Den porodu 27. 11. 2010 ? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
6.7.11 21:48
Ivet88 píše:
Rodila jste stejně jako my 27.11.2010?:-)Co už všechno umí Váše zlatíčko?:-) :srdce:

Ahoj:-D Rodila jsem taky 27.11.2010:-D
My máme Šárku, v 6m měla 7kg a 68cm, dnes má 71cm, váhu nevím, k dr jdeme až koncem měsíce. Už papá maso, zeleninu, žloutek, jogurt, ovoce, přesnídávky, občas dostane sušenku nebo křupku. Zatím ještě kojím, ale už jsem musela začít dávat večer kaši. Krásně umí dělat sudyvaly. Docela rychle se plazí, snaží se už sedat. Jinak říká, mama, vava, baba, nene, tata, titi, hele(nebo spíš to zní jako hele) a papa. Někdy se jí povede udělat malá, ale někdy to taky končí podrapáním:-D Taky se jí někdy povede šídli šídli švec:-D
Od narození má problémy s očičkem, má zúžený slzný kanálek a měla tam i stafylokoka. Dr říkala, že snad to už brzy přejde, tak doufáme.
A už máme jeden zoubek, druhý se klube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.8.11 12:30

Ahoj holky, tak uz je to nejaky mesic a pul a jak jsou na tom vase prdolky listopadka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.8.11 17:07

Ahoj :mavam: ,tak náš Tobík už pomalinku začíná lézt..Ještě mu občas ujedou nožičky,ale snaží se brouček. :lol: Zkouší se nějak dostat do sedu,ale to mu pořád nejde a nejde..:-(Už aby se mu to podařilo.V kočárku už opravdu vleže být nechce.Vzteká se. :cert: .a dávat ho sedět moc nechci-kvůli zadíčkům.I když se musim přiznat,že ho občas na chviličku sedět nechám. :oops:Začal říkat ma-ma-ma,naučil se to jako poslední,ale přece :-D Jinak v noci brečíme a brečíme..-asi už nám konečně roste první zoubek :potlesk: A co jak jste na tom vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.8.11 19:56

Ahojky, tak Danda uz to vsechno dohnal. Plazi se, leze po ctyrech, sedne si sam a zacina se pritahovat o ohradku, ale zustane vzdy na kolinkach. Jinak se zacal pekne vztekat. Lehne si na zem a zacne kopat nozickama a pekne brecet. :-) Zuby jsou stale ctyri. Joooo a na dnesek spinkal 11,5 hodin :-) A nejake paci, paci, papa atd. toho teda vubec nebere. Ach jo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.8.11 21:37

Ty jooo,tak to je šikulka :potlesk: :potlesk: To Tobík se teda vůbec nezkouší sám stavět.Jen za ruce se vždycky vtyčí :lol: Ale pěkně stojí na celých nožičkách..někde jsem četla,že se nejdřív stavějí jen na špičky :nevim: S tim sezením Vám závidim.. :palec: Snad nám to taky brzo půjde :-) A dáváš mu papat chleba třeba s pomázánkovým máslem,rohliky,rýži,těstoviny..atd.?Doktorka nám říkala,že už tohle má papat od 7měsíce..koukala jsem na ni jak 8-o Myslela jsem,že takovýhle věci mu začnu dávat až bude mít zoubky.. :nevim: no,rohlik užmoulá to jo,ale rýži a těstoviny?Udělala jsem mu polévku s rýží,ale rozmixovala jsem mu to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.8.11 21:59

Naše ještě neleze, jen se stále plazí(ale dooost rychle). Zkouší si sedat a stoupat, kleká si na všechny 4, ale neví jak dál. máme už tři zuby, obě jedničky dole a trojku nahoře. Jo trojku. Vypadá jako upírek:-D A leze čtvrtý. Sice by se to nemělo, ale občas ji na chvíli posadím, to sedí hezky a pevně.
Minulý týden tatínek hlídal a malá mu spadla. Byli jsme na pohotovosti a prý řve vzteky, nic jí není. Na závěr prohlídky ji dr vytáhl za ruce do vzduchu a udělalo to „lup“. Druhý den boule, modřina, jeli jsme do nemocnice - zlomená klíční kost, takže má na rukou chudinka kruhy, ve středu by jí to měli snad sundat.
K papání. Stále kojím, už si naštěstí zvyká malá i na čaj(dřív to plivala). K jídlu dáváme tak nějak to stejné, přidala jsem akorát těstoviny, krupičnou kaši z normálního mléka(instantní vždy zvracela). Zkoušela jsem rýži, ale to plive, i když je to rozmixované. Občas dostane do ruky rohlík, kousek chleba.
Umí dělat papapa, malá, a nenene (kdo by nevěděl, tak se řekne nenene a ona kroutí hlavou). Tátovi říká tátá, mně a všem ostatním bábá. Pes je baf:-D Jinak se strašně směje na psy a na holuby, když je plaším.
Spinkáme celou noc, jen teď, co má ty kruhy se budí tak 2×. Stačí pohladit a zazpívat a spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.8.11 11:03

Ahoj,ježiši chudáček :cry: takhle malinká a už má zlomeninu :cry: To jí ten doktor musel vzít nějak drasticky,ne?Já takhle Tobíka občas beru(směje se tomu) a nikdy se mu nic nestalo :nevim: :-) Hlavně ať se jí to brzy zahojí.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.8.11 11:10

Ahooj holky,tak si nám Tobík včera poprvé sám sedl :lol: :potlesk: Už skoro i leze..udělá pár pohybů na kolínkách,ale ještě musí odpočívat plazením :lol: :potlesk:A navíc se mě včera chytl za nohu a postavil se 8-o Za dva dny taková změna..mám z něho neuvěřitelnou radost :potlesk: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.8.11 12:02

Juuuu, tak to gratulujeme :-) u nas je zase novinka - uz dva dny dela papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.8.11 12:23

Jéé,tak to taky moooc gratulujeme :potlesk: :dance: Za chvíli nám začnou běhat,pak půjdou do školky,do školy..Hrozný jak rychle to utíká :cry: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.8.11 17:11

Ze jo. Jeste nedavno to bylo malinkate miminko, ktere jenom spinkalo a tedkon … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.11 21:23
Ivet88 píše:
Ahoj,ježiši chudáček :cry: takhle malinká a už má zlomeninu :cry: To jí ten doktor musel vzít nějak drasticky,ne?Já takhle Tobíka občas beru(směje se tomu) a nikdy se mu nic nestalo :nevim: :-) Hlavně ať se jí to brzy zahojí.. :huban:

Možná, že to měla naštípnutý a on jí to dodělal, nevím. Včera jí to sundali, po týdnu. Už to má srostlé. Včera jsem se také byli poprvé koupat v rybníce, malá si doslova lebedila ve vodě(byla tam až po krk). Bude to kachna po mně… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.8.11 21:52

Ták dneska si nám malá poprvé stoupla… neleze, nesedí, ale už stojí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.8.11 10:39

Šikulka..gratulujeme :potlesk: No jo,chce už běhat a nezdržovat se sezením a natož lezením :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.8.11 10:51

Opravdu nám leze zoubek :-D Ještě není moc vidět,ale na prst je cítit.. :-D Holky,nechodíte některá s prckama na cvičení?My máme jít poprvé příští středu,tak abych věděla co tam budeme dělat.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí