Poradna duly
Jana Čurdová
Holky děkuju moc, já to musela zahlásit, jsem moc ráda. Musím odpočívat, což někdy neumím nebo to nejde. Snad už bude klid. Já si pak říkám, že do diskuze takhle z kraje píšu, že se na to nevyprdnu, když nevím, co bude. Jenže teď jsem cítila a věřila, že to bude O.K.
Jdu se natáhnout k tv. ![]()
Jé gratuluji k průkazce - já jdu k DR. AŽ příští čtvrtek, už se nemůžu dočkat
Až uvidím a uslyším prcka ![]()
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nevíte jestli se u nás dělají testy na toxoplazmozu automaticky nebo se o ně musí zažádat? Máme doma kočku, takže bych byla klidnější kdybych si ty testy nechala udělat
![]()
Tatranko, gratuluji k průkazce ![]()
Xtino, také máme doma kočku, fakt se s ní nemazlím, neměním wc, ale mám strach, a nevím, jestli se ty testy dělají automaticky ![]()
tatranko, gratuluji k prukazce!! ![]()
Xtino - nevim jak je to v CR. Tady se delaji. ![]()
Já jdu na KO a odběry v úterý a už se nemůžu dočkat, hlavně aby bylo vše tak jak má ![]()
zdarvim holky:-) tak dnes jsem byla na kontrole a jsem 5 +3tt a uz tam bylo aji
dr. rikal ze je vse v porádku:-)dalsi kontrola 23.8 a mela bych dostat tehu prukazku:-)
Teda vy všichni dostáváte průkajdu tak brzy a já ještě nic… no snad už v úterý ![]()
Mandarinko, ja ji jen tak rychle take nedostanu… ![]()
minule jsem ji dostala snad az po tripple testech… ![]()
Gratuluju k průkajdám, u mě to taky hnedtak není
, nejdřív kolem 12. týdne. ![]()
S testy na toxo
, dle mého automaticky, lepší se zeptat.
Dobré ráno, holky
,
taky gratuluji k průkazkám. ![]()
Chci se zeptat, kdy se odebírá krev (v kterém týdnu) a provádí se ten prvotrim. screening? Mě právě odeslali z CARu s léčebnou zprávou už k mému gyndr. a ten tam tento týden není, uvidím příští týden jestli tam bude.
To už budu v 10. týdnu, tak abych něco neprošvihla. ![]()
Přeju krásný den. ![]()
Zere, neboj neprošvihla… mam tu pred sebou instruktazni list od Mudr.. a pise, ze se provadi 10-12 tyden. (odber biochemickych markeru) a UTZ vysetreni se provadí v 11-14 týdnu.
dále se tu píše, že pro krevní odběr není nutno být nalačno, pro UTZ je vhodná náplň močového měchýře…