Poradna duly
Jana Čurdová
Mihaicka píše:
Jsem zapomnela napsat, ze 1.8. jdu na prvni KO!!!![]()
Ja se tak tesim. Chlap chce jit se mnou, tentokrat je tak natesenej, az me to zarazi a rikam si, jestli to opravdu byla nehoda, nebo me chtel otehotnet a ja nemela ani potuchu…![]()
I to se stává
Kamarádce to taky manžel udělal, ona nic netušící, a on věděl, že je těhu ![]()
Nancy, super zprávy. ![]()
Mihaicko, takže 1.8. bude pro tebe hezký den. Určitě bude vidět srdíčko… ![]()
Se mnou byl chlap na potvrzení těhotenství v CARu a dr. si ho pozval k ultrazvuku a srdíčko krásně bilo. No nádhera. ![]()
Já jsem minulé těhu přibrala asi 13 kg, po porodu to bylo hned dole. Nejhorší bylo, že jsem v roce přestala kojit a přibrala jsem hodně kilo. Naštěstí jsem vše a ještě něco navíc shodila. No uvidíme. ![]()
zlatuna píše:Mihaicka píše:I to se stává
Jsem zapomnela napsat, ze 1.8. jdu na prvni KO!!!![]()
Ja se tak tesim. Chlap chce jit se mnou, tentokrat je tak natesenej, az me to zarazi a rikam si, jestli to opravdu byla nehoda, nebo me chtel otehotnet a ja nemela ani potuchu…![]()
Kamarádce to taky manžel udělal, ona nic netušící, a on věděl, že je těhu
![]()
tak to je dobry, vetsinou je to tak, ze zenska chce a chlap se brani zuby nehty…
a kdyz chlap chce, tak to ma opravdu jednoduche…vzdy muze rict, jejda, jsem se zapomnel, sorry…
anebo nerict nic, ze.. ![]()
Zerezmijko - tise zavidim… ![]()
chci take shodit i neco navic…ale o tom si asi muzu nechat jen zdat.
No, az bude po prvnim trimestru, chci zacit chodit pravidelne plavat, delala jsem to i u prvniho ( teda ne tak pravidelne
) tak se ted snad polepsim a kila tak neporostou..
i kdyz ve tretim trimestru to leti nahoru jak blazen. ![]()
Děkuju za pěkné přivítání ![]()
Ve středu jedu poprvé k paní doktorce, tak snad bude všechno v pořádku… Holky nevíte, jak je to teď ze začátku se sprchou a horkou vanou? Někde jsem četla, že bych se v těhotenství neměla vůbec koupat v horké vaně, ale jenom sprchovat…
Toto počasí ale přímo vybízí k tomu naložit se do vany a relaxovat ![]()
Mihaicko, myslím, že není co závidět.
Já jsem, než jsem po IVF otěhotněla, cvičila, běhala,…hodinu denně. A nejdnou nic nemůžu. Myslím, že kila přibydou hodně rychle.
![]()
Hewe píše:
Děkuju za pěkné přivítání ![]()
Ve středu jedu poprvé k paní doktorce, tak snad bude všechno v pořádku… Holky nevíte, jak je to teď ze začátku se sprchou a horkou vanou? Někde jsem četla, že bych se v těhotenství neměla vůbec koupat v horké vaně, ale jenom sprchovat…
Toto počasí ale přímo vybízí k tomu naložit se do vany a relaxovat
ps
Ahojky, zdravím všechny nové těhulky - pěkně se nám to tady rozrůstá
No, já nevím já se při prvním těhu normálně koupala, vždycky jsem se báječně zrelaxovala:) Přesně jak píšeš, nedávala jsem si jen tak horkou vodu. Teď se koupu taky, jen si nedávám do vany pěnu apod.
( to mi řekl doktor, v těhu to prý může způsobovat různý záněty, takže prý se mám koupat jen v čistý vodě)
Hewe,
myslim, ze se do vany nalozit muzes ( bez pripravku ), ale nedavej si prilis horkou vodu. Nemela by ti ta voda moc rozproudit krev.
Ke konci tehu ( kolem terminu ) uz tu horkou lazen velmi doporucuji
Tak musis vydrzet 8 mesicu a pak si ji budes davat denne!! ![]()
Holky, chci se zeptat, jestli take mate nektera suche dlane?
Je to tak tyden, co to zacalo a je to teda desne!!! To jsem minule nemela, alespon si to nepamatuji.. ![]()
Ahojky, tak to teda nevím co by to mohlo být..... a nemáš jen vysušené ruce? Na ně by stačil nějaký mastný krém, třeba Indulona…
Mazu Niveou na suchou pokozku a pomaha to na chvilinku.
Jinak se ted cpu francouzskym kaviarem. Je to lilek, nejdrive ogrilovany, pak se ztahne slupka a rozmixhuje se a prida se nakrajena cibule. Holky, doporucuji, je to opravdu vynikajici8 Udelala to tchyne, o to je to chutnejsi. ![]()
Mihaicko, to jsi mě úplně navnadila
Mňam to musím někdy zkusit ![]()
Zlatu, opravdu to zkus, je to vynikajici. Jen tak s chlebem. ![]()
Mňam, mňam - grilovaný lilek miluju!!! A stou cibulí to může být vážně dobrota… v pátek grilujeme, takže to určitě vyzkouším
Jinak zkus tu modrou Indulonu, ta je opravdu super, Niveu jsem taky dřív používala, ale nějak mi taky nepomáhala ![]()