Poradna duly
Jana Čurdová
brufen se nesmí ve třetím trimu kvůli tomu že zvyšuje krvácivost jinak se může. mě strašně bolí mezi lopatkama.
Kačí možná bych radši opečovávala tebe. on manžel je dost nevděčnej pacient a furt fňuká ať dělám cokoliv…
jo to jsou ti chlapi , oni umíraj už na rýmu a jak je něco nám tak to nic není
Cauky holky,
preji vam, at si brzy ty vase chlapy vykuryrujete. Ten muj jak jenom dostane rymecku, tak je to spatny. Skuhra jako malinky dite..
Kacenka020 píše:
jo to jsou ti chlapi , oni umíraj už na rýmu a jak je něco nám tak to nic není
ale tak zas na to si stěžovat nemůžu. je pravda že když je blbě mě tak se o mě taky stará. kolikrát ani nejde do práce aby mi mohl pomáhat…
Ahojky, tak co jak vám dneska je? Mě Mates dává od rána zabrat. Pěkně časnej raní budíček a od té doby jen kope a kope. Už se těším až na chvíli usne a já zalezu do postele.
mě taky začíná kopat už kolem páté a pak celý den, jen když dá ruku na bříško tatínek, tak je klid ![]()
Ahoj holky, těm co jsou nemocné, přeji brzké uzdravení a to samé drahým polovičkám, které se nechávají opečovávat
.
Jinak se o mě pokoušel taky nějaký bacil, ale naštěstí mě to za den přešlo.
Dnes jsem na tom se spaním podobně, malá se ráno vzbudila o půl páté a vůbec ji nezajímalo, že já ještě spala, dnes je jak z divokých vajec
. Ale užívejme si, dokud jsou ještě v bříškách, pak to bude akčnější ![]()
suricata píše:
mě taky začíná kopat už kolem páté a pak celý den, jen když dá ruku na bříško tatínek, tak je klid
tak u nás to funguje úplně stejně. jenže manžel ráno nechce uklidňovat,ale spát takže když mu řeknu ať si synáčka uklidní tak se otočí na druhý bok a chrní dál…
paola white píše:suricata píše:tak u nás to funguje úplně stejně. jenže manžel ráno nechce uklidňovat,ale spát takže když mu řeknu ať si synáčka uklidní tak se otočí na druhý bok a chrní dál…
mě taky začíná kopat už kolem páté a pak celý den, jen když dá ruku na bříško tatínek, tak je klid
jo a odpoledne mi pak píchá do břicha, aby mimi kopalo, že ho vůbec nekope…
Ale stejně, to kopání, je to to nejkrásnější, co jsem v životě zažila…
suricata píše:
Ale stejně, to kopání, je to to nejkrásnější, co jsem v životě zažila…
ahojky holky vidím ,že se máte v rámci možností dobře
tak nemocné hlavně se rychle uzdravte. Dnes jdu na 3D tak se moc těšíme na fotečky ![]()
Dobře nám to vyšlo přítel má dnes narozky takk dostane pěkný dáreček (fotečku) ![]()
Tak ať se vám hezky ukáže a doufám, že pak taky uvidíme fotečku ![]()
určitě fotečku dodám
taky doufám,že se pěkně ukáže už se moc těším ![]()