Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
11.7.11 17:47

Markuška jo jo pochopit nechtěj a nepochopí :cert: … No já to myslela jako celkově , už se ke mě doneslo jak často chodí do hospody a tak … A sám se přiznal, že se mu bude pak těžko zvykat až mě ( nás ) zase bude mít doma , že si hodně zvykl na volnej život … Taky to nebude jednoduchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.11 17:53

aha tak to není dobrý , když si zvyká na volnej život :think: honem domů :wink: ono ty starosti ho pak doma udrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.7.11 17:56

No ono mi nic jiného nezbývalo . my minulý rok chvilku nebyly spolu a tak si do druhého pokoje vzal podnájemníky ( kamaráda a jeho přítelkyni ) a já v jednom pokoji nevydržím a navíc potřebuju svůj klid a tak čekám až se odstěhujou . nejdřív to bylo nakonci měsíce , pak přetáhnem tak max. 5 dní a teď se nakonec maj stěhovat až dvacátého . Tak už to snad dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.11 18:01

jo ,tak to jo už aby to bylo , moc držím palečky ať je to co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.7.11 18:03

děkuji , snad jo , je to s našima v malém bytě už taky docela na houby :mrgreen: a sestřička už mě vysloveně leze na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.11 18:11

:mrgreen: jo jo svoje je svoje , to už vydržíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.7.11 18:33

budu muset :mrgreen: pokud jí teda dřív neuškrtím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.7.11 19:39

No kočárek už mám koupenej a jednou z podmínkou byly právě otočný kolečka, kamarádka ho má a jezdí se mi s nim dobře.. Chce si to někde vyzkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.7.11 19:49

ahojky holky, dekuju za prijmuti mezi vas :dance:
jinak co se tyka pohlavi, mne ho rekli ted ve ctvrtek, to jsem byla 14+4, a je to pry kluk jako buk… holka uz z toho nebude :nevim: :nevim: a to si kazdy myslel, ze budem mit holcicku :-) ale neva, hlavne ze je zdravej :-)
jinak ja mam neschopenku od 10tt, mam vysoky tlak, a ted beru za tehu uz treti antibiotika :cert: zase naka chripajzna, nebo nevim…
holky, chtela jsem se zeptat, uz tak nejak nakupujete vybavicku? ja jo, ale prijde mi toho hrozne moc, co jeste koupit..... ani nevim jakej kocar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.7.11 19:53

Ahojky, jee, Ty se máš, že už Ti to řekli, u mě to vidět ještě nebylo, zítra jdu do poradny, doufám, že mě udělá UTZ a že to třeba už bude vidět :-)
Výbavičku nakupuju tak nějak normálně, čekám hlavně na to pohlaví a podle toho pak ladit barvičky :-)
Týý jo, třetí antibiotika? A to v těhu nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.7.11 20:01

saiimona: no penicilin se pry muze, ale nejsem z toho dvakrat nadsena :pocitac: bejt porad nemocna, pritom jsem porad doma…
tak budu drzet palecky, at je to tam krasne videt, nam se tam ukazal, ze nebylo pochyb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.7.11 20:11

To se nedivim, že nejsi nadšená, ale když říkaj, že to nevadí, tak snad je to O.K. :-) Hlavně, ať jseš brzo zdravá a fit..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.11 20:24

jééé já už to chci taky vědět co to bude ??!! :dance: já už si taky něco málo žlutýho a zelenýho koupila ale jen věcičky na kočár atd. je ještě čas , si myslím :think: , ale taky čekám hlavně na pohlaví kvůli barvičkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.7.11 21:05

chich, mam asi obrácenej postup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.11 22:09

jakto ty už máš kočárek?? :-D tak jestli neutráln barvu ??!! já bych stejně chtěla černo-bílej takže už bych si ho mohla taky koupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí