Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré dopoledne. Tak já ted vstávala. Je to hrozné.. nemůžu se donutit abych vylezla z postele. Mám pocit jako bych vůbec nespala. Jinak já jsem si bylo o pul 1 na svačinku.. musela jsem. Tak jsem si dala banán, pak jsem ale v lednici objevila kuře.. takže i kousíček masa a nakonec okurka. pak to bylo ale fajn a hezky se mi spalo, do tý doby, než jsem ve 4 ráno letěla na záchod, protože bych se jinak počurala. Naštěsí jsem pak usnula hned a spala až do ted.
Toxoplasmoza není sranda… je potřeba opravdu všechno poctivě omývat.
tak to už jsem v klídku, že taky občas hřeším
nejím vůbec sladké
Příspěvek upraven 23.08.11 v 09:31
Misipi, ty máš ale zdravé mlsání. Není Chalva taky ze sezamu? Tu mám ráda. Že bych si ji koupila. ![]()
Kachii, vítej tu! ![]()
zerezmijka píše:
Misipi, ty máš ale zdravé mlsání. Není Chalva taky ze sezamu? Tu mám ráda. Že bych si ji koupila.Kachii, vítej tu!
díky:-) ![]()
Já mám taky chutě na vše možný
nevolnosti jsem ani nijak neměla, občas se mi zvedl kufr, ale nic z toho nebylo. Teď už je to pryč-snad. Ale u malé jsem taky vůbec nezvracela a nic mi nebylo
akorát blbě spím. V noci se třeba probudím a pak mi trvá než zase usnu a nebo ráno od půl 6 straším a ne a ne usnout přitom jsem óspalá
tak občas zatáhnu malou do postele k nám po obědě at si se mnou odpočine a chrníme třeba 2h ![]()
tak to bych mohla vyzkoušet.. ten sezam je dobrej nápad. A ted, když jsi napsala jak je moc zdravý… není o čem přemýšlet ![]()
zerezmijka píše:
Misipi, ty máš ale zdravé mlsání. Není Chalva taky ze sezamu? Tu mám ráda. Že bych si ji koupila.Kachii, vítej tu!
jj JE ZE sezamu… jinak je dobre dlubat veškere takove seminka.. mandle, slunečnice… mimo arašidy.. teda co sem četla.. prakticke zkušenosti nemam
. tak akorat co kde přečtu. takže jestli mate nějake dobre rady, tak se podělte
misisipi píše:
tak to už jsem v klídku, že taky občas hřešímnejím vůbec sladké, ale ujíždím na sezamové pastě s čokoládou
protože Sezamová semínka obsahují zhruba 50% nenasycených mastných kyselin, 20% rostlinných bílkovin, 16% sacharidů a 9% vlákniny. Dále nás zásobí nepostradatelnými aminokyselinami, karoteny a vitaminy A, B a E. Co se týče minerálů, je sezam fantastickou zásobárnou hořčíku, vápníku, železa a zinku.tak si myslím, že je to velice zdravé mlsání
taky mi chutna ta sezamova pasta. natiram si ji na chleba s medem.
Hanuleena píše:
tak mandle mám ráda a slunečnici také.. mnam
mandle mam taky rada, obsahuji hodne vitaminu E. ale radsi mam ty jemne nasekany, co se davaj treba na dorty.
taky mi chutna ta sezamova pasta. natiram si ji na chleba s medem.
ty si teda mlsalka
ještě s medíkem ![]()
Sezamovou pastu vubec neznam, ale uz mam na ni chut… ![]()
Sezam mam moc rada, hlavne ty sezamomedove tycinky…krasne krupou a lepi se. ![]()
Ale mohla bych jich snist na kila.
Mandarinko - kolik je roku te tve cacorce?
Ahojky,
teď jsem si dala dětskou porci brambor ze sekanou z cukety a jsem přežraná.Já nevím čím to je,že te'ď tak málo sním.A blbě je mi pořád.
Dnes jsem konečně sehnala fotografa na svatbu,která je za 3 týdny.
Měl nás fotit kamarád od kamarádky co mi jde za svědka,ale už to trvalo 14 dní,tak jsem se na to vyprdla a narychlo si sehnala někoho jiného,ať pak nejsem bez fotografa. ![]()
Take chodim v poledne spat s prckem ( vetsinou ).
Mam totiz pracovni dobu takovou, ze rano delam v kancelari a odpoledne delam z domova. Mam to domluvene na 1 rok, v prosinci mi to konci. Pak jde prcek do jesli.
Mam ted tedy vyhodu, ze si v poledne mohu schrupnout doma ![]()