Poradna duly
Jana Čurdová
Právě,že mi taky bříško neklesá a malej se drží nahoře, tak na tom asi budeme stejně…
Holky, nic si z toho nedělejte, mně taky doktor minule řekl, že to na porod ještě nevypadá ![]()
Co jsem se někde dočetla, tak se to může změnit z hodiny na hodinu. Ale vůbec by mi to nevadilo, kdyby to už bylo za mnou… Za prvé ty horka jsou strašný a za druhý už sotva chodim, jakej mam pupek… ![]()
Ahojky, tak jak je? Mě pěkně začali otékat nohy z toho tepla, dneska je zataženo tak to snad bude lepší, no uvidíme. Jinak bříško stále nahoře, teď jak jsou ty bouřky tak vždycky čekám jestli to nezačne, a ono nic ![]()
Ahojky, tak s těma nohama jsme na tom stejně. Mam je jako bambule. Po včerejší smršti jsem čekala, že by se to klidně mohlo rozject a ono nic, tak jsem zvědavá, co mi řeknou ve čtvrtek v porodce, jestli to už třeba nějak postoupí dopředu…
Taky jdu ve čtvrtek, taky jsem zvědavá co mi řeknou
tak si zas napíšeme novinky ![]()
No u mě nohy dobrý, ale bříško mám taky pořád nahoře
K doktorovi jdu zítra, tak uvidím, co mi řekne.
No holky, snad nebudeme přenášet. Klidně bych hned rodila, páč už mi to leze vážně na mozek… Nikdy jsem si nemyslela, že se na porod budu tak těšit.
Ahoj holky, tak po dnešní poradně a monitoru zase nic… K porodu to prej rozhodně není a ještě jsme byli na UZ a malej má prej 3700 g ![]()
No, byla jsem z toho dost vyděšená…
No Luci, vypadá to, že porodíme na termín nebo možná i po
Mně pro jistotu váhu ani neříkají, asi mě nechtějí zbytečně strašit ![]()
Spíš to asi bude přenášení. Jsem úplně zavřená, čípek stále drží a poslíčci skoro žádný. Ach jo, rozhodně nenazvu těhotenství nejkrásnějším obdobím mýho života…
No já poslíčky občas nějaký ano, čípek byl na jedné straně zkrácený už někdy od 32. týdne, ale na porod to stejně pořád nevypadá ![]()
Ahoj holky, taky jsem byla na tý kontrole, doktor mi taky řekl že jsme velký, přes 3 a půl kila určitě, takže to budu mít podobně jako ty Luci, ale ultrazvuk mi asi raději nedělal
Jinak jsem se ptala jestli to vypadá na porod, a on řekl že v tomhle počasí (měnícím se stále) to nemůže říct, že to může přijít kdykoliv. No ale stejně mám břicho pořád nahoře, takže bych to viděla asi taky nějak kolem termínu. Ale už je to jen pár dní, to snad vydržíme ne? ![]()
No, mě už zrovna dneska připadá, že už to nevydržim. Poslíčky mám dost silný a nejen v podbřišku, ale v celým břiše… Do toho se cejtim dost divně, tak nevím…
No Luci, tak to už možná rodíš, ne? Nezkoušela jsi teplou vanu? Jestli jsou to poslíčky, tak by ti to měla zastavit a jestli je to už porod, tak by to spíš měla urychlit…
U nás byla včera šílená bouřka, malé tam řádilo, tak už jsem se těšila, že porodím a ono nic.