Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
1.8.11 18:04

jo k tomu mazání, teď jsem se začla mazat krémem mamastrie, doporučila mi ho i sestra na gyndě, a teda mně voní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.11 18:09
Sardinka03 píše:
ja jsem se zacala mazat jeste pred tehotenstvim. nejake strie uz mam z puberty na hyzdich a bocich. neni to nic strasneho, da se s tim zit. jedna moje kamoska, ktere se nedavno narodil chlapecek, mi doporucovala rano se mazat hydratacnim kremem a vecer mandlovym olejem.

dosud jsme se mazala ruznymi oleji, ted mi konci eucerin proti striim (docela dobry), pak mam jeste treba kokosovy olej, ten se muze i jist, mesickovy olej od welledy. zkusila jsem i babylove od dm, hipp. mam pocit, ze je to vsechno stejne a hlavne je treba se necim mazat, na znacce az tak nezalezi. urcite bych uprednostnila bio kvalitu, ale taky mi doporucovaly mazat se treba obycejnym olivovym olejem, co se dava do salatu. mam doma i krem mamastriea, ale ten mi smrdi.

tak vidite, jsem vsemi mastmi mazana :lol: a vy? jake s tim mate zkusenosti? treba ty co uz mely mimi.

Tak já jsem se mazala a mazala a stejně mě to bylo na nic :mrgreen: Měla jsem olej od Saloosu a Weledy. Jinak mě říkal doktor, že je to hodně dědičný, zeptej se mamky, jak na tom byla v těhu. Jak jsem od jiných maminek slyšela, tak se většinou striím stejně neubránily :nevim:

Mihaicka: gratuluji :srdce:

Sardinka: taky beru Femibion, měla jsem ho už minulé těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
1.8.11 18:16

Dekuji za gratulace. :huban:
Ja jsem v prvnim tehu mazala, ale uz nevim cim, neco jsem kupila v lekarne, ale mazala jsem asi az po tretim mesici.. :think:

Sardinko - k vitaminum - ziju v Lucemburku, tak proto ty jine vitaminy. Ale ono to bude na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
1.8.11 18:17

Jo, a strie se mi neudelaly…ale ani segre a snad ani mamina je nema..
jdu mrknout na tu cinskou tabulku, jestli mi to vychazi.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
1.8.11 18:20

Hm…
prvni tehu by podle cinskeho kalendare mela byt holka,ale ovulaci jsem mela ke konci mesice, tudiz by to mohlo spadnout i k tomu klukovi…
Ted mi tam vychazi holka a to od dubna do rijna. Tak tam se neni co splest… :lol: a bude to holka.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 18:22

strie urcite jsou dedicne, ale zalezi i na tom kolik se pribere. moje maminka nema ani jednu strii, jedna sestra taky zadnou, ale moje druha sestra ma cele telo sama strie, v tehotenstvi pribrala snad 30 kilo a pokud vim, tak se nicim nemazala, az na konci pred porodem, ale to uz je pry pozde.

nekde jsem cetla, ze zalezi i na tom v jake kondici bylo telo a pokozka pred tehotenstvim. jestli treba budouci maminka cvicila, mela pevne telo atd. no uvidime jak na tom budeme. :-) i se striemi se da zit, ale hlavne at jsme zdrave a nase miminka taky. kdyby se nahodou strie objevily, laser je muze trosku zmirnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
1.8.11 18:33
Mihaicka píše:
Ahojte holky,
tak jsem zpet z KO.
Vse je vporadku, :srdce: krasne bilo :dance: :dance:
potvrzeno 6+1 i termin 25.3., takze se kalkulacka na netu trefila. Mimis je veliky 4mm. :dance:
Pristi KO je za 2 tydny.
Dostala jsem vitaminy Omnibionta Pronatal,( Metafolin+DHA) jsou to vitaminy + mineraly + Omega 3.Tak jsem se informacne vycerpala :lol:
Porad mam na tvari ten pritroubly usmev…ted, kdyz je to potvrzene, je to parada. :dance:

Velikanska gratulace ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 18:33

Mihaicko, gratuluji k srdíčku. :srdce: :wink:

Holky, strie na břiše po 1. těhotenství nemám vůbec, a to jsem nemazala. Asi fakt záleží na dědičnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.8.11 19:18

Mihaicka gratuluji k :srdce: :palec: .
Já ještě ničím nemažu, ale asi nejvyšší čas začít - mamina má snad miliardu strií…takže ať žije genetika :lol: .
A z vitamínů jen listovku a obden většího panáka vincentky ( :poblion: )- prý to pokryje veškeré potřeby minerálů, tedy i jódu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.8.11 19:33

Mihaicko gratuluju k :srdce:

ad vitamíny - já beru jen listovku (teda když si vzpomenu :oops: ) jinak nic a ani nic jiného nemám v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
1.8.11 19:34

já beru mamavit,brala jsem ho před otěhotněním a dr. říkala ať ho beru dál…ale tak ob den,takže já ho beru když si vzpomenu,každý 2-3 den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.8.11 19:35

Bzzzum - vincentka :poblion: :poblion: :poblion:
mě stačilo když jsem ji jednou kloktala na hlasivky a málej jsem se :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.8.11 21:04

Kacudko je to fakt :poblion: , ale je to přírodní a já moc ty chemické léky nemusím…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 22:29
Bzzzum píše:
Mihaicka gratuluji k :srdce: :palec: .
Já ještě ničím nemažu, ale asi nejvyšší čas začít - mamina má snad miliardu strií…takže ať žije genetika :lol: .
A z vitamínů jen listovku a obden většího panáka vincentky ( :poblion: )- prý to pokryje veškeré potřeby minerálů, tedy i jódu.

ta vincentka je dobry napad, je to ciste prirodni produkt, ale divala jsem se na slozeni a obsahuje hodne sodiku, coz by u me asi zpusobovalo zadrzovani vody v tele. mam k tomu sklony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 22:38

tak já vincentku taky nee.. :poblion:

holky, tak dnes jsem šla se psem na procházku a udělalo se mi tak špatně, až mě to samotnou překvapilo. ale dala jsem si banán, který jsem měla s sebou :mrgreen: a naštěstí v pohodě. ale nebylo to teda nic příjemného. dnes jsme už uplně vyšťavená, tak zalehnu. už se těším. tak se mějte krásně a hezkou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí