Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3818
24.7.11 16:09

Dekuji za privitani,
Tezzko, vsimla jsem si, ze jsme na tom stejne… :palec:

Zerezmijko - navaly jsem mela zatim dva, pekne jsem si zarvala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.7.11 16:18

Ahoj Mihaicka, vítám Tě :-) .

Holky, co se týká jídla, jsem ujetá na zeleninu (listový salát, rajčata, okurky) a na pomerančový džus, který jsem neměla snad od dětství (tento týden 4× :mrgreen: )a pak sladký, ale to i v normálním stavu. Moje mamina přibrala 20 a 25 kg a bojuje s tím dodnes 8-o . Tak uvidím, jak mi to půjde :-D

No a co se slziček týká, tak jsem dojatá ze všeho…už i u zpráv :roll: :lol: ! Hormony jsou hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.7.11 16:38

Mihaicka taky tě vítám a gratuluju :kytka: Holky já nemám vůbec chuť na sladký, spíš jen zelenina, smažená jídla džusy, jak píše Bzzzum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.11 16:54

Tak já kupodivu taky zatim nemam zadne zvlastni chute, spis naopak, nemam moc chut na nic…Ale predpokladam, ze to prijde…V prvnim tehu jsme pribrala 30kg!!! a dodnes je vsechny mam, takze ted smim pribrat max 5kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.7.11 16:57

Tezz já když nemám hranolky, tak si nedám nic, protože nic jiného do sebe nedám :lol: Já minulé přibrala 9 kg, tak i teď bych ráda nepřesáhla desítku. Většinu jsem nechala v porodnici a zbytek byl do půl roka pryč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.11 17:19

No, tak to ti zavidim:)))
ted jsem se docetla, ze nekdo v tehu zhubnul dokonce 16kg a né kvuli nejakym problemum, proste to slo prý samo…:)tak to bych já potrebovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
24.7.11 20:26

Přidávám se :)

Ahoj holky, tak já se k vám s dovolením přidám taky :-) Jak jsem si četla, tak s Váma mám hodně společného, termín poslední menstruace 19.6, takže termín vychází na 25.3., ale měla jsem celkem pozdě ovulku (až 24. den cyklu) takže to vidím na trochu později:) Jinak první náznak druhé čárky jsem viděla taky už ve středu, ale počkala jsem si na pořádné potvrzení v pátek, než jsem to oznámila manželovi:) Jako u většiny z Vás se nám to povedlo napoprvé (asi nějaký plodný měsíc :wink: ) a je to naše první těhu… Jinak mě jenom trochu bolí bříško, jsem nafouklá, ale hlavně šíleně náladová :mrgreen: Brečím i u reklamy na auto :mrgreen: Zítra si budu volat k paní doktorce a objednám se na konrolu, do té doby si to ještě nechci moc připouštět… Tak mi držte palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.11 20:37

Vítej a držíme palce:) ja mela silnou čárku hned, behem 2 vterin, takze asi jsme otehotnela tedy o neco driv:)))
Jinak me bricho boli, nekdy min nekdy slabe…Nevolnost v podvečer…Bradavkam vadi i triko, natoz dotek:) U doktorky jsme taky zatim nebyla, je čas:) Planuji to az na prespristi tyden…To jsme uz tri se stejnym terminem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.11 20:39

Jo, a u nas se zadařilo, s nekolika pauzami, az desátý měsíc, kazdy mesic jsme mela vsechny priznaky tehotenstvi pred ocekavanou menstruaci, krome tohoto mesice a ejhle tentokrat to vyslo:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.7.11 21:41

Hewe, vítej! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.7.11 21:57

Zdravím taky ještě při konci víkendu :mavam: .
Počasí hnus, co? Včera to ještě šlo, ale dneska u nás zamračeno :roll:, tak jsem odpočívala.
Taky mám jedlovku :-D , když si nedám, je mi blbě. V 1. těhu jsem přibrala 20 kg, v 2. těhu 14 kg, ale měla jsem trable :-? , tak jsem chvílema i nechtěně hubla. Teď to vidím na klid, jenže startuju s vyšší váhou než posledně :oops: , tak se upřímně děsím, kam to dojde. :roll:
Výjimečně jsme počali hned 1. měsíc, což nebývá zvykem, ani s tím tak nebylo počítáno, že to vyjde :lol: .

Gratuluju k :srdce: a taky se přidávám k přivítání nových těhulek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.7.11 09:05

Hewe vítám tě a gratuluju :kytka:
Tezzka my po půl roce snažení se objevily // :dance: Přesně, jak u tebe, každý měsíc před MS nevolnosti na těhu a pořád nic. V červenci mi nic nebylo, tak jsem si říkala, že určitě nic, to bych přece cítila a ono ejhle na testu //. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
25.7.11 09:39

Ahojky, tak jsem ráno byla u pana doktora a mám potvrzené těhotenství :dance: Bolest břicha je prý normální mám se šetřit a kdybch začala zase špinit, ale jasnou krví tak mám přijít..jinak za tři týdny na kontrolu zada se plod dobře vyvýjí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
25.7.11 10:30

Dobre ranko,

Hewe, vitej, dalsi se stejnym datumem.. :lol:
Nancy - super, zze je to ok, ted jsi urcite klidnejsi a urcite odpocivej. Ja to vcera trosicku prehnala s uklidem a pak me bolel poradne bruch, tak dnes odpocivam.

Gozra, a co bylo za problemu u druheho ditka? Teda jestli muzu vyzvidat…

Ja minule pribrala 16 kg, do roka jsem to stahla na puvodni vahu, ale pak jsem zacala pribirat a nahodila jsem navrh 4 kg a ted zacinam s tim balickem 4 kilovym navrch…tak uvidime kolik tentokrat priberu.

Normalne dnes v noci ( nevim jestli to byl sen, ale to by byl teda pekne zivej ) se mi udelalo tak zle,zz jsem se uz startovala na zachod…ale pak to rychle preslo. Tak nevim; jestli to bylo vysnene :lol: nebo uz to zacina… :think:

Co dnes holky varite? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
25.7.11 10:32

Jsem zapomnela napsat, ze 1.8. jdu na prvni KO!!! :dance: :dance:
Ja se tak tesim. Chlap chce jit se mnou, tentokrat je tak natesenej, az me to zarazi a rikam si, jestli to opravdu byla nehoda, nebo me chtel otehotnet a ja nemela ani potuchu… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí