Poradna duly
Jana Čurdová
madla21 píše:
Holky tak já zatím také nerodím, ale už tak půl hodiny mám nějaké velké poslíčky, ale hodně nepravidelné, takže to na porod nevypadá. Jinak do nemocnice začínám chodit v úterý, protože můj doktor má dovolenou, takže musím jít tam.
Ty poslíčci můžou být klidně za několik hodin už pravidelný… Podle mě všechny porodní bolesti začínají nejdřív nepravidelně… Ale jestli je to hodně silný, tak už by to možná mohlo být ono… Měj u sebe tužku a papír a pak dej vědět, ať ti můžeme držet palečky ![]()
Ahojky, tak já se hlásím stále vcelku, a co vy? Nic nepomáhá, byla horká vana, sex, a malej se pořád drží jako klíště. Nenapadá vás ještě něco? Po schodech jsem už i dneska párkrát seběhla. Asi se budu muset pustit do mytí oken, což se mi teda nechce, stejně bude zas pršet.
Ahoj,tak kromě toho sexu a pohybu mě nic nenapadá… Ono je to stejně tak, že když se miminku nechce, tak se můžeme klidně stavět na hlavu, ale mímo si prostě řekne samo… Tohle všechno funguje pouze v případě, že je vše už k tomu porodu připraveno…
Jo mě to tak taky přijde, za chvíli se na to asi vyprdnu a budu jen čekat, nebo nevím. Ale přestává mě to bavit. Zítra na kontrole se jich zeptám jak to bude, jestli mi to taky vyvolají nebo ne. Ty to budeš mít ještě dřív za sebou než já ![]()
Já jsem se už taky na nějaký vyhánění malýho z bříška vyprdla… Nemá to cenu, už jsem to vzdala a prostě tomu nechám volný průběh. Já jdu taky zejtra do porodky, tak uvidím, co mi řeknou.
Holky tak já pořád taky ještě nic. Včera večer to vypadalo na porod, dneska zase, ale stejně pořád nic. Vyhánení nemá cenu, už jsem taky zkoušela skoro všechno a nepomáhá to. Holt budeme muset čekat ![]()
Tak u mě vůbec nic. Akorát jsem měla ráno poslíčky, ale bylo to jen chvilkový a jen jednou, takže zase nic… Zítra zase jedu do poradny a řeknou mi, kdy mám nastoupit na vyvolání, když bych se nerozrodila… Tak zítra dám vědět, jak jsem dopadla.
Jinak holky, v jaký porodnici budete rodit?
Já rodím v Praze v Podolí, mám to nejblíž hned po Krčské nemocnici, která nemá zrovna dobré recenze. To Podolí je prý dobrý, tak doufám že nenarazím na nějakou protivnou doktorku či doktora, nebo sestru. Ty to dokážou dost otrávit.
Já rodím v Písecký nemocnici. Mám to stejně daleko do písku i do Strakonic, ale na Strakonickou porodku si hodně lidí stěžuje, takže volba byla jasná… Jinak porodní asistentky jsou tam fajn a doktoři také, ale ještě jsem tam nezastihla všechny, tak taky doufám, že mi ten porod někdo neznepříjemní svým chováním…
Dobré ránko holky, tak za hodinku vyrážím na prohlídku a jsem děsně nervózní, co mi řeknou, jestli se mi to rozjede, nebo budu muset na vyvolávání… Držte mi palečky prosím.
Držím pěsti. Já jdu do poradny zítra, tak uvidím. Jinak já budu rodit v Uherském Hradišti. Rozhodovala jsem se mezi touto porodnicí a Zlínem. Zlín je sice lépe vybavený, ale v Hradišti se mi líbí,tak to risknu.
Ahoj holky, tak už jsem zpátky… K porodu to nevypadá, tak ve čtvrtek nastupuju na vyvolání porodu. Hlavně kvůli tlaku a větší velikosti miminka…
Ahoj holky, tak já už jsem taky doma, byla tam doktorka co mi před minule říkala že to vidí hned kolem termínu, tak se divila co tam dělám, jakto že jsem ještě neporodila
zase mi řekla že je vše připraveno, no a udělala mi ten hamiltonův hmat, že by se to mohlo rozjet, no a jestli ne, tak jdu na kontrolu v pátek, a to už by jsme se taky měli domluvit na vyvolání. Teď trochu špiním, a uvidíme jestli se to rozjede, mám takové divné pocity, ale nevím jestli to není jen psychykou. Kéž by to pomohlo.
Ahoj, tak mě hamiltona nedelali, ale prý je po něm špinění normální… Já taky doufám, že by se mi to do toho čtvrtka mohlo rozjet samo a nemuseli vyvolávat, ale podle doktorky to na porod nevypadá, tak mám asi smůlu…
Tak snad se nám to rozjede, přece nebudem jak slonice
Já si jdu na chvíli lehnout, nějak tu furt zívám, tak kdyby něco tak ať mám energii.