Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
15.8.11 17:24
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
No to nesmíš, to zvládneš :pankac: Jdeš sama, nebo s nějakou kamarádkou?
no jdu sama, nikoho tu neznám a ani není nikdo v mém okolí těhotný :) třeba se seznámím na plavku…
Jj, to je dobrá příležitost :palec:
ty máš kolem někoho těhotnýho?
Ne ne, taky ne :-( Jen Vás tady, holky :kytka:

Jo jsem hrozně ráda, že to tady můžem všechno probrat, poradit si, rozněžnit se na dupajdama, jsem ráda, že vás mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.8.11 17:30

A když do tý porodnice přijdeš, tak oni Ti jí kdykoliv ukážou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.8.11 17:30
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
No to nesmíš, to zvládneš :pankac: Jdeš sama, nebo s nějakou kamarádkou?
no jdu sama, nikoho tu neznám a ani není nikdo v mém okolí těhotný :) třeba se seznámím na plavku…
Jj, to je dobrá příležitost :palec:
ty máš kolem někoho těhotnýho?
Ne ne, taky ne :-( Jen Vás tady, holky :kytka:
Jo jsem hrozně ráda, že to tady můžem všechno probrat, poradit si, rozněžnit se na dupajdama, jsem ráda, že vás mám :)

Přesně tak, i já jsem moc ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.8.11 17:34

No to právě nevím, slyšela jsem, že mají jednou týdně návštěvní hodiny pro budoucí rodičky, tak se to snažím googlovat, ale zatím marně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.8.11 17:35

Asi tam zkusit napsat meila a optat se, zkus to taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.8.11 17:40

No prokousala jsem se webem a nic nenašla, jen mě vyděsili ty obrázky, abych se přiznala, tak se nebojím ani myší ani pavouků, ale nesnáším doktory, nemocnice, sanitky a všechno kolem, uaaa, já tam nejdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.8.11 17:54

Taky se strašně bojim, ale to zvládnem, musíme :-) Možná i proto nevím, jestli tam jít předem, aby mě to nevyděsilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.8.11 18:00

No já teda nevím, možná je lepší si ty šoky rozkouskovat… já se asi budu muset postupně aklimatizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.8.11 18:07

Tak já Ti neviim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.8.11 18:12

třeba jsem jen vydivočená a ta návštěva mě uklidní, protože uvidím, že to není nic hrozného, já mám z nemocnic a doktorů a sanitek trauma, takže bude lepší, když to uvidím a budu vědět do čeho jdu, abych pak nezačala hysterčit…
omlouvám se, jestli jsem vydivočila i tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.8.11 20:32

V pohodě, mě už snad ani víc vydivočit nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.8.11 08:30

Ahojik holky co se týče těch porodnic mám taky vybráno a taky váhám mezi 2. I přesto,že mám porodnici naproti baráku přes cestu pojedu dlouhých 40 km do Šternberka tam je porodnice vyhlášená a je to moje rodné město odkud pocházím ,tak doufám,že to zvládnu a když ne tak v půlce cesty mám 2. dobrou porodnici a to Olomouc :palec: tak jsu sama zvědavá kde nakonec budu rodit :zed: už aby byl ten porod za náma co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.8.11 08:34

jinak se musím pochlubit včera jsme si byli koupit postýlku a matraci to zas bylo peněz, ještě dětskej koberec a začnem skládat pokojíček , tak se moc těším.
Budete holky dávat do dětského pokojíčku koberec nebo plovoučku?? Mi máme v celém bytě plovoučky , ale myslím, že ten koberec je pro mimi kde si pak bude hrát atd lepší a útulnější :nevim: co vy na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 09:32

Ahojky :-)
Markuško moooc hezká postýlka, taky máme v plánu co nejdřív vymalovat, koupit koberec (taky máme skoro v celým bytě plovoučku, ale do pokojíčku chci určo koberec, máme ho i v ložnici, přijde mi to pro mimi rozhodně lepší) a nábytek už máme vybranej, tak objednat a zajet pro něj a huráá, může se malá narodit :-)
Jinak ta porodnice, to máš dobrý, že máš až akhle na výběr, já tak jako tam musim jet přes 3Okm, ale teď. když mě tam vezl přítel na pohotovost, tak jsme tam byli za 25 minut. :mrgreen: No a pak nás tam stejně nechali přes půl hoďky čekat, tady mě ten přístup trochu zklamal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.8.11 11:26

Aha tak to blbý , ale v porodnici to snad bude lepší :hug:
jo tak i těch 30km je dost no v létě se to dá , ale co v tom lednu jestli bude hodně sněhu to se tak rychle do té porodnice nepojede :-D to teprve bude mě to každej rozmlouvá , že 40 km je daleko , ale jak vidím , někdo nemá na výběr a stejně pojede taky dálku to zvládneme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí