Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
16.8.11 19:05
Kacenka020 píše:
zase tu kecaj jak o život :mrgreen: my byli na nákupu , pak byla véča , Miloš měl na chvíli noťásek a já půjdu za chvilku do spršky a pak asi dadat :mrgreen:

A já jsem tady pořád :mrgreen: Nůďo, no, jsem ke všemu sama doma. Copak jsi měla k véče? Mě jsi udělala chutě a udělala jsem si knedlik s vajíčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.8.11 19:08
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
zase tu kecaj jak o život :mrgreen: my byli na nákupu , pak byla véča , Miloš měl na chvíli noťásek a já půjdu za chvilku do spršky a pak asi dadat :mrgreen:
A já jsem tady pořád :mrgreen: Nůďo, no, jsem ke všemu sama doma. Copak jsi měla k véče? Mě jsi udělala chutě a udělala jsem si knedlik s vajíčkem :-)

No salátek z rajčat , cibulky , salámku a majonézky :mrgreen: no já sem doma sama vždycky do půl třetí :-) tak tu budu s tebou :hug: :mrgreen: jo já udělat chutě umím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 19:09
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televize :-) Prostě nějaký velký zvíře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
třeba se ještě zadaří :)
No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrou :-? A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ :pankac:
třeba se ještě zadaří :pankac:
dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…
No bez těch chlapů by to pořád za čas šlo :wink:

tak jo, ale slib mi, že v tvojí firmě budou na stěnách viset moje nechutně drahý obrazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:11
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
A já jsem tady pořád :mrgreen: Nůďo, no, jsem ke všemu sama doma. Copak jsi měla k véče? Mě jsi udělala chutě a udělala jsem si knedlik s vajíčkem :-)
No salátek z rajčat , cibulky , salámku a majonézky :mrgreen: no já sem doma sama vždycky do půl třetí :-) tak tu budu s tebou :hug: :mrgreen: jo já udělat chutě umím :mrgreen:

No to teda :-) Pět knedliků a tři vajíčka, jsem to ale čuník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:12
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
Asi jsem divná, ale já jsem nikdy tak nějak takovej sen neměla, ale vždycky jsem se viděla v kostýmku v nějaký velký firmě, asi jsem byla zblblá z televize :-) Prostě nějaký velký zvíře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
třeba se ještě zadaří :)
No moc tomu nevěřím, tady na tom konci světa je zázrak zavadit o nějakou práci, natož o takovou dobrou :-? A vzhledem k nynějšímu zaměstnání, které se tomu nepodobalo ani trošku.. Nevěřím, ale třeba se zadaří Tobě pokud stále maluješ :pankac:
třeba se ještě zadaří :pankac:
dneska už to není aktuální, manželovi by se asi nelíbili chlapi ležící u nohou a místo šampíčka budu brzo držet dudlíčka…
No bez těch chlapů by to pořád za čas šlo :wink:
tak jo, ale slib mi, že v tvojí firmě budou na stěnách viset moje nechutně drahý obrazy :mrgreen:

Dobrá, dobrá, slibuju, ale doufám, že dostanu nějakou hromadnou slevu za známosti :-) Já budu hroznej skrblík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.8.11 19:14

Já měla knedlíky 3 a vajíčka dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 19:14

OK ze staré známosti…
jen nikdy nebudem šetřit na hezkých šatech, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:18
Kacenka020 píše:
Já měla knedlíky 3 a vajíčka dvě :mrgreen:

To říkam, že jsem čuník :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 19:19
suricata píše:
OK ze staré známosti…
jen nikdy nebudem šetřit na hezkých šatech, že ne?

Tak to jsem ráda, to bude jeden obraz na druhým :-D A šaty? Jasně že ne, na výstavy musíš mít úchvatný šaty a já ve svý práci taky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 19:32
saiiimona píše:
suricata píše:
OK ze staré známosti…
Tak to jsem ráda, to bude jeden obraz na druhým :-D A šaty? Jasně že ne, na výstavy musíš mít úchvatný šaty a já ve svý práci taky :-) :-)
saiiimona píše:
suricata píše:
OK ze staré známosti…
Tak to jsem ráda, to bude jeden obraz na druhým :-D A šaty? Jasně že ne, na výstavy musíš mít úchvatný šaty a já ve svý práci taky :-) :-)

zase se ty obrazy musí rozprostřít do plochy aby se navzájem nebily… musíš mít hodně velkou firmu, jestli ještě nemáš rozmyšleno v čem podnikat navrhuju továrnu na bonbóny, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 20:20

Myslíš, že by to byla prosperující firma? Taky aby se tam ale hodily ty obrazy a ty naše krásný šaty.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 20:25

máš pravdu, chce to něco lepšího… já mám celý den chuť na bonbón, takový co jsme jedli jako malí, ale pochybuju, že se ještě dělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 20:42

Teď už nic není co bývalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.8.11 20:44

sisinky! tak se jmenovaly…
zase jsou jiný věci, co stojí za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 20:49

mňam, nedělej chutě.. :-D Nebo budu muset jít ještě na mlsandu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí