku :poblion: .
Ty jsi dobrá, kámoška když měla termín porodu, tak malovala dětskej pokoj :mrgreen: . Mě taky nebaví ležet, mladý říká, že jsem moc aktivní na 9 měsíc těhu, ale co už, maximálně z toho porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.12.11 10:52

lillyccat

jak píše suricata, jistotu ti dají jen doktoři
Mě občas taky pobolívá podbřišek, jako bych měla dostat měsíčky, tak si odpočinu, pak to samo odezní. Nejhorší to je, když mě to chytne někde venku, to pak stojím na místě a čekám až to bude lepší. Co jsem četla články, tak to mohou být poslíčci ( to je myslím spojené i s tvrdnutím břicha). No nemáme to vůbec lehké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.12.11 11:18

majkla0 :mrgreen: já dělám normálně vše jako bych těhu nebyla :mrgreen: přítel mi nadává, že jak budem mít hyperaktivní dítě , bude to má vina :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.12.11 14:18

markuška: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.12.11 17:13

Ja práve tiež robím všetko ako keby som nebola ani tehotná a v podbríšku ma začalo boliet odvtedy čo som bola na tej prechádzke 7 kilometrovej a potom som ešte robila službu čo sme mali na schodoch :?
Ked sedím nič ale ked sa postaví hrozná bolest,zajtra idem k doktorke tak som zvedavá čo to je alebo čo mi povie,snád to nebude niečo hrozné a dufam,že prcek je OK (zatial som neucítila zmenu u neho,stále je taký aký aktívny ako vždy,tak to ma aspon troška ukludnuje) :,(
Myslím si,že som to moc prehnala stým pohybom,no uvidime zajtra,… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.12.11 17:59

lillyccat to není sranda :think: to se šetři snad bude vše O.K. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.12.11 18:31

ahoj holky, jak je to s tou rýhou na bříšku, musí jí mít každý?? zapomněla jsem se na to v poradně zeptat :oops: jinak taky dnes kontrola, malá ani neklesá dolů, takže to určitě na porod nevypadá :-) na 37tt vážíme 2600g, musí ještě dorůst srdíčko naše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.12.11 20:16
Markuška píše:
lillyccat to není sranda :think: to se šetři snad bude vše O.K. :hug:

snád ano,určite zajtra napíšem čo a ako sme dopadli,tak držte palečky :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek