Termín 25. 7. 2011 - je tu někdo?

4246
5.7.11 22:35

Termín 25. 7. 2011 - Je tu někdo?

Ahoj holky, je tu někdo s termínem porodu 25. 7. 2011, nebo hodně blízko kolem tohoto data? Na popovídání, jak snášíte to čekání, když se nám to už blíží a podporování se před blížícím se porodem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12571
5.7.11 22:53

Ahoj, ja mam termin v zari, ale 25.7. se narodil muj nejmladsi syn, letos mu bude pet :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.7.11 10:00

Ahojky, já mám termín porodu 20.7. a už bych to chtěla mít docela i za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
6.7.11 10:35

Ahoj holky, já mám termín porodu 27/7, ten datum se mi hrozně líbí, ale jinak bych to už raději měla za sebou :( Jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
6.7.11 10:36

A jinak Matyáška jsem chtěla taky, ale manžel nepovolil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.7.11 10:48
katkask píše:
Ahojky, já mám termín porodu 20.7. a už bych to chtěla mít docela i za sebou :-)

Tak to jsme dvě… Posledních pár dní už je to fakt na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.7.11 10:50
madla21 píše:
Ahoj holky, já mám termín porodu 27/7, ten datum se mi hrozně líbí, ale jinak bych to už raději měla za sebou :( Jak se cítíte?

Tak cítím se jako vorvaň, co se nemůže pořádně hnout. Kyčle bolí, třísla bolí a v noci chodím na záchod po třičtvrtě hodinách, tak ani nespim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
6.7.11 12:51

A kdy jdete na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.7.11 16:11
madla21 píše:
A kdy jdete na další kontrolu?

Já jdu zítra na druhý monitor do porodky. Už tam chodím od minulého týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
6.7.11 16:54

Já jsem taky už byla dvakrát, ale zatím chodím jenom co 14 dnů. A děláte si porodní plán ? Už máte všechno připraveno? Já zatím s tou přípravou nic moc, všechno to bude asi dělat manžel až budu v porodnici. Jen jsem si vyprala pár věcí a vyžehlila, ale jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.7.11 17:48

Já jdu do porodnice taky zítra, jdu po druhý, a poprvé na monitor, tak jsem zvědavá jestli se bude malý hýbat nebo ho budou muset budit. Jinak připraveno už mám téměř vše, ještě se chystám že povlíknu postýlku a pak jí přehodím prostěradlem aby se na ni neprášilo. Manžela nechci podceňovat, ale nevím jak by to dopadlo kdyby to měl dělat on. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.7.11 19:31

Tak porodní plán nemám. Ani jsem o něm neuvažovala.
Jinak mám už všechno připraveno, taky to raději na příteli nebudu nechávat. Bůhví, jak by to dopadlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.7.11 14:29

Ahoj holky, tak jsem dneska v porodnici byla jen hodinu, to jsem teda koukala, minule 3 h. Dnes jsem byla vybavená knížkou, pitím a sváčou a na nic jsem ani nestihla šáhnout :-) to by mohlo být vždycky. No jinak vše v pořádku, prý už jsem pěkně otevřená, ale malýmu se ven nechce, ten se drží nahoře. Doktorka řekla že to vidí až nějak po termínu… tak aspoň bude lev kterýho jsem chtěla. A co ty Luci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
7.7.11 15:10

Ahoj, tak to já tam dneska byla 2 hodiny. Malej zlobil, když natáčeli monitor, tak se to natočilo blbě a dělali ho ještě jednou :cert: . Jsem tam málem usnula. A při kontrole mi řekla doktorka, že jsem zavřená, že se to k porodu rozhodně nechystá, tak jsem zvědavá, jak to bude příští týden. Snad nebudu nakonec přenášet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.7.11 15:20

no já se taky nejvíc bála toho že bude malej spát a budu tam běhat po schodech aby se vzbudil. Co jsem četla, tak že jsi zavřená a já že jsem otevřená ani nic neznamená, ty můžeš porodit klidně dřív než já. Náš malej nechce jít vůbec dolů :-( a co u tebe, jde ti bříško dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí