Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
28.7.11 11:30
Hanuleena píše:
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik dní po zmeškání se vám na testíku ukázaly stejně silné // ?

já mám dnes týdenní zpoždění a na testíku slabá // ale už to není dušík..

jinak podle kalkulačky bych dnes měla být přesně v 5tt :)

ja mela po tydnu taky slabou.. po 14 dnech silnou a rychle najetou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
28.7.11 11:32
misisipi píše:
luuuu píše:
ahojky holky můžu se k Vám přidat?dneska jsem 8+2, termín vychází začátkem března…snažili jsme se 15měsíců a pořád jsem hrozně vystrašená…občas krvácím a špiním - dle dr. je ale vše v pořádku…takže jsem doma na neschopence a odpočívám!!! :palec:
ahoj, gratuluju k těhu. :kytka: … jsme na tom stejne! taky jsem 8+2

a už jsi viděla :srdce: nebo ti napsaly průkazku?já viděla :srdce: v 6+1 a ve středu jdu do těhu poradny a vypíše mi průkazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
28.7.11 11:38

Ahoj Luuu, vítej a gratuluji! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 11:39
misisipi píše:
Hanuleena píše:
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik dní po zmeškání se vám na testíku ukázaly stejně silné // ?

já mám dnes týdenní zpoždění a na testíku slabá // ale už to není dušík..

jinak podle kalkulačky bych dnes měla být přesně v 5tt :)
ja mela po tydnu taky slabou.. po 14 dnech silnou a rychle najetou :)

jé tak to jsem teda klidná :) děkuju za uklidnění, Misisipi. úplně mě totiž děsilo, jak některé už viděly // před ms, a pak co dva dny čárka sílila. Tak jsem z toho byla lehce nervozní.. ale už nejsem. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
28.7.11 11:56
a už jsi viděla :srdce: nebo ti napsaly průkazku?já viděla :srdce: v 6+1 a ve středu jdu do těhu poradny a vypíše mi průkazku :dance:

ja byla na prvni kontrole v 7+6 a :srdce: bilo
těhu průkazku jsem dostala zrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
28.7.11 11:58
jé tak to jsem teda klidná :) děkuju za uklidnění, Misisipi. úplně mě totiž děsilo, jak některé už viděly // před ms, a pak co dva dny čárka sílila. Tak jsem z toho byla lehce nervozní.. ale už nejsem. Díky

ja se pred MS netestovala, nenapadlo me, ze bych mohla byt tehu :)zatim jsme to s manzou nijak nehrotili. o to to bylo prijemnejsi prekvapeni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.7.11 12:07

Ahoj těhulky :) Všem vám gratuluji k pozitivním testíkům a prvním ultrazvukům a ráda bych se k vám připojila.....Dvě čárky jsem objevila minulý týden ve čtvrtek a dle poslední menstruace jsem asi 5+4. Můj gynekolog má dovolenou, takže jsem objednaná až na 18.8. O mém těhotenství kromě manžela, samozřemě, nikdo neví a potřebuji se s někým o tu radost podělit a požvatlat a zkrátit si čekání na mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
28.7.11 12:23
S@rk@ píše:
Ahoj těhulky :) Všem vám gratuluji k pozitivním testíkům a prvním ultrazvukům a ráda bych se k vám připojila.....Dvě čárky jsem objevila minulý týden ve čtvrtek a dle poslední menstruace jsem asi 5+4. Můj gynekolog má dovolenou, takže jsem objednaná až na 18.8. O mém těhotenství kromě manžela, samozřemě, nikdo neví a potřebuji se s někým o tu radost podělit a požvatlat a zkrátit si čekání na mimi :)

S@rk@, gratuluji :kytka: je to krásné tajemstvví, že:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 12:50

Gratuluji! Ja to taky tajim. Vi to jen muj partner :) Jsem ted 6+3 a zitra se chystam na gynekologii. Nekdo mi nekdy rikal, ze uz od 10 tydne tehotenstvi si maminky maji vybrat porodnici, kde budou rodit. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 13:15

já to taky tajím, zatím ani přítel nic neví… počkám až do doby, kdy to budu mít hezky potvrzené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
28.7.11 14:03

Ahojte tehulky,
vitam nove lidicky :kytka: a gratuluji k tehotenstvi.

Ja nasla // dva dny po planovane MS a carky naskocily stejne, jak testovaci tak zkusebni. Dva dny na to jsem to jeste opakovala a to same. Akorat byla trochu silnejsi.
Ale ta prvni byla silna uz tak dost. Zadny duch. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.7.11 14:05

ahoj holky, já jsem dnes 8+5, tak jestli se můžu přidat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.7.11 14:16

Vítám nové těhulky a gratuluju :kytka:
Hewe, tak já vezmu manžela až na ten prvotrimestrální screening, přece jen UTZ přes bříško je lepší :mrgreen:
Mihaicko děkuji, snad bude vše v pořádku :andel:
Sardinko všechny pražské porodnice chtějí abys registrovala max. ve 14. týdnu. Jinak ostatní si moc na registraci nehrají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
28.7.11 14:34

Taky vítám těhulky - březňačky. :wink:

Holky, to bude teda březňátek! :palec: :-D

Jsem si dvě hodiny schrupla. :oops: To je dovolená. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 15:20

Zlatuno, tak to mam jeste cas. Nejaka moje kamoska mi kdysi rikala, ze uz v 10. tydnu se mam zaregistrovat. Ano, jsem ze stovezate :) Chtela bych do Podoli. Snad to vyjde.

Zerezmijko, ja vcera spala od 18:30 do 23:30, pak jsem mela kratkou pauzu na sprchovani a pak zas do 8:30 :) ale jinak je mym dobrym zvykem si taky odpledne schrupnout :-D

Jsme ted proste sipkove Ruzenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital