Poradna duly
Jana Čurdová
taky gratuluji MIHAI k
![]()
vitaminy: beru jen listovku.. jinak nejsem fanda léků, vitamínů apod…
strie: mažu se po koupeli dětským olejíčkem. jsem pak pěkně mazlavá, ale krásně to voní a hydratuje:)
Dobre ranko tehulky,
jeste jednou vsem dekuji za gratulace. ![]()
Take nejsem veliky fanda leku a vitaminu, ale u tehu ty vitaminy holt vezmu, jako minule.
Jsem spise pres bylinky. ![]()
Jinak dnes rano je mi opravdu poprve zle. Zaludek si plave a myslim, ze se tam pekne bouri, citim ho az v krku.
To jsem pred tim nikdy nemela.
Nastesti to vypada, ze mame dnes v praci klidek, tak to nejak preklepu.
jeste skocim na tu krev at to mam za sebou a vysledky jsou zavcas u dr.
tak zatim
pa
Ahojky,
ja beru vitaminy pro prvni trimestr Calibrum, zacala jsem uz v dobe planovani:) ale jen obcasne, neumim moc dodrzovat denni brani leku:)
A nemate nekdo nejakou zkusenost s Chlorellou v tehotenstvi?
Ahoj těhule, ![]()
Mihaicko, proč jdeš na krev?
Tezzko, v těhotenství s chlorellou nevím. Tys jí brala před otěhotněním?
Mě střevní potíže přešly
, ale dietní stravu ještě zachovám.
Hezký den všem.
![]()
Zerez…jj, brala jsem to cca dva mesice nez jsem zjistila, ze jsem tehu, pak mi v lekarne rekli, ze nevedi…Ze se sice nikde nepise, ze se nesmi, ale ze nevi a na internetu jsou nazory ruzne:)
Tak nevim:) a neberu tedy, v te lekarne totiz rekli, ze bych mozna byla previtaminovana, v kombinaci s tema tehu vitamina
Zerezmijko,
tady chodim na krev pravidelne, mesic co mesic.
Ten prvni krevni test je snad na vsechno…a ty dalsi jsou na toxoplazmozu ( nema protilatky, tak me museji hlidat ), pak take odebiraji ohledne stitne zlazy a jeste jedna vec( ted si nevzpomenu). Tyhle tri slozky kontroluji kazdy mesic.
Tak ja letim, laborku zaviraji v 11.00.
pa
Ahoj holky, tak já dnes byla v poradně, už mám i těhu průkazku, ale přijde mi taková archaická (do porodnice doporučují 20látkových plen a košilky a přízový (mako) kabátek atd.). Dr.mi moc sympatická nebyla, poradnu u nás vede jiná, než má normální gyn.péči. Pořád říkala, že nic není jisté, že otcové na UTZ až tak kolem 12.tt, že jinak se na plod fixují a když to nevyjde, tak jsou nešťastní (-a já bych snad nebyla nebo co?). Celkově mi přišla negativní a docela mě to i rozhodilo. Tak uvažuji nad změnou. Ještě to jednou zkusím a uvidíme…! A už jsem objednaná na prvotrimestrální screening, z toho mám radost. No a UTZ v pátek
.
Bzzzum, super zpravy! ![]()
Ta Dr. je teda pekna pragmaticka. Jednou ji dej jeste sanci a pak hned vymenit. ![]()
Jj, Mihaicka, šanci jí ještě dám, má jinak výbornou pověst, tak možná proto mě to překvapilo…
.
Jak to, prosim, funguje s tou poradnou? to se musim sama iniciativne nekam zapsat? a kdy je nejvhodnejsi am zacit chodit… mudr zatim nic nerikala… ale mozna se chodi az po prvnim TRm.. no nevim ![]()
Misisipi, moje Dr. mě objednala hned jak jsem tam přišla s tím, že jsem těhotná. A u nás se chodí každý měsíc. Ale určitě se to různí. Další mám 6.9. po výsledcích ze screeningu.
Bzzzum píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla v poradně, už mám i těhu průkazku, ale přijde mi taková archaická (do porodnice doporučují 20látkových plen a košilky a přízový (mako) kabátek atd.). Dr.mi moc sympatická nebyla, poradnu u nás vede jiná, než má normální gyn.péči. Pořád říkala, že nic není jisté, že otcové na UTZ až tak kolem 12.tt, že jinak se na plod fixují a když to nevyjde, tak jsou nešťastní (-a já bych snad nebyla nebo co?). Celkově mi přišla negativní a docela mě to i rozhodilo. Tak uvažuji nad změnou. Ještě to jednou zkusím a uvidíme…! A už jsem objednaná na prvotrimestrální screening, z toho mám radost. No a UTZ v pátek.
nic si z toho nedelej, zes potkala takovou pragmatickou Dr. ona to bere jak u pasu, je to pro ni rutina a stereotyp. holt do 12. tydne se nejcasteji potrati mimi. v tom ma pravdu. ale ty musis myslet pozitivne a nepripoustet si zadna negativa nebo rizika. moc dobra psycholozka neni ta gynekolozka. casem se zmeni. uvidis. kdyz budes v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi a budete se casteji vidat.
ve kterem si to vlastne tydnu, ze uz ti dali prukazku? ja myslela, ze se dava az od 12. tydne.
Já taky ještě nemám průkajdu, asi to každý dává jinak
v prvním těhu jsem ji dostala v 9tt