Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
16.8.11 13:03

Oliver, to je jak z Románu pro ženy, hezkýýý :potlesk: Tak ať hlavně dobře dopadneš a dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.11 13:04
saiiimona píše:
lillyccat píše:
saiiimona píše:
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak to ja tiež počujem prvýkrát,mna to asi ešte len čaká som v 18tt a zajtra ideme tiež doktorke,tak som zvedavá,drobček už bude zasa o niečo večší už sa hrozne moc teším a dufam,že to bude tak dobré ako doteraz. :wink:
Ahojky :-)
jj, určo to bude dobrý, taky se těšíš, až zas mimčo uvidíš, že?
Hrozne sa nato teším,vždy ked mám íst doktorke,chodila by som k nej kludne aj každý týžden a dívala sa nato malinké stvorenie na obrazovke nonstop :dance:
Viď? Při tom, když si vzpomenu, jak jsem vždycky chodila na gyndu nerada.. :-)

No tiež,som na tu gyndu nechodila s nadšením a teraz by som tam strávila celé hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 13:04
lillyccat píše:
saiiimona píše:
Tu budeme kupovat taky. Budeme teda kupovat celej takovejhle pokojíček se žirafkou..
Tak to budeme podobne na tom :-) videla som tu postielku aj s medvedíkom,tak ešte neviem,možno si to rozmyslím aké zvieratko si vyberiem,zatial ešte nevieme čo to bude či chlapček alebo dievčatko ale ked chlapček tak asi vyhrá tá stým medvedíkom a ked dievčatko tak asi žirafka :palec:

Tenhle nábytek teď frčí :-D No medvídek se mi taky líbil, ale jelkož chceme celou sestavu a prodávají jí nedaleko nás, žirafka byla jasná volba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.11 13:07
lillyccat píše:
saiiimona píše:
Tu budeme kupovat taky. Budeme teda kupovat celej takovejhle pokojíček se žirafkou..
Tak to budeme podobne na tom :-) videla som tu postielku aj s medvedíkom,tak ešte neviem,možno si to rozmyslím aké zvieratko si vyberiem,zatial ešte nevieme čo to bude či chlapček alebo dievčatko ale ked chlapček tak asi vyhrá tá stým medvedíkom a ked dievčatko tak asi žirafka :palec:

Tak to je vtipné, tu jsem si zrovna minulý týden taky vybrala, po tom co jsem se rozhodla pro tmavší nábytek :-D a jdeme do žirafky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.8.11 13:09
Ver83 píše:
lillyccat píše:
saiiimona píše:
Tak to je vtipné, tu jsem si zrovna minulý týden taky vybrala, po tom co jsem se rozhodla pro tmavší nábytek :-D a jdeme do žirafky :-D

Tak to nás bude viacej čo budeme mat rovnaké postielky a možno aj nábytok :palec:
Tiež chceme tmavší nábytok,páči sa nám to,tak ako aj vám :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.8.11 13:48

Taky jsem měla vybranou tuhle postýlku se žirafkou , ale jelikož máme asi 2 roky starou stěnu , která bude v dětském pokoji a je to dřevo třešeň tak by se nám tam vůbec nehodila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.11 13:55

Ahoj holky,
to je krásný, všechno to zařizování :mrgreen: . My jsme si dnes udělaly radost a koupily si dupajdy a bodyčko, všechno v oranžové :-) .
Postýlky krásný, já mám asi taky vybráno, posílám foto, tak doufám, že jsem to správně vložila. Já bych chtěla zase vše ve světlém dřevě. Kuchyn a obyvák mám v tmavém ořechu, to už mě přešlo. Jinak máme všude parkety a koberec budu kupovat ten kusový malý, vždycky jsem chtěla ten s těma silnicama na ježdění, no ale když to bude holka tak nevím.
Porodnici mám vybranou, měla jsem na výběr ze dvou,vybrala jsem Šternberk, kde se možná potkáme s Markuškou :mrgreen: , to by bylo dobrý :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.8.11 14:13

majkla0 jéé postýlka pěkná tu mají taky v sam baby , jak jsme kupovali tu naši :pankac: no mi zvolili tuhle protože je barevná taková dětská a byla docela levná.
Jo jo snad se potkáme v porodnici , to by byl mazec :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.11 14:22

Jedna známá si koupila tuhle postýlku+matraci a vlezla se do 2000,– . Doufám, že ji seženu levněji někde, ještě nemám porádně prolezlý obchody :-D . No a ty vaše se mi taky hrozně líbí, tak kdyby to nevyšlo, nechám se vámi inspirovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.11 14:23

A co nebesa, budete dávat na postýlku? Vypadá to strašně krásně. Já bych chtěla, ale těch peněz co to stojí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 14:30

jj, já budu nebesa dávat, koupím sadu povlečení, kde už ty nebesa jsou a třeba jedny takový neutroš. Pěkná postýlka, Majklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.8.11 14:34

Ahoj holky , jste se dneska nějak rozkecaly :mrgreen: :mrgreen: já přemejšlím co zítra budu obídkovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 14:36

Ahojky Kačenko, to víš, jsme ženský ukecaný :-) Ty teď přemýšlíš, co budeš mít zítra k obídku? Tak u nás bude asi čína a další den lečo, pro inspiraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.8.11 14:41

No vidíš lečo bych taky mohla :mrgreen: no jo jak už sem víc než 3 měsíce doma , tak už nevím co bych jedla :mrgreen: No jinak přemýšlím už dnes i díky tomu , že musíme nakoupit dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 14:49

Ahaa, tak to jo. Já už se na lečo těšim, tak jestli máte rádi, dnes jsem měla ohřátou roštěnou od babičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí