Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, je tu někdo s termínem porodu 25. 7. 2011, nebo hodně blízko kolem tohoto data? Na popovídání, jak snášíte to čekání, když se nám to už blíží a podporování se před blížícím se porodem… ![]()
Ahoj, ja mam termin v zari, ale 25.7. se narodil muj nejmladsi syn, letos mu bude pet
.
Ahojky, já mám termín porodu 20.7. a už bych to chtěla mít docela i za sebou ![]()
Ahoj holky, já mám termín porodu 27/7, ten datum se mi hrozně líbí, ale jinak bych to už raději měla za sebou
Jak se cítíte?
katkask píše:
Ahojky, já mám termín porodu 20.7. a už bych to chtěla mít docela i za sebou
Tak to jsme dvě… Posledních pár dní už je to fakt na palici…
madla21 píše:
Ahoj holky, já mám termín porodu 27/7, ten datum se mi hrozně líbí, ale jinak bych to už raději měla za sebouJak se cítíte?
Tak cítím se jako vorvaň, co se nemůže pořádně hnout. Kyčle bolí, třísla bolí a v noci chodím na záchod po třičtvrtě hodinách, tak ani nespim…
madla21 píše:
A kdy jdete na další kontrolu?
Já jdu zítra na druhý monitor do porodky. Už tam chodím od minulého týdne…
Já jsem taky už byla dvakrát, ale zatím chodím jenom co 14 dnů. A děláte si porodní plán ? Už máte všechno připraveno? Já zatím s tou přípravou nic moc, všechno to bude asi dělat manžel až budu v porodnici. Jen jsem si vyprala pár věcí a vyžehlila, ale jinak nic moc.
Já jdu do porodnice taky zítra, jdu po druhý, a poprvé na monitor, tak jsem zvědavá jestli se bude malý hýbat nebo ho budou muset budit. Jinak připraveno už mám téměř vše, ještě se chystám že povlíknu postýlku a pak jí přehodím prostěradlem aby se na ni neprášilo. Manžela nechci podceňovat, ale nevím jak by to dopadlo kdyby to měl dělat on. ![]()
Tak porodní plán nemám. Ani jsem o něm neuvažovala.
Jinak mám už všechno připraveno, taky to raději na příteli nebudu nechávat. Bůhví, jak by to dopadlo
![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska v porodnici byla jen hodinu, to jsem teda koukala, minule 3 h. Dnes jsem byla vybavená knížkou, pitím a sváčou a na nic jsem ani nestihla šáhnout
to by mohlo být vždycky. No jinak vše v pořádku, prý už jsem pěkně otevřená, ale malýmu se ven nechce, ten se drží nahoře. Doktorka řekla že to vidí až nějak po termínu… tak aspoň bude lev kterýho jsem chtěla. A co ty Luci?
Ahoj, tak to já tam dneska byla 2 hodiny. Malej zlobil, když natáčeli monitor, tak se to natočilo blbě a dělali ho ještě jednou
. Jsem tam málem usnula. A při kontrole mi řekla doktorka, že jsem zavřená, že se to k porodu rozhodně nechystá, tak jsem zvědavá, jak to bude příští týden. Snad nebudu nakonec přenášet…
no já se taky nejvíc bála toho že bude malej spát a budu tam běhat po schodech aby se vzbudil. Co jsem četla, tak že jsi zavřená a já že jsem otevřená ani nic neznamená, ty můžeš porodit klidně dřív než já. Náš malej nechce jít vůbec dolů
a co u tebe, jde ti bříško dolů?