Poradna duly
Jana Čurdová
Markuška jo jo pochopit nechtěj a nepochopí
… No já to myslela jako celkově , už se ke mě doneslo jak často chodí do hospody a tak … A sám se přiznal, že se mu bude pak těžko zvykat až mě ( nás ) zase bude mít doma , že si hodně zvykl na volnej život … Taky to nebude jednoduchý
aha tak to není dobrý , když si zvyká na volnej život
honem domů
ono ty starosti ho pak doma udrží ![]()
No ono mi nic jiného nezbývalo . my minulý rok chvilku nebyly spolu a tak si do druhého pokoje vzal podnájemníky ( kamaráda a jeho přítelkyni ) a já v jednom pokoji nevydržím a navíc potřebuju svůj klid a tak čekám až se odstěhujou . nejdřív to bylo nakonci měsíce , pak přetáhnem tak max. 5 dní a teď se nakonec maj stěhovat až dvacátého . Tak už to snad dopadne
jo ,tak to jo už aby to bylo , moc držím palečky ať je to co nejdřív ![]()
děkuji , snad jo , je to s našima v malém bytě už taky docela na houby
a sestřička už mě vysloveně leze na nervy ![]()
No kočárek už mám koupenej a jednou z podmínkou byly právě otočný kolečka, kamarádka ho má a jezdí se mi s nim dobře.. Chce si to někde vyzkoušet..
ahojky holky, dekuju za prijmuti mezi vas ![]()
jinak co se tyka pohlavi, mne ho rekli ted ve ctvrtek, to jsem byla 14+4, a je to pry kluk jako buk… holka uz z toho nebude
a to si kazdy myslel, ze budem mit holcicku
ale neva, hlavne ze je zdravej ![]()
jinak ja mam neschopenku od 10tt, mam vysoky tlak, a ted beru za tehu uz treti antibiotika
zase naka chripajzna, nebo nevim…
holky, chtela jsem se zeptat, uz tak nejak nakupujete vybavicku? ja jo, ale prijde mi toho hrozne moc, co jeste koupit..... ani nevim jakej kocar ![]()
Ahojky, jee, Ty se máš, že už Ti to řekli, u mě to vidět ještě nebylo, zítra jdu do poradny, doufám, že mě udělá UTZ a že to třeba už bude vidět ![]()
Výbavičku nakupuju tak nějak normálně, čekám hlavně na to pohlaví a podle toho pak ladit barvičky ![]()
Týý jo, třetí antibiotika? A to v těhu nevadí?
saiimona: no penicilin se pry muze, ale nejsem z toho dvakrat nadsena
bejt porad nemocna, pritom jsem porad doma…
tak budu drzet palecky, at je to tam krasne videt, nam se tam ukazal, ze nebylo pochyb ![]()
To se nedivim, že nejsi nadšená, ale když říkaj, že to nevadí, tak snad je to O.K.
Hlavně, ať jseš brzo zdravá a fit..!
jééé já už to chci taky vědět co to bude ??!!
já už si taky něco málo žlutýho a zelenýho koupila ale jen věcičky na kočár atd. je ještě čas , si myslím
, ale taky čekám hlavně na pohlaví kvůli barvičkám ![]()
jakto ty už máš kočárek??
tak jestli neutráln barvu ??!! já bych stejně chtěla černo-bílej takže už bych si ho mohla taky koupit ![]()