Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky ![]()
Tak tady je celý den zataženo a stupínků tak akorát
Ani vedro ani zima, vyhovuje mi to.. ![]()
No to věřím, mě taky ležení neba ![]()
je fajn, že je ti dobře…
já jdu pozítří poprvé na těhu plavko a hrozně se těším a jsem fakt zvědavá, jaký to bude ![]()
No to nesmíš, to zvládneš
Jdeš sama, nebo s nějakou kamarádkou?
hodím do pléna zase otázku ![]()
už máte vybranou porodnici?
půjdete si to tam okouknout před dnem D?
já váhám nad dvěma, tak jsem si říkala, že to okouknu, nejlepší by bylo asi někdy teď , bo s břichem už asi nebudu mít sílu a náladu, no nevím…
saiiimona píše:
No to nesmíš, to zvládnešJdeš sama, nebo s nějakou kamarádkou?
no jdu sama, nikoho tu neznám a ani není nikdo v mém okolí těhotný
třeba se seznámím na plavku…
No porodnici vybranou jakš takš mam, slyšela jsem na ní dost chválu, i když vždycky se najde někdo nespokojenej. Jen jak jsem tam teď byla na tý ambulanci, tak přístup personálu mě trochu zklamal, takže doufám, že v porodnici to bude lepší
Mám tak nějak na výběr ze dvou, ale na tu druhou jsem chválu neslyšela hooodně dlouho a taky v zimě je tam hroznej přístup, takže volba tak nějak jasná
Z kolika máte na výběr Vy? A kouknout se tam? Já nevim, asi ne, asi celej den D pro mě bude překvápkem ![]()
Příspěvek upraven 15.08.11 v 17:16
suricata píše:saiiimona píše:no jdu sama, nikoho tu neznám a ani není nikdo v mém okolí těhotný
Jj, to je dobrá příležitost ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Jj, to je dobrá příležitostsaiiimona píše:no jdu sama, nikoho tu neznám a ani není nikdo v mém okolí těhotný
ty máš kolem někoho těhotnýho?
suricata píše:saiiimona píše:ty máš kolem někoho těhotnýho?suricata píše:Jj, to je dobrá příležitostsaiiimona píše:no jdu sama, nikoho tu neznám a ani není nikdo v mém okolí těhotný
Ne ne, taky ne
Jen Vás tady, holky ![]()
No já mám jednu o dvě ulice a ta má dostupnost, ale na pohotovosti mi přišli divní, a ta druhá je 20km a je vyhlášená, ale poslední dobou slyším jen samé hrůzy, tak jsem si říkala, že bych si tam skočila a pak se rozhodla podle toho, co se mi bude víc líbit…
No já chci být připravená, trochu vědět, co a jak, abych nebyla vyjukaná, ale taky nepotřebuju vědět všechno, abych se nebála…
Stejně je blbý, že si tu srandu nemůže místo mě manžel ![]()