Den porodu 27. 11. 2010 ? :-)

103
6.7.11 13:10

Den porodu 27.11.2010 ? :-)

Rodila jste stejně jako my 27.11.2010?:-)Co už všechno umí Váše zlatíčko?:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
6.7.11 14:20

Ivett jsou tu diskuze Stejný měsíc porodu, tak se zkus do nějaké přidat (některé bývají uzavřené, stačí tam napsat a měly by tě k sobě pustit), tam holky probírají své zkušenosti se stejně starými dětmi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.11 15:23

Tam jsem všude koukala a naposled tam někdo byl víc jak před půl rokem.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.7.11 15:27

Třeba tady diskutují pravidelně https://www.emimino.cz/…ankovani/74/

Nevím kde jsi hledala, ale diskuze tu jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.11 15:48

Jéé,děkuji :palec: To jsem tedy hledala úplně špatně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.7.11 16:21

Ahojky, ja tedy rodila 8.11.2010, ale radi se porovname :-) Ja mam chlapecka - 74 cm, cca 9 kg. Papka uz masozel, ovoce, jogurt a o vikendu uz mame zacit se zloutkem. Rika slabiky - mamamama, tatatata, bababa atd. Nekdy se mu podari rict mama nebo tata a jsme z toho vzdycky na vetvi. Pretaceni na brisko a zpet i sudy mu jdou vyborne, paseni konicku mame ukazkove (to nam rikali na rehabilitaci), hodiny, cca 3 nedele zkousi na kolinka, ale vetsinou zustane na predlokti a houpe se. Neeeekdy rucicky i natahne. Jinak vubec neleze (myslim tim takove to na brisku - jako vojak), kdyz nekam potrebuje vzdycky se tam nejak dostane - hodiny a prekuleni) :-) Taaak a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.7.11 16:41

Jéé, taky jsem hledala listopadové mimi a nic nenašla… :)

Příspěvek upraven 06.07.11 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.7.11 16:41
Ivet88 píše:
Jéé,děkuji :palec: To jsem tedy hledala úplně špatně :oops:

Nemáš zač :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.11 16:44

Ahooj, :mavam: my máme taky chlapečka.Jmenuje se Tobias.A jak Váš? :-) My jsme byli naposledy u doktorky 1.6.a to měl 9050g a 70cm :-D Tobík je trošku cvalíček :lol: Před měsícem a půl jsem začla dávat příkrmy a teď už krásně papá brambory,mrkvičku,cuketu,masíčko,ovoce a sušenky od Sunarky-ty mooc chutnají :-) Ale jogurty ještě nedávám.Kdy jsi je začla dávat?To už bych taky asi nemohla,né?Jinak my se překulujeme na bříško na obě strany a občas se i překulí zpátky na zádíčka.Sám sedí,ale z leže potřebuje ještě pomoct a ze sedu se za ruce zvedá do stoje.Na kolínka to už taky začíná zkoušet,ale pořád mu nožičky ujíždí. :lol: Ale plazí se..a když jde o hračku,tak i docela rychle :lol: A taky žvatláme ta-ta,ba-ba,,ale ma-ma ne a ne zažvatlat. :-( Umí udělat pápá,ukazuje jak je veliký,hlavičkou dělá nenene a paci paci taky umí. :-D A na plavání chodíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.11 16:46

:lol: aspoň nejsem sama :lol: Ještě to tu nemám tak zmáknuté.. :lol: Taky máš listopadčátko :lol: a kdy jste se narodili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.7.11 16:58

Juuu, no vy jste sikovny :-) Muj Danda (Daniel) je trochu linejsi :-). Jogurty jsem zacala tento tyden. Ja se radila s vyzivovou poradkyni pro deticky a i nase doktorka mi to potvrdila. Dandovi jsem zkousela davat take takove ty krupky, ale to u nas vubec nema uspech. Vubec to nechce. Na plavani zatim nechodime, ale rada bych zacala od zari. Vy uz jste byli? Jinak na rbc nam rikali, ze ma Danda skvelou jemnou motoriku :-), ale asi jenom na hracky. Ze by se mu chtelo delat paci, paci nebo papa to teda ne. Ja se utesuju, ze mu to pujde lepe az bude trochu sedet. Ono se to tedkon spatne uci :-) Jak jste to meli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.7.11 17:02

Mám chlapečka narozenýho 3.11.2010, váží 7600g a na měření jdeme v pondělí(na 8 měsíční kontrolu). Papá zeleninu, ovoce, maso, jogurt jsme taky zkoušeli, žloutek, kukuřičné křupky. Povídá mama, tata, dada, nana, nene. Přetočí se na bříško a zpět, ale jinak nic jiného. Máme od mala problémy s očíčkama (a snad jen tím) jsme i ochablejší(hypotonie) :cry: a pozadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.7.11 17:09

Ahoj, Monička se narodila 18. 11. 2010, určitě má něco přes 8 kg. Papá všechno, na co přijde. Zatím nic moc pořádnýho nežvatlá, jen tu svoji dětskou hatmatilku.

A jinak je moc pohybově šikovná. Před týdnem nám začala lozit po kolínkách, takže náš obývací pokoj má prozkoumaný celý a už si troufá i do ostatních místností. Pokouší se i posadit sama, párkrát se jí to povedlo, ale pak se zase skulila zpátky na čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.7.11 17:14

Vy jste taky šikovní :potlesk: Sudy my neumíme :lol: Na plavání chodíme,každý pátek.Teď jsme byli po druhé a jsme z toho oba s Tobíkem unešeni :lol: Strašně ho to baví..stačí říct,že jdeme dělat cáky-cáky a už se směje na celé kolo a když vlezeme do vody,tak kolem sebe plácá ručičkama,kope a křičí..instruktorka má z něj vždycky srandu :lol: Ostatní dětičky tam jsou v klidu,jen Tobík ne. :lol: No,on je takový aktiv :lol: Za ruce se začal zvedat do sedu,když mu byli 3měsíce..Takže to šlo tak nějak samo k tomu sezení.A právě od toho 3měsíce jsem mu začla ukazovat paci-paci,pá-pá..atd. a v 5měsících poprvé udělal paci-paci.. :lol: Koukali jsme na něj jak z jara :lol: a to ostatní šlo taky takhle hladce..Ale teď se trošku zasekl..už 3týdny se nic nového nenaučil..Asi si dává pauzu,když už toho umí tolik. :lol: :lol: A hlavně každé dítě je úplně jiné a učí se podle svého rytmu..Takže buď v klidu,Daník to za chviličku dožene :-) A to máš prvního syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.7.11 17:15

tak to jsme na tom trochu podobne. My dokonce jeste chodime na rehabilitace - vojtovku a na kontroly na neurologii (jednou za dva mesice) i kdyz nase doktorka si mysli, ze se Danda uplne normalne vyviji. Dokonce rekla, ze by tam v tom pripade musela poslat kazde druhe dite. Neboj, oni to kluci vsechno dozenou :-) A copak mate s ocickama?

sharkaa píše:
Mám chlapečka narozenýho 3.11.2010, váží 7600g a na měření jdeme v pondělí(na 8 měsíční kontrolu). Papá zeleninu, ovoce, maso, jogurt jsme taky zkoušeli, žloutek, kukuřičné křupky. Povídá mama, tata, dada, nana, nene. Přetočí se na bříško a zpět, ale jinak nic jiného. Máme od mala problémy s očíčkama (a snad jen tím) jsme i ochablejší(hypotonie) :cry: a pozadu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí