Poradna duly
Jana Čurdová
Bzzum, to je super, že už máš průkazku
Jinak já jsem před těhu chodila k dobrýmu gynekologovi, ale těhu poradnu dělala protivná neochotná Dr. Tak jsem to stihla ještě před těhu doktora vyměnit a teď jsem spokojená.
Přece jenom do poradny se máš těšit a ne bát se ,jak se bude tvářit doktorka ![]()
Ahoj holky, tak po lehkém krvácení v sobotu a návštěvě pohotovosti to vypadalo nadějně, ale včera jsem začala hodně a bolestivě krvácet a bohužel jsme o miminko přišli
Teď už jsem po revizi dělohy a zpátky doma. Věřím, že všechnu smůlu jsem si vybrala za vás a vaše miminka porostou jako o život ![]()
nametelka píše:
Ahoj holky, tak po lehkém krvácení v sobotu a návštěvě pohotovosti to vypadalo nadějně, ale včera jsem začala hodně a bolestivě krvácet a bohužel jsme o miminko přišliTeď už jsem po revizi dělohy a zpátky doma. Věřím, že všechnu smůlu jsem si vybrala za vás a vaše miminka porostou jako o život
jéžiši to je moc líto
drž se
a doufám že k vám brzo miminko přijde. ![]()
Nametelko, to mě mrzí
Asi to tak mělo být, příště se to určitě povede ![]()
Nametelko taky mi je to moc lito. v lednu jsem take ztratila miminko, tak vim jak ti je. drzim palce at v sobe najdes psychickou silu jit dal.
Nametelko, to je mi moc líto…
Přeji Ti, aby další miminko přišlo co nejdříve a zůstalo s vámi…Drž se!!!
taky vím co to je, přišla jsem o mimi před 3 lety.. drž se. není to zrovna veselé, ale mysli pozitivně a mimi určitě brzy přijde. Držím pěsti.
jinak já už jsem dnes uplně utahaná. od 6 na brigádě, ve 2 na pohřeb spolužačce… bylo to šílené, nejdřív jsem nevěděla jestli jít, ale nakonec jsem šla. pak jsem miminku dopřála vydatný oběd i se zákuskem,no a ted padám únavou. tak asi pujdu spát. mějte se hezky, já se tu objevím zas zítra odpoledne. papa a dobrou
Namet, je mi to moc lito. Ale jak se rika, cas vse zahoji, uvidis, ze bolest za chvili prejde a budete se tesit urcite co nejdriv zase ze //. ![]()
Tehda mi pan Dr. rekl, ze si priroda vybira silne jedince. Holt mimi nebylo zdrave a je lepsi drive nez pozdeji. Tehda mi to pomohlo.
Namet, take je mi moc lito, co te potkalo, preji mnoho sil a optimismu a at dalsi snazeni vyjde co nejdrive!!!
Nametelko:četla jsem co se přihodilo-omlouvám se, že jsem vlezla do vaší skupiny.......jen mám březňátko 2011 a chtěla jsem si zavzpomínat jak jsme začínaly s holkama my.........
a taky.ale to až na konci
Vím jak je to bolestivé a je mi to moc líto.Vím o čem mluvím-stalo se mi to 2×.Za tři měsíce jsme se mohli pokoušet znovu a vyšlo to.....
nezoufej…brzy se budeš přihlašovat do jiné diskuze třeba už do červenčátek 2012
držím pěsti ![]()
a vám všem ostatním přeji krásné těhulkování a věřte,že březnové miminka jsou krásné všechny a maminky jak by smet......
![]()
a také, aby ve vašich Březňátkách jste našli takové kamarádky jako mám já z našich březňátek.......
tak pa holky............a pohlaďte bříška.....
![]()
My už máme doma letošní březňátko, takže tohle bylo hodně nečekané, ale těšili jsme se. Kdysi už jsem si tím prošla (dokonce třikrát), pak se dlouho nedařilo. Nakonec se povedla nějakým zázrakem malá a když jsem otěhotněla znovu, tak jsem si myslela, že už je vše ok. No, není. Půjdu na testy a uvidí se. Rozhodně se tím holky nenechte rozhodit! Vaše mimča jsou v pořádku a já se těším až budete dávat fotky bříšek a pak miminek
určitě budu nakukovat ![]()
Nametelko, zkusila si srovnani patere podle Mojzisove? fyzioterapeute prave problem s bederni pateri povazuji za pricinu potratu at uz samovolneho nebo zamlkleho a taky kdyz se dlouho nedari otehotnet. znam hodne holek (vcetne me) co si nechaly srovnat pater, hned potom otehotnely a dokonce u nich zmizely i dalsi zdravotni problemy (caste zanety mocovych cest, nabeh na krecove zily, inkontinence apod.)
v kazdem pripade, drzim palce a verim, ze dalsi miminko nebo miminka se urcite casem objevi kdyz budes chtit.
Sardinka03 píše:
Nametelko, zkusila si srovnani patere podle Mojzisove? fyzioterapeute prave problem s bederni pateri povazuji za pricinu potratu at uz samovolneho nebo zamlkleho a taky kdyz se dlouho nedari otehotnet. znam hodne holek (vcetne me) co si nechaly srovnat pater, hned potom otehotnely a dokonce u nich zmizely i dalsi zdravotni problemy (caste zanety mocovych cest, nabeh na krecove zily, inkontinence apod.)v kazdem pripade, drzim palce a verim, ze dalsi miminko nebo miminka se urcite casem objevi kdyz budes chtit.
Si tak vzpominam, ze kamaradku chvalil doktor, ze se ji nejak „srovnaly“ organy dole po tom, co jsme chodili na brisni tance ![]()
evousek píše:Sardinka03 píše:Si tak vzpominam, ze kamaradku chvalil doktor, ze se ji nejak „srovnaly“ organy dole po tom, co jsme chodili na brisni tance
Nametelko, zkusila si srovnani patere podle Mojzisove? fyzioterapeute prave problem s bederni pateri povazuji za pricinu potratu at uz samovolneho nebo zamlkleho a taky kdyz se dlouho nedari otehotnet. znam hodne holek (vcetne me) co si nechaly srovnat pater, hned potom otehotnely a dokonce u nich zmizely i dalsi zdravotni problemy (caste zanety mocovych cest, nabeh na krecove zily, inkontinence apod.)v kazdem pripade, drzim palce a verim, ze dalsi miminko nebo miminka se urcite casem objevi kdyz budes chtit.
ano, to pry taky pomaha, ale trva to delsi dobu nez srovnani (pro tehu hlavne bederni) patere podle Mojzisove. to je tak za dva tri dny, kontrola za mesic.