Poradna duly
Jana Čurdová
Alžbětka je krásný jméno!!!
![]()
Holky ani nevíte, jak bych si přála, aby to byla opravdu holčička!!! ![]()
Když ne na poprvé, tak na podruhé… ![]()
ale na tom obrázku je prostě holka
jééééééééé máme koupeny peřinky a 1. povlečení ![]()
Holky dotaz , víte už jakou budete kupovat podložku do vaničky
mě hodně zaujala ta žínková že je měkoučkáa tvarovaná ale nevím s tím vysoušením v zimě ![]()
jééé to se někdo má , že bude mít asi holčičku já chci taky holčičku
a taky máme vybrany Sofinka ![]()
Bětuška je pěknýýýýýýýýýýýýý ![]()
no myslím podložku na koupání jak na to dáš mimi , je buď pěnová nebo lehátko s látkou, plastová ,…
Jo jo to lehátko znám a hrozně se mi to líbilo, plast bych měla strach, jestli se dostatečně prohřeje, nevím, a jak je ta pěna tlustá? To je blbý, že si to nemůžeš zkusit v obchodě, jak hodně to nasákne a zda se to dá dobře vyždímat… Protože ve vlhku se množí a drží různé potvory… není někde nějaký srovnávací test? nebo se jedině zeptat nějaké „zasloužilé matky“
počkej a žínková jako klasická z froté?
suricata píše:
Jo jo to lehátko znám a hrozně se mi to líbilo, plast bych měla strach, jestli se dostatečně prohřeje, nevím, a jak je ta pěna tlustá? To je blbý, že si to nemůžeš zkusit v obchodě, jak hodně to nasákne a zda se to dá dobře vyždímat… Protože ve vlhku se množí a drží různé potvory… není někde nějaký srovnávací test? nebo se jedině zeptat nějaké „zasloužilé matky“
počkej a žínková jako klasická z froté?
Holky, kamarádka měla nejdřív tu houbovou, ale za chvíli se jí prej úplně rozžholila, takže koupila platovou a je spokojená. Asi půjdu do tý plastový..
no ta plastová je taková divná
i když se přes to dá plýna , ale asi pujdu do toho klasickyho lehátka.
takhle vypadá to žínkovi, ale taky nevím s tou vlhkostí , právě ![]()
Tím klasickým myslíš tohle? http://www.4kids.cz/…tdetail.aspx?…
Já asi půjdu do nějakýho takovýho: http://www.oknakup.cz/detail.php?…
No zozebíraly jsme to a asi nakonec půjdem taky do toho plastovýho to bude asi nejhygienyčtější ![]()
Tak teď jsem dorazila z poradny , vše v pořádku a dostala jsem letáčky na těhotenské cvičení , plavání atd. už se těším
a konečně jsem přibrala 1,5 kg ![]()