Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
30.7.11 17:26

Děkuji, Sardinko ty fakt myslíš že UTZ ovlivňuje plod ?
to slyším poprve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
30.7.11 17:50
zlatuna píše:
Děkuji, Sardinko ty fakt myslíš že UTZ ovlivňuje plod ?
to slyším poprve :nevim:

nevim. nasla jsem nekolik negativnich clanku na internetu na tohle tema. zda se mi, ze v soucasne dobe je vic samovolnych potratu a zamlklych tehotenstvi nez za casu nasich maminek, kdy se ultrazvuk jeste nepouzival. nevim jestli je to jen tim, mozna i zivotnim stylem nebo znecistenim zivotniho prostredi. je tezke delat nejake zavery. na to by se meli soustredit lekari a vedci jestli to opravdu skodi nebo ne. ja se v kazdem pripade chci vyhybat UTZ jak jen to bude mozne. UTZ jednou za mesic mi pripada v tehotenstvi optimalni, ale ne kazdy tyden jak ma tendence moje gynekolozka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.7.11 18:04

Ahoj holky, tak jsem si myslela, že se mi krvácení vyhne, ale před chvílí jsem se vrátila z nemocnice. Dopoledne jsem začala špinit, pak už to bylo takový slabší krvácení, tak jsem začala vyšilovat a jela do nemocnice. Nechtěla jsem nic zanedbat. Výsledek je takovej, že mám ascorutin 2-2-2, klidovej režim a nařízenej žádnej sex. Srdíčko ještě nebylo moc jasně vidět, takže se všechno rozhodne v úterý. Pan doktor byl hrozně milej a vůbec jsem si nepřipadala jako hysterka. Prý pokud v úterý ještě nebude srdíčko, tak to nevidí moc nadějně, ale na druhou stranu už tam náznak byl. Taky mimčo vyrostlo a vypadá to, že se začíná srovnávat, v úterý podle UZ bylo 4+3 a dneska 5+5. Takže to vypadá velmi nadějně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
30.7.11 18:25
zlatuna píše:
Holky díky za podporu :hug: No nechci to zakřiknout, odpoledne jsem si šla lehnout a špinění ustalo :dance: Na KO jdu až 19.8. Takže kdyby něco, tak určitě jedu na pohotovost. Holky mám doma ještě jedno balení Utrogestanu, mám ho začít brát ? A vaginálně nebo ústně ?

Mě moje dr. řekla že je určitě lepší vaginálně(sice já z toho mám hrozný bílý výtok)ale je to lepší prý se to k mimču dostané lépe než ústně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
30.7.11 19:01

Namet, ještě žes jela. Teď budeš brát ascorutin a určitě se to spraví. Bez sexu to zvládnete. :wink: Hlavně aby bylo vše v pořádku. Budu moc držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
30.7.11 19:02

Zlatu, ten utrouš vaginálně. Je to účinější a bez vedlejších účinků. Mně Dr. v CARu říkal, že polykat, jen kdybych špinila. Tak, babo raď. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
30.7.11 19:09

Zlatu, Namet, odpocivejte holky. Urcite to bude ok. :andel:

Ja pri prvnim tehu ( samovolny potrat asi cca 7tt ) jsem spinila asi tyden, jasna krev, ale ne zase po cely den.
Ale ja tehdy byla na dovce v Irsku a vyslapla jsem si pekny kopecek, mela jsem take bolesti bricha. To vsechno dohromady…

Pokud nejsou bolesti bricha, je to ok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
30.7.11 19:11

Ja jdu na KO v pondeli, mam tam byt v 16.00. :dance:
Se take tesim.

Jinak muj Dr. dela UTZ take docela casto :think: myslim, ze si me pozve potom co 2-3 tydny a vzdy ho bude chtit udelat. Tak ted nevim, jak se k tomu postavit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.7.11 19:43

Namet, tak ještěže jsi jela do nemocnice :andel: Pro ten klid. Já pokud zase začnu špinit, tak asi vyrazím taky :-(
No právě, mě gyndr. řekl polykat když špiním, tak si vyberte :lol:
Zerezmijko večer před spaním ho zavedu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
30.7.11 19:46

Tak to je divné,mě na pohotovosti dr. řekla že pro mimi je jednoznačně nejlepší vaginálně že se k němu dostane blíž,než když se polyká…a teď babo raď :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
31.7.11 08:57

ahoj pri nedelnim ranu. holky, jde nejak poznat, kdyz prestane bit srdicko… mam od vcera takovy strasne zvlasni pocit. zda se mi, ze uz me vubec neboli prsa, unava je fuc a pachy uz v norme… tak jsem z toho hodne nesva. kontrolu mam az 15.8. tak z toho do te doby asi zblaznim… a predstava, ze nekde vyrazim s pocitem…vite me se zda, ze mu prestalo bit srdicko… je fakt histericka… co si myslite. blaznim zbytecne?? posledni ontrola byla pred tydnem a vse bylo ok.. tvorila se placnta a tak… zatim zadne krevni testy. nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.7.11 09:23

Bud ráda, že mas na chvili klid od nevolnosti a dalsich priznaku:) A nestresuj se:)…Urcite se nic nedeje, jen mas zrovna treba na den klid od vsech neprijemonosti spojenych s tehotenstvim:)…Ja to mam nekdy podobne, chvili se mi nezveda zaludek, tak si reknu, ze je neco spatne a za chvili jsou vsechny priznaky zpet…:)
Takže hlavne bud v klidu, to potrebuje miminko ze vseho nejvic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
31.7.11 09:28

dik Tezzko… me nebylo spatne jeste ani jedinkrat za cele tehu :( takze si neni od ceho odpocinout. je to takove divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.7.11 09:37

Tak to mas stesti:), ze si usetrena tech neprijemnosti:) Miminku se urcite vede dobre:)
Podobnym strachem urcite projde kazda, je to normalni a k tehu to urcite patri:)…

Pokud chces mit klid, zajdi k mudrovi a rekni, ze te dost bolelo bricho, jestli je to v poradku…A on te pri te prilezitosti vysetri:) A budes mit po starostech:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
31.7.11 09:50

Ahoj holky :mavam:
Misisipi určitě nejseš sama, která blázní :hug: Já taky pořád přemýšlím, že už nebije srdíčko a teď trochu špiním, vlastně takový růžový výtok :cry:
Dr. mi řekl, že na takovéhle věci nesmím myslet, že to škodí mě i malému :-( Jde to těžko, ale fakt budu myslet jen na to hezké :lol:
Já jsem taky bez těhu příznaků, další KO až 19.8. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital