Termín 25. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2847
21.7.11 18:55

No vidiš, já myslela, že nechávají přenášet 14 dnů a až pak vyvolávají ;). Já jsem se dneska dívala do těhu průkazky a tam mám napsaný podle ultrazvuku ve 12. týdnu termín 30/7 a doktor mi taky řekl, že si myslí, že to bude příští víkend nebo po víkendu, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.7.11 21:19

Ahojky, tak já jdu na kontrolu znova taky v pondělí, ale zatím mi o žádném vyvolávání nic neříkali, tak nevím. Ale doktor říkal že to bude každou chvíli, tak možná ani nepočítá moc s tím že se tam v pondělí ukážu, že už budu mít odrodíno :-) Kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
22.7.11 09:07

No mě řek doktor (vyšetřoval mě jinej, páč moje doktorka má dovolenou), že by to udělali asi v ten pátek i kvůli vysokýmu tlaku. Pořád mi to skáče, každých pět minut ho mám jinej, i když na to beru prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.7.11 09:11

Ahoj holky, taky se přidávám k vašemu termínu. Mám ho podle M 25.7. a UTZ 3.8.. Už jsem taky docela nervozní. Z porodu mám strach, ale už bych ho chtěla mít za sebou. Taky vám bývá na zvracení? Já byla včera u doktora a už podruhé mi řekl, že za týden-dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
22.7.11 10:12

Jj, taky mi občas poslední dobou bývá na zvracení… Spíš asi ber ten termín podle UZ. Podle mě to je přesnější. Taky mám strach, ale jelikož mi to těhotenství už leze na mozek, tak už to chci mít co nejdřív za sebou…
Jinak vítej! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.7.11 10:24
pikesova.lucie píše:
No mě řek doktor (vyšetřoval mě jinej, páč moje doktorka má dovolenou), že by to udělali asi v ten pátek i kvůli vysokýmu tlaku. Pořád mi to skáče, každých pět minut ho mám jinej, i když na to beru prášky…

Tak to jo, proto ti to teda rovnou řekli, jestli máš špatnej tlak, ta to je jasný. Já ale taky nechci moc přenášet, kdyby mi tam vydržel do toho pondělka, tak jim zkusím taky říct ať mi to vyvolají.

Jinak dnešní noc zase v pohodě, dnešek ještě vydržím a zítra se asi vrhnu na okna :lol: a vysávání a tak, snad potom vyleze :lol:

Mě na zvracení ani není, spíš poslední dva dny mám pořád hlad. A jinak vám je dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
22.7.11 10:56
katkask píše:
pikesova.lucie píše:
:mrgreen: :mrgreen: Já mám hlad permanetne celých 9 měsíců :mrgreen:

Tak to jo, proto ti to teda rovnou řekli, jestli máš špatnej tlak, ta to je jasný. Já ale taky nechci moc přenášet, kdyby mi tam vydržel do toho pondělka, tak jim zkusím taky říct ať mi to vyvolají.

Jinak dnešní noc zase v pohodě, dnešek ještě vydržím a zítra se asi vrhnu na okna :lol: a vysávání a tak, snad potom vyleze :lol:

Mě na zvracení ani není, spíš poslední dva dny mám pořád hlad. A jinak vám je dobře?

Já mám teda hlad permanentně celých 9 měsíců :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dneska fajn, akorát hádka s přítelem, tak jdu asi vzteky uklízet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.7.11 10:59

Tak hlad mám skoro pořád, pořád přibírám 8-o . No, mám problémy, které jsou dlouhodobé (bolest jak při M, kříže, záda, otoky). No, já bych byla spíše pro to datum 25.7., vím, kdy jsme malého dělali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.7.11 11:00
pikesova.lucie píše:
katkask píše:
pikesova.lucie píše:
:mrgreen: :mrgreen: Já mám hlad permanetne celých 9 měsíců :mrgreen:

Mě na zvracení ani není, spíš poslední dva dny mám pořád hlad. A jinak vám je dobře?
Já mám teda hlad permanentně celých 9 měsíců :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dneska fajn, akorát hádka s přítelem, tak jdu asi vzteky uklízet…

taky začínám být podrážděná, ale to asi budeme ke konci všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
22.7.11 11:02
Marriet píše:
Tak hlad mám skoro pořád, pořád přibírám 8-o . No, mám problémy, které jsou dlouhodobé (bolest jak při M, kříže, záda, otoky). No, já bych byla spíše pro to datum 25.7., vím, kdy jsme malého dělali :wink:

Neboj,ono to už dlouho trvat nebude. Já teda měla v těch vedrech otoky šílený. Zničila jsem si kvůli tomu dvoje boty, páč jsem se do nich snažila pořád narvat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.7.11 11:15

Jo teď je docela dobrý počasí, že i ty otoky trochu ustoupily. Já nějak podrážděná nejsem, ani se nehádáme, spíš se oba těšíme a bojíme jaký to bude :-D Už máte vše připraveno? Já tím jak se to blíží, tak už začínám strkat věci z hromady pro prcka na svý místo, jako přebalovák do koupelny, i krabičku s mastičkama a olejíčkama, jen nevím kam budu dávat vaničku :nevim: na tu nemám místo. A přijde mi blbost jí furt někam odnášet. Naše koupelna není zas tak malá, tak snad se někam nakonec vejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
22.7.11 11:20

Holky mně poslední dobou bývá taky špatně od žaludku a už jsem měla docela strach, že je něco špatně. Ale když vidím, že nejsem sama, tak jsem klidnější ;) Jinak jsem se taky dneska vrhla na úklid, docela by mi šiklo, rodit teď přes víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
22.7.11 11:25

Tak my už všechno připravený máme… A vaničku šoupnu na pračku. Aspoň se nebudu muset při koupání tolik ohýbat, když ji budu mít na tý pračce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.7.11 11:36

No když já jsem si na pračku vymyslela ten přebalovák abych se nemusela ohýbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
22.7.11 11:56

To my jsme kupovali takovej ten obyčejnej, už k němu byla i podložka. Nic drahýho a je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí