Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 u nás v bille knedlík nebyl ani jeden , tak proto ty těstoviny ![]()
No u nás jsem ho taky po městě nikde nesehnala , ale naštěstí nám kus zbyl ze včerejška ![]()
Ahojky holky, moc děkuju za gratulace ![]()
My jsme dnes byli v hospůdce na vepřovejch hodech, takže k obídku byl prejt, brambory a zelí.
Ahoj holky,tiež sa pripájam ku gratuláciam k holčičke ![]()
My sme mali včera na obed králika so zelým a knedlíkom, no a dneska bude kuracie maso na zelenine so zemiakmi ![]()
Inak krásny nedelný zvyšok dna a dobrú chut k obedu!
Ahojky holky.
lillyccat Moc děkuju za gratulaci.
Dnes to byl pro mě fakt hororovej den
Ráno jsem začla krvácet, byla jsem úplně mimo a strašně vyděšená, letěli jsme do špitálu a naštěstí je to snad jen kvůli nízko položený placentě. Mám klid a napsala mi léky, na kterých je napsáno,že se v těhu nesmí
Ještě ke všemu mě při strojení do špitálu ďobla vosa a mám ruku jak meloun napuchlou a nemůžu s ní ani hnout
Fakt ,,SUPER DEN" ![]()
Saiii, klid, to bude dobrý, já takhle taky jela na pohotovost a tabletky se asi jmenují ascorutin a jsou na to, abys měla pevnější cévy a nepraskaly, v těhotenství jsou jen na předpis, na vosu si dej studený obkládek, ať ti to oplaskne a nebolí…
Sofinka bude v pořádku, je to bojovnice ![]()
Jj, Suricatko, je to Ascorutin. Teď mi tady taky v jedný diskuzi psali, ať je beru, že je to normal. Tak snad jo ![]()
Teď už jsem docela v klidu, jen teď pár dní radši opravdu jen proležim.. Ruku vem čert, hlavně, že je Sofinka v pořádku ![]()
Já to taky brala, je to vit.C a rutin, je to i v jídle třeba v pohance, ale musela bys jí sníst hodně, takže to v klidu ber, pomůže ti to zesílit tu cévní stěnu, jaký máš dávkování? Lež opravdu poctívě, žádné prudké pohyby, nenosit nic těžkého… Bude to v pořádku, ale jednoho to pořádně vyplaší, co? Takový strach jsem nikdy v životě neměla, ale naštěstí jsou ti naši drobci silní
Pěkně lež, přečti si něco pěkného nebo koukni na komedii a snaž se být psychicky co nejvíc v klidu, aby Sofinka věděla, že je všechno v pořádku a může si hezky růst ![]()
Tak jo, budu to brát, ani zítra na gyndu nebudu volat, děkuju
Máš pravdu, člověka to fakt vyděsí. Byla jsem úplně mimo, hotová. Ve špitále taky měli dost času, čekali jsme tam přes půl hoďky. Zaplať pán bůh, že to takhle dopadlo a ty naše malý prdelky to takhle zvládaj.
Musela jsem si pak s mamkou udělat radost, koupily jsme nějaký věcičky, teda hlavně ona mi koupila. Je to rozkošný. Takový malý ponožtičky…
A dupajdy a taaak ![]()
to je fajn, že sis po tom šoku spravila náladu, hlavně ty ponožtičky a rukavičky jsou úplně nádherný a rozkošný… dokonce jsem se přistihla, že šišlám, když to mám v ruce ![]()
suricata píše:
to je fajn, že sis po tom šoku spravila náladu, hlavně ty ponožtičky a rukavičky jsou úplně nádherný a rozkošný… dokonce jsem se přistihla, že šišlám, když to mám v ruce
Tak to jsme dvě ![]()