Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
13.8.11 11:57

** Kacenka020** u nás bude kuře na paprice s těstovinama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
13.8.11 12:02

jééé u nás taky , jen s knedlíkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
13.8.11 12:37

Kacenka020 u nás v bille knedlík nebyl ani jeden , tak proto ty těstoviny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
13.8.11 13:17

No u nás jsem ho taky po městě nikde nesehnala , ale naštěstí nám kus zbyl ze včerejška :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.8.11 16:42

Ahojky holky, moc děkuju za gratulace :hug:
My jsme dnes byli v hospůdce na vepřovejch hodech, takže k obídku byl prejt, brambory a zelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
14.8.11 11:35

Ahoj holky,tiež sa pripájam ku gratuláciam k holčičke :palec:
My sme mali včera na obed králika so zelým a knedlíkom, no a dneska bude kuracie maso na zelenine so zemiakmi :wink:
Inak krásny nedelný zvyšok dna a dobrú chut k obedu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 17:39

Ahojky holky.
lillyccat Moc děkuju za gratulaci.
Dnes to byl pro mě fakt hororovej den :-( Ráno jsem začla krvácet, byla jsem úplně mimo a strašně vyděšená, letěli jsme do špitálu a naštěstí je to snad jen kvůli nízko položený placentě. Mám klid a napsala mi léky, na kterých je napsáno,že se v těhu nesmí :-( Ještě ke všemu mě při strojení do špitálu ďobla vosa a mám ruku jak meloun napuchlou a nemůžu s ní ani hnout :-( Fakt ,,SUPER DEN" :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.8.11 18:15

Saiii, klid, to bude dobrý, já takhle taky jela na pohotovost a tabletky se asi jmenují ascorutin a jsou na to, abys měla pevnější cévy a nepraskaly, v těhotenství jsou jen na předpis, na vosu si dej studený obkládek, ať ti to oplaskne a nebolí…
Sofinka bude v pořádku, je to bojovnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 18:20

Jj, Suricatko, je to Ascorutin. Teď mi tady taky v jedný diskuzi psali, ať je beru, že je to normal. Tak snad jo :-)
Teď už jsem docela v klidu, jen teď pár dní radši opravdu jen proležim.. Ruku vem čert, hlavně, že je Sofinka v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.8.11 18:26

Já to taky brala, je to vit.C a rutin, je to i v jídle třeba v pohance, ale musela bys jí sníst hodně, takže to v klidu ber, pomůže ti to zesílit tu cévní stěnu, jaký máš dávkování? Lež opravdu poctívě, žádné prudké pohyby, nenosit nic těžkého… Bude to v pořádku, ale jednoho to pořádně vyplaší, co? Takový strach jsem nikdy v životě neměla, ale naštěstí jsou ti naši drobci silní :) Pěkně lež, přečti si něco pěkného nebo koukni na komedii a snaž se být psychicky co nejvíc v klidu, aby Sofinka věděla, že je všechno v pořádku a může si hezky růst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 18:33

Tak jo, budu to brát, ani zítra na gyndu nebudu volat, děkuju :hug: Máš pravdu, člověka to fakt vyděsí. Byla jsem úplně mimo, hotová. Ve špitále taky měli dost času, čekali jsme tam přes půl hoďky. Zaplať pán bůh, že to takhle dopadlo a ty naše malý prdelky to takhle zvládaj. :srdce: Musela jsem si pak s mamkou udělat radost, koupily jsme nějaký věcičky, teda hlavně ona mi koupila. Je to rozkošný. Takový malý ponožtičky… :-) A dupajdy a taaak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.8.11 18:38

to je fajn, že sis po tom šoku spravila náladu, hlavně ty ponožtičky a rukavičky jsou úplně nádherný a rozkošný… dokonce jsem se přistihla, že šišlám, když to mám v ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 19:07
suricata píše:
to je fajn, že sis po tom šoku spravila náladu, hlavně ty ponožtičky a rukavičky jsou úplně nádherný a rozkošný… dokonce jsem se přistihla, že šišlám, když to mám v ruce :mrgreen:

Tak to jsme dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.8.11 19:32

A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.8.11 20:15

jj, je mi dobře, děkuju za optání, už jsem i klidná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí