Poradna duly
Jana Čurdová
Tatranko, mně zatím blivno není, ale jsem jak spící princezna. Prospala bych celý den. ![]()
Nancy, špinění normální není. Já bych teda zalehla a nedělala vůbec nic. Píchání v břiše jsem měla úplně zkraje, ale to bylo spíš po té IVF.
Nancy: já myslím, že bolest v podbříšku je normální…Začíná se napínat děloha či co, a připomíná to menstruaci nebo začínající zánět močáku…Jestli je v pořádku špinění, to nevím…Ale všude píšou, že může dojít ke krvácení, že to znamená, že vajíčko uhnízdilo…Při prvním jsme měla takové bolesti, že jsme si myslela, že jde o mimoděložní těhotenství, jela na pohotovost, kde mi doktorka vynadala, že je to v pořádku, a že jsem hysterka:)))
A nevolnosti se mi tak stupunuji den ode dne…Rano se to da zvadlnout, nejhorsi je to večer:(
Čus holky, sleduju vás
, ale krásně se to tu rozbíhá a taky bych se ráda přidala, i když bojim, bojim.
Čekám třetě, i když těhu jsem měla vícero mezi 1. a 2. dítkem
(kvůli genetice a možnosti otěhotnět) a rozhoduje se u mě cca kolem toho 9. tt. No, snad nebudu tady nikoho děsit, ale pevně doufat, že to dobře dopadne.
Mám být 6+0, dle výpočtů TP na 16.3., na KO jsem ještě nebyla a zatím se nechystám
. V ruce mám akorát 2 testy s dálnicema
. Žaludek mám jako na vodě, ale pokud se najím a pěkně
, není mi nic. Nechci se k blicím stavům uchylovat, u malé jsem si toho užila dost, ale tím jsem se testovala, nechávala to dojít takhle daleko, že je vše O.K. Teď vše nechávám volně plynout a jsem v klidu, kupodivu a jsem pořád ve fázi čekání a čekání. Takhle jsem stejně chodila k Mudře 1× za 14 dní a nevěděla nic. U malé srdíčko bilo až v 8.t. a v 10.t. byl vidět na UTZ člobrdík. To jsem viděla, že je relativně vyhráno, i když jsem měla tripply pozitivní
, s čím bylo díky mojí genetice počítáno a byla na plodovce, na kt. povalím tak i tak. Ale nebudu předbíhat, zatím nemá smysl.
Gratuluju všem oznamovatelkám k
.
NancyK, k tomu špinění. Hodila bych se do naprostého klidu a vyčkala bych, zda to ustane. Pokud ne, mazala bych k Mudře, udělá UTZ, nasadí utroš, píchne Pambu na zstavení, nasadí i Ascorutin. Je to dle mé zkušenosti, víc nemůžou udělat. ![]()
holky moc děkuji za rady a názory!
dneska je to už ok žádné špinění a bolest a píchání minimální ![]()
Jinak Gorza vítám ![]()
NancyK píše:
holky moc děkuji za rady a názory!dneska je to už ok žádné špinění a bolest a píchání minimální
Jinak Gorza vítám
Děkuju za přivítání a jsem ráda za zprávu, že je vše O.K.
Dala ses do klidu nebo co pomohlo? ![]()
zlatuna píše:
Gozra gratuluju a vítám těJá jsem dnes taky 6+0
![]()
Děkuju a koukám, že jsme na tom stejně
, to je milý. ![]()
Ahoj Gozro,vítám tě tu
určitě bude všechno v pohodě.Taky čekám třetí.
Ahoj Gorza, vítám Tě!
Holky já dnes byla na UTZ a máme 3mm a krásný pidi
. Krásný pohled ![]()
Bzzzum píše:
Ahoj Gorza, vítám Tě!Holky já dnes byla na UTZ a máme 3mm a krásný pidi. Krásný pohled
super,gratuluju ![]()
Tatranka: za 14 dní. Akorát mi Dr. nechtěla udělat obrázek. Prý příště…
Přítelovi to bylo líto…! Ale hlavně, že bije.
Holky co myslíte: v 6+5tt by mimi mělo mít kolem 8mm. Nevíte jak je to měření přesné nebo jestli může být mimi jakoby hlavou napřed? Dr.totiž naměřila 3,1mm.
?
Bzzzum píše:
Holky co myslíte: v 6+5tt by mimi mělo mít kolem 8mm. Nevíte jak je to měření přesné nebo jestli může být mimi jakoby hlavou napřed? Dr.totiž naměřila 3,1mm.?
Bzzzum, já jsem byla na UTZ v 6+2tt a dr. naměřil 4mm a říkal, že je to vše v pořádku. Tak se nestresuj, vše je v pořádku. ![]()
Jinak přeju všem těhulkám a březňátkům krásnou sobotu. U nás svítí a vypadá to na hezký den. ![]()
Jo a ještě jsem zapomněla přivítat Gozru.
Koukám, že už jsi „zasloužilá“ matka. ![]()