Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, já jsem taky unavená, a to celodenně.
Mám dovolenou, takže po obědě, po zavedení utrouše, si na hoďku schrupnu. Ještě že má pro můj polední spánek syn pochopení a nechá mě. ![]()
Ahoj holky, tak už to máme potvrzené - 5tt. Na ultrazvuku toho zatím moc vidět nebylo
Vypadá to, že je zatím vše OK. Pan doktor mi tvrdil, že to na 100% bude holka, že prý to je jasný
![]()
To nevím - spíš si dělal legraci
Ale já bych k tomu našemu chlapákovi holčičku moooc chtěla
Tak třeba mu ta předpověď vyjde ![]()
Xtino, super. Tak to je pan doktor teda věštec a lékař zároveň. ![]()
Ahoj holky, tam mi taky čekáme druhé v březnu, už máme doma jedno březňátko - letošní - holčičku. Minulý týden mi těhotenství doktorka potvrdila z krve, na další kontrolu jdu 26.7., to už je za týden, tak snad to uteče. Doufám, že už konečně něco bude na tom ultrazvuku vidět. Jinak k tomu oznamování v rodině - já chtěla počkat, ale nevydržela jsem to a teď to ví všichni a drží nám palce
Doktoři mi dlouho říkali, že děti asi nikdy mít nebudu. A nakonec to vyšlo tak, že budou jen rok od sebe
Co se týče příznaků, tak je mi docela divno od žaludku, hlavně při delší jízdě v autě a jsem neskutečně unavená. Ale fakt neskutečně.
Tak to moc gratuluji!! My zatím doma o miminku nic neřekli, ale nevím nevím jak dlouho to ještě vydržíme
Chtěla jsem počkat až mi MUDR dá těhu průkazku, ale příští kontrolu mám skoro až v půlce srpna a to je táák dlouhá doba ![]()
nametelka píše:
Ahoj holky, tam mi taky čekáme druhé v březnu, už máme doma jedno březňátko - letošní - holčičku. Minulý týden mi těhotenství doktorka potvrdila z krve, na další kontrolu jdu 26.7., to už je za týden, tak snad to uteče. Doufám, že už konečně něco bude na tom ultrazvuku vidět. Jinak k tomu oznamování v rodině - já chtěla počkat, ale nevydržela jsem to a teď to ví všichni a drží nám palceDoktoři mi dlouho říkali, že děti asi nikdy mít nebudu. A nakonec to vyšlo tak, že budou jen rok od sebe
Co se týče příznaků, tak je mi docela divno od žaludku, hlavně při delší jízdě v autě a jsem neskutečně unavená. Ale fakt neskutečně.
Xtina, tak to je krásné, třeba to ta holčička vážně bude
Já jdu na gyndu až 29.7., to si ještě počkám ![]()
zlatuna píše:
Xtina, tak to je krásné, třeba to ta holčička vážně budeJá jdu na gyndu až 29.7., to si ještě počkám
neboj, čekáme spolu
v kolik tam máš být? já 8.20 ![]()
cicmud píše:zlatuna píše:neboj, čekáme spolu
Xtina, tak to je krásné, třeba to ta holčička vážně budeJá jdu na gyndu až 29.7., to si ještě počkám
v kolik tam máš být? já 8.20
Já až v 9.30. No já se tak těším ![]()
zlatuna píše:cicmud píše:Já až v 9.30. No já se tak těšímzlatuna píše:neboj, čekáme spolu
v kolik tam máš být? já 8.20
no já taky, přijde my že to vůbec ale vůbec neutíká ![]()
zlatuna píše:
Za to čekání nám odměnou bude krásně bijící srdíčko
tak to doufám ![]()
Xtina: já jsem ráda, že nám drží rodina palce, je to pro mě uklidňující, i když se pořád trochu bojím, aby bylo všechno dobrý. Včera mi volala babička, myslela, že jsem byla na další kontrole a hned se ptala co je nového, tak jí budu ten příští týden muset hned zavolat jak jsem dopadla
a mamina se včera tak starostlivě ptala jak mi je
asi už se srovnala se skutečností, že budu mít děti takhle blízko od sebe ![]()
Ahojky,
tak jsem byla dnes u dr,potvrdil mi těhotenství a jesem asi 5tt,podle poslední menstruace bych měla mít termín porodu 15.3 a na příští kontrolu jdu za 3 týdny,jo a v pondělí jdu na krev.
Xtina - gratuluju ke kontrole,tak jsme na tom fakt stejně.Kdy si měla poslední menstruaci?