Poradna duly
Jana Čurdová
Hanuleena píše:
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik dní po zmeškání se vám na testíku ukázaly stejně silné // ?já mám dnes týdenní zpoždění a na testíku slabá // ale už to není dušík..
jinak podle kalkulačky bych dnes měla být přesně v 5tt
ja mela po tydnu taky slabou.. po 14 dnech silnou a rychle najetou ![]()
misisipi píše:luuuu píše:ahoj, gratuluju k těhu.
ahojky holky můžu se k Vám přidat?dneska jsem 8+2, termín vychází začátkem března…snažili jsme se 15měsíců a pořád jsem hrozně vystrašená…občas krvácím a špiním - dle dr. je ale vše v pořádku…takže jsem doma na neschopence a odpočívám!!!… jsme na tom stejne! taky jsem 8+2
a už jsi viděla
nebo ti napsaly průkazku?já viděla
v 6+1 a ve středu jdu do těhu poradny a vypíše mi průkazku ![]()
misisipi píše:Hanuleena píše:ja mela po tydnu taky slabou.. po 14 dnech silnou a rychle najetou
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik dní po zmeškání se vám na testíku ukázaly stejně silné // ?já mám dnes týdenní zpoždění a na testíku slabá // ale už to není dušík..
jinak podle kalkulačky bych dnes měla být přesně v 5tt
jé tak to jsem teda klidná
děkuju za uklidnění, Misisipi. úplně mě totiž děsilo, jak některé už viděly // před ms, a pak co dva dny čárka sílila. Tak jsem z toho byla lehce nervozní.. ale už nejsem. Díky
a už jsi vidělanebo ti napsaly průkazku?já viděla
v 6+1 a ve středu jdu do těhu poradny a vypíše mi průkazku
ja byla na prvni kontrole v 7+6 a
bilo
těhu průkazku jsem dostala zrovna.
jé tak to jsem teda klidnáděkuju za uklidnění, Misisipi. úplně mě totiž děsilo, jak některé už viděly // před ms, a pak co dva dny čárka sílila. Tak jsem z toho byla lehce nervozní.. ale už nejsem. Díky
ja se pred MS netestovala, nenapadlo me, ze bych mohla byt tehu
zatim jsme to s manzou nijak nehrotili. o to to bylo prijemnejsi prekvapeni ![]()
Ahoj těhulky
Všem vám gratuluji k pozitivním testíkům a prvním ultrazvukům a ráda bych se k vám připojila.....Dvě čárky jsem objevila minulý týden ve čtvrtek a dle poslední menstruace jsem asi 5+4. Můj gynekolog má dovolenou, takže jsem objednaná až na 18.8. O mém těhotenství kromě manžela, samozřemě, nikdo neví a potřebuji se s někým o tu radost podělit a požvatlat a zkrátit si čekání na mimi ![]()
S@rk@ píše:
Ahoj těhulkyVšem vám gratuluji k pozitivním testíkům a prvním ultrazvukům a ráda bych se k vám připojila.....Dvě čárky jsem objevila minulý týden ve čtvrtek a dle poslední menstruace jsem asi 5+4. Můj gynekolog má dovolenou, takže jsem objednaná až na 18.8. O mém těhotenství kromě manžela, samozřemě, nikdo neví a potřebuji se s někým o tu radost podělit a požvatlat a zkrátit si čekání na mimi
S@rk@, gratuluji
je to krásné tajemstvví, že:)
Gratuluji! Ja to taky tajim. Vi to jen muj partner
Jsem ted 6+3 a zitra se chystam na gynekologii. Nekdo mi nekdy rikal, ze uz od 10 tydne tehotenstvi si maminky maji vybrat porodnici, kde budou rodit. Je to pravda?
já to taky tajím, zatím ani přítel nic neví… počkám až do doby, kdy to budu mít hezky potvrzené ![]()
Ahojte tehulky,
vitam nove lidicky
a gratuluji k tehotenstvi.
Ja nasla // dva dny po planovane MS a carky naskocily stejne, jak testovaci tak zkusebni. Dva dny na to jsem to jeste opakovala a to same. Akorat byla trochu silnejsi.
Ale ta prvni byla silna uz tak dost. Zadny duch. ![]()
Vítám nové těhulky a gratuluju ![]()
Hewe, tak já vezmu manžela až na ten prvotrimestrální screening, přece jen UTZ přes bříško je lepší ![]()
Mihaicko děkuji, snad bude vše v pořádku ![]()
Sardinko všechny pražské porodnice chtějí abys registrovala max. ve 14. týdnu. Jinak ostatní si moc na registraci nehrají ![]()
Taky vítám těhulky - březňačky. ![]()
Holky, to bude teda březňátek!
![]()
Jsem si dvě hodiny schrupla.
To je dovolená. ![]()
Zlatuno, tak to mam jeste cas. Nejaka moje kamoska mi kdysi rikala, ze uz v 10. tydnu se mam zaregistrovat. Ano, jsem ze stovezate
Chtela bych do Podoli. Snad to vyjde.
Zerezmijko, ja vcera spala od 18:30 do 23:30, pak jsem mela kratkou pauzu na sprchovani a pak zas do 8:30
ale jinak je mym dobrym zvykem si taky odpledne schrupnout ![]()
Jsme ted proste sipkove Ruzenky ![]()