Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
23.7.11 10:10
Gozra píše:
NancyK píše:
holky moc děkuji za rady a názory! :palec: dneska je to už ok žádné špinění a bolest a píchání minimální :lol:Jinak Gorza vítám :mavam:
Děkuju za přivítání a jsem ráda za zprávu, že je vše O.K. :dance: Dala ses do klidu nebo co pomohlo? :-D
řekla bych že pomohlo, že jsem byla v klidu..ale stejnak asi v podělí zajdu k doktoru…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
23.7.11 10:31

Nancy, to je dobře, je špinění ustalo. Ono asi vážně stačí být v klidu. V pondělí bude určitě vše v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.7.11 12:23

Ahoj, zdravím všechny nové těhulky :dance: a přeju všem krásný a pohodový víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.7.11 14:35

Tatranka: mě je dobře už od včerjška a včera jsem mimi viděla a vše bylo ok :lol: .Takže to je určo i u Tebe. Snad k tomu pomáhá i ta změna počasí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.7.11 16:57

Jo, 1.trimestr je masakr. Jednak všechny ty změny, na těle i na duši :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . A pak taky ten strach - nebo teda alespoň já ho mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 12:43

Jojo, strach máme asi všechny, já se teď při druhém těhu bojím ještě víc než při prvním. Hlavně aby bylo mimi v pořádku :huban: Holky máte teď pořád taky takový hlad? Já jsem se dnes probudila v 1.00 ráno a musela jsem se jít najíst :mrgreen: Tak jsem zvědavá kolik kg naberu :lol: :lol:

Bzzzum píše:
Jo, 1.trimestr je masakr. Jednak všechny ty změny, na těle i na duši :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . A pak taky ten strach - nebo teda alespoň já ho mám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 13:01

6+2tt, no já mám zatím chuť na všechno :mrgreen: A právě se docela bojim kolik zase naberu - minulé těhu to bylo 20kg, sice jsem to pak všechno shodila, ale i tak to bylo dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.7.11 13:05

Ahoj holky. :mavam:
Tak mně zatím blivno není. Ale mně nebylo ani při 1. těhu. Spíš k večeru je mi trochu těžko, ale když to něčím zajím, je to hned lepší. :lol: Čeho se můžu užrat je ovoce. To jím od rána do večera.
Nejhorší je, že jsem byla zvyklá denně aspoň hodinu cvičit, běhat,… A to po IVF nemůžu, takže už mám nahoře 3 kg. :think: No co…kašlu na to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 13:09

No, já teď doslova ujíždím na nektarinkách - včera jsem ,,sežrala,, celej ten 1kg košík :mrgreen: od začátku těhu jsem jich snad snědla už přes 10kg :mrgreen: :mrgreen: Minulý těhu jsem ujížděla na banánech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.7.11 13:14

Xtino, přesně jak píšeš. U mě teď taky vedou nektarinky. Včera jsem poslala chlapa pro celý košíček a už tam je jen jedna. Taky hroznový víno, to můžu pořád, a meloun. :lol:

Tatranko, máš pravdu, že břicho mám pořád zvětšené po ET. Dr. v CARu mi říkal, že vaječníky a vše už mám v pořádku, ale že to byl prostě velký zásad v těle, takže to chvilku potrvá, než se to srovná. :wink: Pak začne pupík růst, takže se plochého břicha už asi nedočkám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.7.11 13:15
tatranka1 píše:
xtina píše:
No, já teď doslova ujíždím na nektarinkách - včera jsem ,,sežrala,, celej ten 1kg košík :mrgreen: od začátku těhu jsem jich snad snědla už přes 10kg :mrgreen: :mrgreen: Minulý těhu jsem ujížděla na banánech :lol:
jo,nektarinky taky teď zbožňuju,taky rajčata.min .týden špagety s dětským kečupem nebo taveným sýrem.včera jsem objevila výýýbornou chuť suché ,bílé rýže :mrgreen: ,jo a miluji teĎ tousty z cross caféé,ty jsem před tím nikdy nejedla.kafe nenávidím,piju karo,ale to mi moc nechutná

Tatranko, já Caro zbožňovala, pila jsem ho i 3× denně a teď na něj vůbec nemám chuť. Kafe jsem nepila nikdy. Máš pravdu, že se ty chutě střídají. Pár dní žeru furt jednu věc, pak to rázem změním na něco jiného. Teď zrovna vedou ty nektarinky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 13:23

Teda holky, jak jsme teď začali o tom jídle psát, přepadají mě příšerný chutě - asi vyrazím směr lednička :lol: Jinak já teď budu mít nektarinkový absťák - manžel mi je z města přiveze až zítra, takže nevím nevím jak to bez nich vydržim :mrgreen: :mrgreen: Caro mi taky nechutná, ale syn ho má rád - já teď začala pít Ricore od Nestlé(mix kafe a kávoviny) - je to celkem dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
24.7.11 14:18

Holky ahoj,
vezmete me k sobe? :wink:
// jsem nasla minuly tyden v utery a nekolik dni jsem z toho byla pekne v soku. Kdysi jsme si rikali, ze toto leto by jsme to mohli zkusit, pak ale nas pvorozeny zacal s obdobim vzdoru :zed: tak jsme to chteli posunout az na pristi rok a ejhle!!!! :lol:

Posledni MS jsem mela 19.6. a termin podle pocitadla na webu mam 25.3. U DR. jsem jeste nebyla, zitra budu volat o schuzku, tak uvidime.

Zatim zadne priznaky nemam, jen me boli bricho - picha, taha a malilinko boli prsa.
Ale ty chute!!!!!
Dnes jsem si dala k obedu obalenou cuketu a k tomu cerstvou cibuli :roll: a hned na to cokoladu a jeste jednu tycinku sladkou… :zed: :roll:
Takze na mixovane chuti ted ujizdim ja… :lol:

Minule tehu jsem jedla hodne pomerance, cervenou repu a ke konci mango, jak jsem nemela denne mango, byl pruser. :lol:

Jen doufam, ze vse bude probihat tak jak ma. Moje uplne prvni tehu nedopadlo dobre, tak me to stale desi.

Vsem gratuluji k tehotenstvi a k :srdce: !!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.11 14:31

Ahoj Mihaicko, ty jseš na tom úplně stejně jako já:) Poslední menstruace a termín porodu myslím…akorát já to zjistila až ve středu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.7.11 14:49

Mihaicko, vítej. :mavam: Tak ať je vše v pořádku. To se teď bojíme všechny. Přece jenom ty začátky jsou nejrizikovější.

Já jsem si zavedla utrouš a hoďku se prospala a teď jsem jak praštěná.

Tatranko, jo o těch návalech brečení, to mám teď furt. Je to vždycky na chvilinku, půl minuty, ale často. :mrgreen: Jó, hormon s náma cloumá hůř než v pubertě… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí