Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 píše:
zase tu kecaj jak o životmy byli na nákupu , pak byla véča , Miloš měl na chvíli noťásek a já půjdu za chvilku do spršky a pak asi dadat
A já jsem tady pořád
Nůďo, no, jsem ke všemu sama doma. Copak jsi měla k véče? Mě jsi udělala chutě a udělala jsem si knedlik s vajíčkem ![]()
saiiimona píše:Kacenka020 píše:A já jsem tady pořád
zase tu kecaj jak o životmy byli na nákupu , pak byla véča , Miloš měl na chvíli noťásek a já půjdu za chvilku do spršky a pak asi dadat
Nůďo, no, jsem ke všemu sama doma. Copak jsi měla k véče? Mě jsi udělala chutě a udělala jsem si knedlik s vajíčkem
No salátek z rajčat , cibulky , salámku a majonézky
no já sem doma sama vždycky do půl třetí
tak tu budu s tebou
jo já udělat chutě umím ![]()
saiiimona píše:suricata píše:No bez těch chlapů by to pořád za čas šlosaiiimona píše:dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…suricata píše:No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrousaiiimona píše:třeba se ještě zadaří
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televizeProstě nějaký velký zvíře
![]()
![]()
A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ
třeba se ještě zadaří
tak jo, ale slib mi, že v tvojí firmě budou na stěnách viset moje nechutně drahý obrazy ![]()
Kacenka020 píše:saiiimona píše:No salátek z rajčat , cibulky , salámku a majonézkyKacenka020 píše:A já jsem tady pořád
Nůďo, no, jsem ke všemu sama doma. Copak jsi měla k véče? Mě jsi udělala chutě a udělala jsem si knedlik s vajíčkem
no já sem doma sama vždycky do půl třetí
tak tu budu s tebou
![]()
jo já udělat chutě umím
No to teda
Pět knedliků a tři vajíčka, jsem to ale čuník
suricata píše:saiiimona píše:tak jo, ale slib mi, že v tvojí firmě budou na stěnách viset moje nechutně drahý obrazysuricata píše:No bez těch chlapů by to pořád za čas šlosaiiimona píše:dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…suricata píše:No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrousaiiimona píše:třeba se ještě zadaří
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televizeProstě nějaký velký zvíře
![]()
![]()
A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ
třeba se ještě zadaří
Dobrá, dobrá, slibuju, ale doufám, že dostanu nějakou hromadnou slevu za známosti
Já budu hroznej skrblík ![]()
OK ze staré známosti…
jen nikdy nebudem šetřit na hezkých šatech, že ne?
Kacenka020 píše:
Já měla knedlíky 3 a vajíčka dvě
To říkam, že jsem čuník ![]()
suricata píše:
OK ze staré známosti…
jen nikdy nebudem šetřit na hezkých šatech, že ne?
Tak to jsem ráda, to bude jeden obraz na druhým
A šaty? Jasně že ne, na výstavy musíš mít úchvatný šaty a já ve svý práci taky
![]()
saiiimona píše:suricata píše:Tak to jsem ráda, to bude jeden obraz na druhým
OK ze staré známosti…
jen nikdy nebudem šetřit na hezkých šatech, že ne?A šaty? Jasně že ne, na výstavy musíš mít úchvatný šaty a já ve svý práci taky
![]()
saiiimona píše:suricata píše:Tak to jsem ráda, to bude jeden obraz na druhým
OK ze staré známosti…
jen nikdy nebudem šetřit na hezkých šatech, že ne?A šaty? Jasně že ne, na výstavy musíš mít úchvatný šaty a já ve svý práci taky
![]()
zase se ty obrazy musí rozprostřít do plochy aby se navzájem nebily… musíš mít hodně velkou firmu, jestli ještě nemáš rozmyšleno v čem podnikat navrhuju továrnu na bonbóny, co ty na to?
Myslíš, že by to byla prosperující firma? Taky aby se tam ale hodily ty obrazy a ty naše krásný šaty.. ![]()
máš pravdu, chce to něco lepšího… já mám celý den chuť na bonbón, takový co jsme jedli jako malí, ale pochybuju, že se ještě dělají…
sisinky! tak se jmenovaly…
zase jsou jiný věci, co stojí za to ![]()