Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, tak jsem doma.. Tak výplatnici v práci ještě neměli, takže vim prd ![]()
Jinak mě dnes dělal velký UTZ, všechno měřil atd, skoro jako na genetice, bral mě 6 zkumavek krve
Jinak pořád se posouvám dopředu, jsem prý 15+4 a termín m i dnes vyběhl 31.12.2011, tak doufám, že mě odsud nevyhodíte..?
Jo a vypadáme prý na kluka, ale je to prý hodně odhadem..
Pohyby ještě necítím, je to brzo. Některý druhorodičky prý cítí už teď, ale prvo, až nějak kolem 20.tt, to víš, mam doma chytrou knížku ![]()
Jo a mám vytištěný 4 obrázky, pan doktor byl na mě dnes moooc hodnej ![]()
Příspěvek upraven 12.07.11 v 16:22
sarusinka píše:
Teda holky nestraste s tema neschopenkamaja uz musela splatku auta dat na pristi mesic
to je teda sila, hledam nejakou brigosku, na doma, ale je toho jako safranu…
ted vybavicku opravdu kupovat taky nebudu..neco malo mam v albicku tady na miminu, ale to je asi prozatim tak vsechno.. nejak se to musi vyresit… chjo, ty penize, to je vecny tema co?
Tyyy jo, Ty už toho máš..!
![]()
saiiimona: Tak to je hustý 6 zkumavek
, jejda na silvestra nee
ale aspoň by to měl i s ohňostrojem klučínek
jsi ráda , že už víš co to bude i když je to jen odhad nee ?? ![]()
Jezis, musela jsem to upravit, trikrat se mi tu nacetla stejna odpoved ![]()
Příspěvek upraven 12.07.11 v 16:43
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak jsem doma.. Tak výplatnici v práci ještě neměli, takže vim prd
Jinak mě dnes dělal velký UTZ, všechno měřil atd, skoro jako na genetice, bral mě 6 zkumavek krveJinak pořád se posouvám dopředu, jsem prý 15+4 a termín m i dnes vyběhl 31.12.2011, tak doufám, že mě odsud nevyhodíte..?
Jo a vypadáme prý na kluka, ale je to prý hodně odhadem..
Pohyby ještě necítím, je to brzo. Některý druhorodičky prý cítí už teď, ale prvo, až nějak kolem 20.tt, to víš, mam doma chytrou knížku
Jo a mám vytištěný 4 obrázky, pan doktor byl na mě dnes moooc hodnejPříspěvek upraven 12.07.11 v 16:22
6 zkumavek, to je teda extra trida ![]()
jinak my taky mame prvni termin 31.12. a ten druhej 1.1. ![]()
co se tyka vybavy, tak mama mi kupovala vecicky na mimi snad od 17ti.. tak se to trochu nahromadilo, ale ted spis kupuju, toho Pua a tak ![]()
Markuska: jako ja obcas citim vecer takovy jakoby lehky bublinky, ale nevim jestli to zatim je ono.. je to kdyz usinam, a jsem na zadech.. jinak vcera jsem to tedy citila na boku, kdyz jsem mela bricho podlozeny perinou.. tak nevim
ale na prdy to nevypada ![]()
6 zkumavek, když jsem to slyšela, tak jsem se zděsila, říkala jsem, že to se jim tam asi složim, chteli mě nechat lehnout, ale byla jsem hrdinka, že to ustojim
No nejdřív mi řikal termín 4.1., pak 2., pak 1. a teď 31.12.
Na Silvstra jsem zrovna nechtěla, ale uvidíme jak to bude
Ráda jsem, přála jsem si hrozně holku, myslela jsem, že to i obrečim, když mě řekne něco jinýho, ale já byla šťastná, asi jsem dostala rozum, ale stejně na to ještě moc nespolíhám, řikal sám, že je to opravdu hodně odhadem a navíc o tomhle mým dr. říkaj, že se dost často plete, tak uvidíme ![]()
Jo a dr. se nelíbilo, že pořád hubnu, mám zas o kilo míň než minule..
Bříško mi ale roste, ubrala jsem na stehnech a zadku..
A že mam ubrat se solí, podle moči… Jsem to ale matka… ![]()
saiiimona píše:
Jo a dr. se nelíbilo, že pořád hubnu, mám zas o kilo míň než minule..Bříško mi ale roste, ubrala jsem na stehnech a zadku..
A že mam ubrat se solí, podle moči… Jsem to ale matka…
to ja mam taky porad stejne, ale zadny bricho
a pritom jsem nezvracela, jen jsem min jedla…
a o soli mi povidej.. beru uz ted prasky na vysoky tlak, trikrat denne ![]()
jinak ja tam teda toho pindika zvednutyho videla, i ty koulicky pod tim, tak nevim no
ale rikali, ze to holka uz proste nebude
taky jsem byla smutna, protoze jsem uchyl na ruzovou, a chtela jsem si ji oblikat, ale uz si pomalu zvykam, uz mame asi i jmeno ![]()
holky a muzu se zeptat kolik vam je let? mne kazdy rika, ze mame mimco brzo, ale vzhledem k mym diagnozam, ktery jsou osklivy, tak nam rekli, ze nemame otalet. Mne je 24 ![]()
No já stejně tak nějak doufam, že to třeba bude holka, ale poznala jsem, že budu opravdu ráda i za kluka
A tak jaký jste vymysleli jméno? Mě je 22, takže já jsem ještě rychlejší, ale u nás to hodně odvíjelo věkem přítele, je o 10 let starší, ale já jsem ráda, že už mimčo čekám, lepší dřív, než pozdě…
tak já taky doufám, přeci jen, 14+4… třeba se mohl splést…budu doufat ![]()
já se ve 21 vdávala, tak to je OK věk ![]()
já si myslim že po 35 už je to celkem naprd… viděla jsem to, když jsem pracovala v porodnici.. ty matky jsou hrozně úzkostlivý… ty mladší si všechno tolik neberou, a taky mají víc síly ![]()
jj, soulasim! Sice jsem nedělala v porodnici, ale myslim si, že to tak opravdu je..
Jsem 15+4, ale stejně je asi ještě brzo..
Ahoj holky, teď jsem byla na kontrole a miminko je v pořádku a termín porodu jsem stáhla z 2.2. na 24.1. a všechno mám v pořádku jen nějaký protilátky na krevní skupiny, ale to mi udělají znovu, aby vyloučili falešně positivní test…
Tak už jen aby byl v pohodě ten screening a začnu taky výbavičkovat ![]()
Tak hlavně, že je jinak všechno v pohodě, to Ti ten termín hodně šoupli ![]()