Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
9.8.11 19:30
saiiimona píše:
Majklo taky závidim pohyby, ale dneska se mě zdálo, že taky něco cítim , přítel ke mě hned letěl a nic :-)
Bramborovej salát a řízky jsme měli nedávno, na to jak jsem to nikdy nemusela, br. salát mi stačil jednou v roce na Vánoce, tak mňáááám :-P
Surikatko a tak už je Ti aspoň líp??? Jinak mám konečně naskenovanou tu fotečku s pohlavím, je to tam líp vidět, schválně na to jukni, mám jí v albíčku, co myslíš.. Čím víc to zkoumám, tím vím tam vidim něco víc, tak jsem byla jen zvědavá, jestli si budeš pořád tak jistá…? :-)

Ahoj Saiii, můžeš mi poslat odkay, nebo jak se tam dostanum nějak to nemůžu najít, ať to prozkoumám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 19:38

Jinak si musím postěžovat… byla jsem u doktora na kontrole a nedělal mi ultrazvuk, jsem tak zklamaná a naštvaná a já se tak těšila a jak mám vědět, že je tam mimi v pořádku? dokonce mi ani neposlechl ozvy, prostě nic… Vím, že Markuška taky psala, že ji ultrazvuk nedělá, ale může doktor vědět, že mimi je v pohodě, když koukne jen dovnitř, jako co tam může vidět? A celou dobu mlel o tom, že mám blbou pojišťovnu, co nic neproplácí… Měla jsem sto chutí říct, že mu to zaplatím, ale neřekla, takže se ještě zlobím na sebe, že jsem se měla ozvat, vždyť je to jen pár korun za elektriku a pár korun za ten sajrajt ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.8.11 19:58
suricata píše:
saiiimona píše:
Majklo taky závidim pohyby, ale dneska se mě zdálo, že taky něco cítim , přítel ke mě hned letěl a nic :-)
Bramborovej salát a řízky jsme měli nedávno, na to jak jsem to nikdy nemusela, br. salát mi stačil jednou v roce na Vánoce, tak mňáááám :-P
Surikatko a tak už je Ti aspoň líp??? Jinak mám konečně naskenovanou tu fotečku s pohlavím, je to tam líp vidět, schválně na to jukni, mám jí v albíčku, co myslíš.. Čím víc to zkoumám, tím vím tam vidim něco víc, tak jsem byla jen zvědavá, jestli si budeš pořád tak jistá…? :-)
Ahoj Saiii, můžeš mi poslat odkay, nebo jak se tam dostanum nějak to nemůžu najít, ať to prozkoumám :)

https://www.emimino.cz/…kovani-6486/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.8.11 20:03

No surikatko, oni utz dělají hlavně na ten velkej screening, jinak ani nemusí. Nic si z toho nedělej, příště mimi uvidíš a je v pořádku, neboj :hug: Doktoři někdy umí bejt protivný. Můžu se zeptat co máš za pojišťovnu? Já mám sice dr. moc hodnýho, ale sestru co tam pořád lítá jak semetrika a pořád ho honí, když mě dělá utz, ať dělá.. :zed:
Hlavně neboj, mimi je v pořádku, i když mě by taky moc mrzelo, kdyby mě ho neudělal, už pro ten pocit a hlavně, že zas mrňouse vidíš, ale o to víc se budeš těšit na příště.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:06

Sofinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:10
saiiimona píše:
No surikatko, oni utz dělají hlavně na ten velkej screening, jinak ani nemusí. Nic si z toho nedělej, příště mimi uvidíš a je v pořádku, neboj :hug: Doktoři někdy umí bejt protivný. Můžu se zeptat co máš za pojišťovnu? Já mám sice dr. moc hodnýho, ale sestru co tam pořád lítá jak semetrika a pořád ho honí, když mě dělá utz, ať dělá.. :zed:
Hlavně neboj, mimi je v pořádku, i když mě by taky moc mrzelo, kdyby mě ho neudělal, už pro ten pocit a hlavně, že zas mrňouse vidíš, ale o to víc se budeš těšit na příště.. :hug:

stejně mě to děsně štve…
mám VZT zas kvůli zubařovi, ale já bych si to zaplatila, ale jsem srabík a bojím se mu to říct, on by se určo urazil…
no vidíš jsem tak rozezlená, že jsem ani nenapsala, že přišly výsledky toho opakovaného testu na protilátky a mám to úplně v pořádku, jsem šťastná, i když jsem ubrblaná, kvůli tomu UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:10

VZP oprava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.8.11 20:14
suricata píše:
:mrgreen: Tak snad :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:15
saiiimona píše:
suricata píše:
:mrgreen: Tak snad :mrgreen:

určo :mrgreen:
kdy si jdeš pro další obrázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.8.11 20:17
suricata píše:
saiiimona píše:
Hlavně neboj, mimi je v pořádku, i když mě by taky moc mrzelo, kdyby mě ho neudělal, už pro ten pocit a hlavně, že zas mrňouse vidíš, ale o to víc se budeš těšit na příště.. :hug:
stejně mě to děsně štve…
mám VZT zas kvůli zubařovi, ale já bych si to zaplatila, ale jsem srabík a bojím se mu to říct, on by se určo urazil…
no vidíš jsem tak rozezlená, že jsem ani nenapsala, že přišly výsledky toho opakovaného testu na protilátky a mám to úplně v pořádku, jsem šťastná, i když jsem ubrblaná, kvůli tomu UTZ :)

No vidíš, tak hlavně, že je tohle v pořádku :potlesk: Huráá :dance: Podle mě VZP utz normálně proplácí, jinak by mě ho dr. pokaždý nedělal, to by mě zajímalo co měl na mysli, no možná zaplatěj třeba o něco míň než jiný pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.8.11 20:18

No do poradny jdu myslim 23., ale na určení pohlaví pojedu asi v pátek na 3D k jiný doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:19
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
stejně mě to děsně štve…
no vidíš jsem tak rozezlená, že jsem ani nenapsala, že přišly výsledky toho opakovaného testu na protilátky a mám to úplně v pořádku, jsem šťastná, i když jsem ubrblaná, kvůli tomu UTZ :)
No vidíš, tak hlavně, že je tohle v pořádku :potlesk: Huráá :dance: Podle mě VZP utz normálně proplácí, jinak by mě ho dr. pokaždý nedělal, to by mě zajímalo co měl na mysli, no možná zaplatěj třeba o něco míň než jiný pojišťovny.

prostě byl dneska fakt protivnej, hlavně, že vyšly ty protilátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:20

V pátek na 3D no super, takže pak se to rozlouskne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.8.11 20:21

A vůbec, se tu tak rozčiluju a tys přitom měla velkej den… první pošťouchnutí od mimča, jaký to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.8.11 20:28

Jakýpak rozčilování..? Já se Ti nedivim, taky by mě to mrzelo.. Hlavně neboj, mímo je určo v pořádku.
No pošťouchnutí.. Já Ti ani nevím, jestli jak se na to soustředím, jestli jsem si to nevsugerovala :-D Ale i kdyby, bylo to krásný :-) Nebyl to takovej ten pořádnej kapanec, ale jako kdyby se tam jen vrtěl a mrskal, tak jako uvnitř, že tam konečně opravdu něco je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí