Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
19.12.11 08:12

jejda ty už na kontrolu do Šternberka?? Já ještě ve středu do Olmika a příští týden do Šternberka tak dej vědět co a jak ;)
Jinak dnes jsem spala jak zabitá ani 1 jsem se neprobudila :) po dlouhé době :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
19.12.11 08:40

Ahojky holky , tento týden jdeme už do porodnice na ozvy a pro homeopatika k porodu- (tak doufám ,že ty homeopatika budou mít stejný účinek jak u kamarádek a půjde porod rychle a v pohodě :))Termín máme až 13. ledna,ale už teď všichni v rodině řeší jestli je ošetřen odvoz do porodnice máme ji 25 Km daleko( jen já a partner jsme v klidu :)Se spaním to není už nic moc od druhé ráno naše rebelka kope jak divá ,ale pořád si říkám, že už je to jen chvilka a bude malá na světě .Včera jsem si už téměř nachystala tašku do porodnice a teď se už těším na vánoce a hlavně na krásné změny v příštím roce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.12.11 09:28

Zdravím všechny maminky :) taky máte pocit že se ten poslední měsíc táhne?? Já už se těším, až to budeme mít za sebou a budeme mít mrnousky venku :) já jdu do poradny zítra, jdu skoro po 14 dnech, naposledy když jsem byla, tak bylo vše v pořádku- to se mi vždycky uleví když to slyším :-) takže jsem zvědavá jak zítra, jestli už se třeba naše malá taky nechystá :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.12.11 09:30

Ahoj holky , tak mám úspěšně po kontrole . byla jsem tam brzo ráno , mudr mi dělal stěr na streptokoka … jinak já jdu zase za týden a na monitor … naštěstí , ale ne do porodky . můj doktor ho má v ordinaci , tak jsem ráda , že nikam nemusím dojíždět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.12.11 13:34
majkla0 píše:
Dobré ráno děvčata,
jak se porád máte? Jsme všichni furt 2v1 ?
My za chvíli jdeme k zubařovi a odpoledne máme kontrolu v porodce :mrgreen: .

Ahojky,no my sa máme stále rovnako ešte stále sme 2v1 ;) ,akurát včera sme boli na prechádzke ušli sme skoro 7km a mala som toho dost a určite aj prcek,pretože dneska ma akosi pobolieva pod bruškom,tak snád nič zlé sa nedeje.Inak doktorke ideme v stredu,tak som zvedava ako sme pribrali za tie dva týždne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
19.12.11 14:54

Ahoj holky,
ja jsem stale 2v1, ale chvilkama si preji aby uz malinka byla venku. Tento posledni mesic uz je holt narocnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.12.11 15:50
miminkoMEX píše:
Ahoj holky,
ja jsem stale 2v1, ale chvilkama si preji aby uz malinka byla venku. Tento posledni mesic uz je holt narocnejsi…

taky to tak cítím, ale radši at tam přes svátky ještě je a pak at už vykoukne na ten náš svět srdíčko naše :srdce :dance: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.11 16:55
majkla0 píše:
Dobré ráno děvčata,

Jak dopadla kontrola?
My jsme 2v1 a asi ještě dlouho budem, čípek tuhý a uzavřený.
KTG zase miminko rozdovádělo a celou dobu do něj kopalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.11 16:57
lillyccat píše:
majkla0 píše:
Dobré ráno děvčata,
Ahojky,no my sa máme stále rovnako ešte stále sme 2v1 ;) ,akurát včera sme boli na prechádzke ušli sme skoro 7km a mala som toho dost a určite aj prcek,pretože dneska ma akosi pobolieva pod bruškom,tak snád nič zlé sa nedeje.Inak doktorke ideme v stredu,tak som zvedava ako sme pribrali za tie dva týždne :dance:

7km 8o máš můj obdiv, já jsem ráda, že dojdu do obchodu a zpátky :oops:
Jinak moc hezká fotečka s bříškem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
19.12.11 17:45

… ja jsem rada, kdyz v noci vstanu na zachod jeste pred tim, nez se pocuram… jsem jako koule !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.12.11 19:04

Tak se hlásím, kontrola proběhla v pořádku :mrgreen: .

Kacenka020: můj doktor má taky monitor v ordinaci (byla jsem na něm 3×), ale od 36.týdne předává rodičky na kontroly do porodnice :)

Byla jsem v porodce 2 hodiny…hrůza, furt jsem čekala na volné místo. Asi půl hodiny jsme se sestřičkou vyplnovaly přijímací papíry, pak jsem šla konečně na KTG…30 minutový záznam. Pak si mě vzala paní doktorka, ptala se mně na to samé co sestřička předtím, takže další půl hodiny v trapu. Kontrola čípku a utz mimiska, máme 2900g a vše je naprosto v pořádku :dance: . Další kontrola v úterý :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.11 19:10

To je super :)
mě ultrazvuk nedělala a ani mě nepředala do porodky a příští týden má volno, ale ono to stejně ještě na porod nevypadá, já se snad nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.12.11 19:47

majkla0 mě si pěkně až do konce pan doktor nechá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.11 20:09
Kacenka020 píše:
majkla0 mě si pěkně až do konce pan doktor nechá :mrgreen:

A jsi nějak domluvená v porodnici, kam chceš jít rodit?
Mě si doktorka asi taky nechá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.12.11 20:11
Kacenka020 píše:
majkla0 mě si pěkně až do konce pan doktor nechá :mrgreen:

tak to mas dobry :), to bych taky tak chtěla, k doktorovi to mam 5 min autem a ted do porodky půl hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí