Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
29.7.11 10:43

Dobré dopoledne. Tak já ted vstávala. Je to hrozné.. nemůžu se donutit abych vylezla z postele. Mám pocit jako bych vůbec nespala. Jinak já jsem si bylo o pul 1 na svačinku.. musela jsem. Tak jsem si dala banán, pak jsem ale v lednici objevila kuře.. takže i kousíček masa a nakonec okurka. pak to bylo ale fajn a hezky se mi spalo, do tý doby, než jsem ve 4 ráno letěla na záchod, protože bych se jinak počurala. Naštěsí jsem pak usnula hned a spala až do ted.

Toxoplasmoza není sranda… je potřeba opravdu všechno poctivě omývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
29.7.11 10:50

tak to už jsem v klídku, že taky občas hřeším :) nejím vůbec sladké

Příspěvek upraven 23.08.11 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.7.11 10:55

Misipi, ty máš ale zdravé mlsání. Není Chalva taky ze sezamu? Tu mám ráda. Že bych si ji koupila. :wink:

Kachii, vítej tu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
29.7.11 10:58
zerezmijka píše:
Misipi, ty máš ale zdravé mlsání. Není Chalva taky ze sezamu? Tu mám ráda. Že bych si ji koupila. :wink:Kachii, vítej tu! :mavam:

díky:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.7.11 11:06

Já mám taky chutě na vše možný :jazyk: nevolnosti jsem ani nijak neměla, občas se mi zvedl kufr, ale nic z toho nebylo. Teď už je to pryč-snad. Ale u malé jsem taky vůbec nezvracela a nic mi nebylo :palec: akorát blbě spím. V noci se třeba probudím a pak mi trvá než zase usnu a nebo ráno od půl 6 straším a ne a ne usnout přitom jsem óspalá :zed: tak občas zatáhnu malou do postele k nám po obědě at si se mnou odpočine a chrníme třeba 2h :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.7.11 11:06

tak to bych mohla vyzkoušet.. ten sezam je dobrej nápad. A ted, když jsi napsala jak je moc zdravý… není o čem přemýšlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
29.7.11 11:13
zerezmijka píše:
Misipi, ty máš ale zdravé mlsání. Není Chalva taky ze sezamu? Tu mám ráda. Že bych si ji koupila. :wink:Kachii, vítej tu! :mavam:

jj JE ZE sezamu… jinak je dobre dlubat veškere takove seminka.. mandle, slunečnice… mimo arašidy.. teda co sem četla.. prakticke zkušenosti nemam :oops: . tak akorat co kde přečtu. takže jestli mate nějake dobre rady, tak se podělte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.7.11 11:19

tak mandle mám ráda a slunečnici také.. mnam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 11:21
misisipi píše:
tak to už jsem v klídku, že taky občas hřeším :) nejím vůbec sladké, ale ujíždím na sezamové pastě s čokoládou :)
protože Sezamová semínka obsahují zhruba 50% nenasycených mastných kyselin, 20% rostlinných bílkovin, 16% sacharidů a 9% vlákniny. Dále nás zásobí nepostradatelnými aminokyselinami, karoteny a vitaminy A, B a E. Co se týče minerálů, je sezam fantastickou zásobárnou hořčíku, vápníku, železa a zinku. :andel: tak si myslím, že je to velice zdravé mlsání :andel:

taky mi chutna ta sezamova pasta. natiram si ji na chleba s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 11:23
Hanuleena píše:
tak mandle mám ráda a slunečnici také.. mnam :)

mandle mam taky rada, obsahuji hodne vitaminu E. ale radsi mam ty jemne nasekany, co se davaj treba na dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
29.7.11 11:23
taky mi chutna ta sezamova pasta. natiram si ji na chleba s medem.

ty si teda mlsalka :lol: ještě s medíkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.7.11 11:25

Holky! Nedělejte mi chutě :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
29.7.11 11:34

Sezamovou pastu vubec neznam, ale uz mam na ni chut… :lol:
Sezam mam moc rada, hlavne ty sezamomedove tycinky…krasne krupou a lepi se. :lol:
Ale mohla bych jich snist na kila.

Mandarinko - kolik je roku te tve cacorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
29.7.11 11:34

Ahojky,

teď jsem si dala dětskou porci brambor ze sekanou z cukety a jsem přežraná.Já nevím čím to je,že te'ď tak málo sním.A blbě je mi pořád.

Dnes jsem konečně sehnala fotografa na svatbu,která je za 3 týdny. :mrgreen: Měl nás fotit kamarád od kamarádky co mi jde za svědka,ale už to trvalo 14 dní,tak jsem se na to vyprdla a narychlo si sehnala někoho jiného,ať pak nejsem bez fotografa. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
29.7.11 11:36

Take chodim v poledne spat s prckem ( vetsinou ).
Mam totiz pracovni dobu takovou, ze rano delam v kancelari a odpoledne delam z domova. Mam to domluvene na 1 rok, v prosinci mi to konci. Pak jde prcek do jesli.

Mam ted tedy vyhodu, ze si v poledne mohu schrupnout doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital