Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
2.8.11 06:40

taky gratuluji MIHAI k :srdce: :kytka:

vitaminy: beru jen listovku.. jinak nejsem fanda léků, vitamínů apod…

strie: mažu se po koupeli dětským olejíčkem. jsem pak pěkně mazlavá, ale krásně to voní a hydratuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
2.8.11 09:53

Dobre ranko tehulky,

jeste jednou vsem dekuji za gratulace. :hug:

Take nejsem veliky fanda leku a vitaminu, ale u tehu ty vitaminy holt vezmu, jako minule.
Jsem spise pres bylinky. :wink:

Jinak dnes rano je mi opravdu poprve zle. Zaludek si plave a myslim, ze se tam pekne bouri, citim ho az v krku.
To jsem pred tim nikdy nemela.

Nastesti to vypada, ze mame dnes v praci klidek, tak to nejak preklepu.
jeste skocim na tu krev at to mam za sebou a vysledky jsou zavcas u dr.

tak zatim
pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.8.11 09:53

Ahojky,

ja beru vitaminy pro prvni trimestr Calibrum, zacala jsem uz v dobe planovani:) ale jen obcasne, neumim moc dodrzovat denni brani leku:)

A nemate nekdo nejakou zkusenost s Chlorellou v tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
2.8.11 10:07

Ahoj těhule, :mavam:

Mihaicko, proč jdeš na krev?

Tezzko, v těhotenství s chlorellou nevím. Tys jí brala před otěhotněním?

Mě střevní potíže přešly :poblion: , ale dietní stravu ještě zachovám.

Hezký den všem. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.8.11 10:21

Zerez…jj, brala jsem to cca dva mesice nez jsem zjistila, ze jsem tehu, pak mi v lekarne rekli, ze nevedi…Ze se sice nikde nepise, ze se nesmi, ale ze nevi a na internetu jsou nazory ruzne:)
Tak nevim:) a neberu tedy, v te lekarne totiz rekli, ze bych mozna byla previtaminovana, v kombinaci s tema tehu vitamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
2.8.11 10:34

Zerezmijko,
tady chodim na krev pravidelne, mesic co mesic.
Ten prvni krevni test je snad na vsechno…a ty dalsi jsou na toxoplazmozu ( nema protilatky, tak me museji hlidat ), pak take odebiraji ohledne stitne zlazy a jeste jedna vec( ted si nevzpomenu). Tyhle tri slozky kontroluji kazdy mesic.
Tak ja letim, laborku zaviraji v 11.00.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
2.8.11 10:45

Mihaicko gratuluju k :srdce: :dance:
Jinak já beru femibion 800 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
2.8.11 12:07

Tak jsem laborku nestihla, tak zitra. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.8.11 12:11

Ahoj holky, tak já dnes byla v poradně, už mám i těhu průkazku, ale přijde mi taková archaická (do porodnice doporučují 20látkových plen a košilky a přízový (mako) kabátek atd.). Dr.mi moc sympatická nebyla, poradnu u nás vede jiná, než má normální gyn.péči. Pořád říkala, že nic není jisté, že otcové na UTZ až tak kolem 12.tt, že jinak se na plod fixují a když to nevyjde, tak jsou nešťastní (-a já bych snad nebyla nebo co?). Celkově mi přišla negativní a docela mě to i rozhodilo. Tak uvažuji nad změnou. Ještě to jednou zkusím a uvidíme…! A už jsem objednaná na prvotrimestrální screening, z toho mám radost. No a UTZ v pátek :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
2.8.11 12:14

Bzzzum, super zpravy! :palec:
Ta Dr. je teda pekna pragmaticka. Jednou ji dej jeste sanci a pak hned vymenit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.8.11 12:32

Jj, Mihaicka, šanci jí ještě dám, má jinak výbornou pověst, tak možná proto mě to překvapilo… :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
2.8.11 13:35

Jak to, prosim, funguje s tou poradnou? to se musim sama iniciativne nekam zapsat? a kdy je nejvhodnejsi am zacit chodit… mudr zatim nic nerikala… ale mozna se chodi az po prvnim TRm.. no nevim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.8.11 13:40

Misisipi, moje Dr. mě objednala hned jak jsem tam přišla s tím, že jsem těhotná. A u nás se chodí každý měsíc. Ale určitě se to různí. Další mám 6.9. po výsledcích ze screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
2.8.11 14:05
Bzzzum píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla v poradně, už mám i těhu průkazku, ale přijde mi taková archaická (do porodnice doporučují 20látkových plen a košilky a přízový (mako) kabátek atd.). Dr.mi moc sympatická nebyla, poradnu u nás vede jiná, než má normální gyn.péči. Pořád říkala, že nic není jisté, že otcové na UTZ až tak kolem 12.tt, že jinak se na plod fixují a když to nevyjde, tak jsou nešťastní (-a já bych snad nebyla nebo co?). Celkově mi přišla negativní a docela mě to i rozhodilo. Tak uvažuji nad změnou. Ještě to jednou zkusím a uvidíme…! A už jsem objednaná na prvotrimestrální screening, z toho mám radost. No a UTZ v pátek :mrgreen: .

nic si z toho nedelej, zes potkala takovou pragmatickou Dr. ona to bere jak u pasu, je to pro ni rutina a stereotyp. holt do 12. tydne se nejcasteji potrati mimi. v tom ma pravdu. ale ty musis myslet pozitivne a nepripoustet si zadna negativa nebo rizika. moc dobra psycholozka neni ta gynekolozka. casem se zmeni. uvidis. kdyz budes v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi a budete se casteji vidat.

ve kterem si to vlastne tydnu, ze uz ti dali prukazku? ja myslela, ze se dava az od 12. tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
2.8.11 14:12

Já taky ještě nemám průkajdu, asi to každý dává jinak :think: v prvním těhu jsem ji dostala v 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí