Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
26.7.11 15:20

Misisipi, vítej. Gratuluji moc. :potlesk:

Mihaicko, Přátele miluju. U toho se vždycky nasměju. :lol:

U nás to v rodině i mezi přáteli, dokonce i v práci ví všichni. Totiž v práci to ještě neví, ale je to pravděpodobné. Byla jsem na neschopence při IVF a v práci věděli, o co jde. Tak teď jen čekají, zda ano nebo ne. Ale chystám se jim to říct až v půli srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
26.7.11 16:03

Tak jsem se oficialne prezrala… :oops:
Obed - ryba, spenat, ryze, salat.
Pak - maliny - 125g a ted banan a mezitim asi pul litru dzusu, cerny rybiz.
A ted jsem na padnuti, kalhoty mam rozeple a funim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
26.7.11 16:04

Tak jsem si take dala metrik, jste me navnadily… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.7.11 17:56

Ahojky nové těhulky, vítám vás :-D

A ahojky děvčata. Mihaicko, úplně vím o čem mluvíš s tou rybinou…já to teď cítím ze skelniček a nejvíc z těch z myček :poblion: . A ten čich to je masakr…hlavně někteří lidé zřejmě ještě neobjevili kouzlo deodorantu :cert: .
Je to divné, ale ráno mi špatně nebývá, zato večer jo…tak mám asi nějakou inverzi :mrgreen: :mrgreen: . Máte to některá podobně?
V práci bych to ráda řekla až v 2.trimestru, ale v půli srpna máme „chlastací“ meeting, tak uvidím, kdo se zeptá první! :wink:
A holky, kdy máte další kontroly/poradny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.7.11 17:58

Ahojky,
tak u nás to ví zatím jen přítel a moje nejlepší kamarádka a samo holky z emimina :mrgreen: Naši to teda tuší,ale nepotvrdila jsem jim to.Jinak to chci říct až 20. srpna na svatbě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
26.7.11 18:05

rodine to rekneme taky az po puli srpna… chystame se k mori a bylo by kolem toho zbytecnych reci a rad :)) mudr rikala, ze v poho muzu delat vsechno bez omezeni, tak proc to zatim nevyuzit..
akorat mivam po odpoledni uz takove nafoukle brisko, tak doufam, ze se nikdo nezepta :)
dalsi kontrolu mam v polovine srpna… necham si vyjet nejaky obrazek..musim si o nej rict?? minule jsem si zadny nevzala,byla jsem tak ve stresu, ze jsem na to zapomenula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
26.7.11 18:08

jinak zatim moc zadne priznaky nemam. nezvracim, neni mi spatne.. mimo to, ze me ze zacatku silene bolela prsa..ted uz v pohode a ze zacatku bolesti jako pred ms.
asi zacinam mit chute.. moc mi nejede zelenina, drive oblibena :) ale mela bych porad chut na rybicky v remulade. ale rekal jsem si, ze to nesmim :)
berete nejake vitaminy? ja si koupila akorat listovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
26.7.11 18:32

Já beru femibion, jelikož ovoce a zeleniny moc nedám :-( Nemám na to chuť a přitom před těhu jsem to jedla normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.7.11 21:17

Ahoj holky, tak jsem konečně tady. Jsem zase nějak vytuhla, fakt bych spala pořád. Na kontrole do bylo docela vtipný. Jsem dostala vynadáno, že nejsem objednaná, tak jsem si počkala. Hlavně, že před 14 dny doktorka říkala, ať přijdu nějak mezi 12 a 2. Ale to, že se musím objednat přesně mi nějak zapomněla říct. A moje těhotenská demence mi nějak teď brání v logickém uvažování. No ale to hlavní je, že miminko je tam kde má, odpovídá 4+3, takže bych měla být 6+3 (protože jinak je to blbost, když pozitivní test byl 4.7.). Příští týden jdu na potvrzení srdeční akce a tentokrát jsem už opravdu objednaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.7.11 22:40

Nametelka, gratuluji ke správnému umístění miminka :wink: a příští týden budu držet pěsti k :srdce::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
27.7.11 08:33
tatranka1 píše:
zlatuna píše:
Já beru femibion, jelikož ovoce a zeleniny moc nedám :-( Nemám na to chuť a přitom před těhu jsem to jedla normálně :nevim:
to se zase srovná.Dnes mám nějakej hlad.ve 12 hod zelen. ryzoto,pak chleb-máslo-rajče,před hoďkou domácí sekaná-br.kaše-okurka,teď nektarinka s nanukáčem :mrgreen:

ty máš teda apetit :)zelenina mi ted taky nejede, ja mlsam mandle…mam jich pytel zasity v praci v supliku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
27.7.11 08:44

Dobré ráno, holky. :wink:

S tou zeleninou je to fakt divný. Většinou píšete, že vám teď nechutná. Tak se taky připojuji. A to jsem jí byla zvyklá jíst denně ve velkém množství. Teď jdu spíš po ovoci. :-D

Přeju hezký den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.7.11 09:57

Ahojte holky Březňačky,

tak já se za váma taky přidávám. // jsem našla už před 14ti dny, ale u doktora jsem ještě nebyla. Včera jsem se pokoušela objednat, ale doktor měl včera krátkou ordinační dobu a nebo má dovolenou. :)

S kontrolovu to tentokrát moc nehrotím, v březnu jsem si tím už prošla, ale nedopadlo to a tak tentokrát už to člověk bere trošičku jinak. Nechci moc plašit a chodit tam, když mi doktor ještě nic konkrétního nepotvrdí, myslím jako srdeční činnost atd. Minule jsem byla právě v 6+2 nebo tak nějak a byl vidět jen váček a u toho to bohužel skončilo, ale to je jiné téma.
Doufám, že se tady budeme vídat častěji. Přeji krásné těhulkování a krásné fotečky z prvního UTZ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
27.7.11 10:14

Sorbetko, vítej! :mavam: Tentokrát to určitě dopadne dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
27.7.11 10:15

Dobre ranko holky,
Sorbetko vitej! A gratuluji k tehotenstvi. :kytka:

Ja jdu na KO pristi pondeli, ale take si myslim, ze tam srdecni akce jeste nebude. uvidime.

Zatim jeste zadne vitaminy ani listovku neberu, myslim, ze jsem nadopovana ze ssalatu, teda ted jsem jeste poradny salat nemela, trosku se bojim, protoze toxoplazmozu chytit nechci, ani nic jineho. Ale budu drhnout listy co se da, salaty mam rada.

Jinak listovka je take hodne v pomerancich a myslim, ze take v grepu.

Jinak chut na zeleninu take moc nemam 8-o a pritom je to moje nej jidlo.
Vubec ted po ranu nemam hlad… :think:

Jak nekdo psal, ze mu je zle vecer, me je spis soufl hodne pozde vecer, kolem 23.00… :nevim:

Namet - gratuluji k mimisku, ze se uhnizdilo, ted jeste si pockat na to :srdce: :wink:

Vsem preji pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital