Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2471
3.8.11 09:54

evousku, jeee, ty budes mit dvojcatka? :-) az ted jsem si vsimla ten obrazek z UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.8.11 11:41

Ahoj holky,
já jdu po dlouhé odmlce a koukám, že už u jedné je zase jinak. :cry: Mám obavu, že budu další :-? :cry: , dneska jsem špinila, 2× na wc zjištěno, ale asi tím, že jsem se včera makala, tak se asi namohla. I když je to teď u mě rozhodující co a jak. :roll:
Teď přemýšlím, zda odjet do vzdáleného města do nemocnice na utz, kt. jsem neměla, u mojí Mudry je dovča, tam bych mohla až v pondělí.
Jsem z toho na vážkách, nevím, co podniknu, ach jo.
Vy se držte, ať to klape. :mavam:

Min. týden jsem prodělala střevní chřipku, s naším malým jsme si to spolu střihli, tak se fakt daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
3.8.11 12:00

ja bych na tvem miste hodne odpocivala, pokud muzes. treba si najdi i hlidani pro malyho. nechci spatne radit, ale podle nekterych bylinkaru je dobre prave u spineni nebo krvaceni v tehotenstvi pit caj z kontryhele na posileni delohy. ja sama ho piju kazdy den k snidani, jen jeden maly hrnicek. jini bylinkari ten caj v tehu vubec nedoporucuji, ale ja ho stejne piju po vzoru jedne me kamosky, ktera je ted asi v 5. mesici.

drz se!!! neztracej optimismus a nadeji. zlatuna taky nedavno spinila a ted je vsechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.8.11 12:11

Já jsem taky nedávno dva dny zašpinila a v pohodě. V minulém těhu jsem až skoro měla normální MS do 9tt a bylo to v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
3.8.11 12:22

Sardinko, vzdyycky kdyz vidim tu tvoji rybu, tak myslim na to, ze bych so mela rad nejakou rybku k obedu :)
ale tak na to nemam chut :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
3.8.11 12:23

Gozro, lehni a lež. Nic jiného ti stejně v nemocnici neřeknou. Leda jestli bereš Utrogestan nebo něco podobnýho?

Já hlásím návrat z CARu. Mimčo v pořádku, srdíčko tluče. Dnes mě vyřadili a odeslali k mému gyndr. Termín porodu 13.3. 2012. S jednou sestřičkou nám ukápla oběma slza, bylo to fakt dojemný.

Tu fotečka z UTZ: http://rodina.cz/…hemica_2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.8.11 12:52

Zerezmijka, gratuluji :potlesk: fotečka nádherná :-D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
3.8.11 12:54

Gozro já jsem taky jeden den špinila. Bylo to hnedka den po kontrole Dr. Pak jsem měla 1 den růžový výtok, a teď už vše o.k. Já teda doufám, že je vše v pořádku :andel: , protože na KO jdu až 19.8. :-(
Zerezmijka jsme skoro stejně, já mám termín 16.3. :lol: Hezké mimi na UTZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
3.8.11 12:59
zerezmijka píše:
Gozro, lehni a lež. Nic jiného ti stejně v nemocnici neřeknou. Leda jestli bereš Utrogestan nebo něco podobnýho?Já hlásím návrat z CARu. Mimčo v pořádku, srdíčko tluče. Dnes mě vyřadili a odeslali k mému gyndr. Termín porodu 13.3. 2012. S jednou sestřičkou nám ukápla oběma slza, bylo to fakt dojemný.

Tak to je hezké :kytka: Mimčo teď vypada jako myšička:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
3.8.11 13:46
Sardinka03 píše:
evousku, jeee, ty budes mit dvojcatka? :-) az ted jsem si vsimla ten obrazek z UTZ.

no, vypada to tak, co? Ja tomu porad nemuzu uverit :D mam pocit, ze to ani neni moje :D :D :D nejak mi to furt jeste nedoslo.. Ale brambory jsou to pekny, to jo :D V sobotu tu fotku dostane mamka k narozkam, ma dneska padesat, tak furt kafrala, ze mam vsechny kamaradky tehotny (nebo uz davno porodily) Ze bychom to uz meli zacit zkouset.. ze se nam to nemusi hned podarit…ze „a co ty statistiky“.. joooo mamko, ty budes cumet :D na dvojcata :D .. takze tak. Na prvni nastrel dve. Nechapu.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
3.8.11 13:52
zerezmijka píše:
Gozro, lehni a lež. Nic jiného ti stejně v nemocnici neřeknou. Leda jestli bereš Utrogestan nebo něco podobnýho?Já hlásím návrat z CARu. Mimčo v pořádku, srdíčko tluče. Dnes mě vyřadili a odeslali k mému gyndr. Termín porodu 13.3. 2012. S jednou sestřičkou nám ukápla oběma slza, bylo to fakt dojemný.

jojojo.. gratuluju k fazolkovi.. nekdo si holt na mimi musi pockat v CARu.. btw, jak dlouho to trvalo od prvniho objednani? Kolegyne od pritele ma chudak taky nejaky problem :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
3.8.11 14:16

Holky, díky. :hug:

Tatranko, k mému gyndr. půjdu příští týden, to budu v 10. týdnu.

Evousku, o mimi jsme se snažili doma 6 let a pak jsme se rozhodli pro CAR, když furt nic. Začali jsme tam jezdit letos v lednu, máme za sebou 3 IUI a zadařilo se až na 1. IVF. Takže po půl roce, od 1. návštěvy CARu. Ale jedno společné dítko už máme, a to šlo jak po másle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
3.8.11 14:55
evousek píše:
no, vypada to tak, co? Ja tomu porad nemuzu uverit :D mam pocit, ze to ani neni moje :D :D :D nejak mi to furt jeste nedoslo.. Ale brambory jsou to pekny, to jo :D V sobotu tu fotku dostane mamka k narozkam, ma dneska padesat, tak furt kafrala, ze mam vsechny kamaradky tehotny (nebo uz davno porodily) Ze bychom to uz meli zacit zkouset.. ze se nam to nemusi hned podarit…ze „a co ty statistiky“.. joooo mamko, ty budes cumet :D na dvojcata :D .. takze tak. Na prvni nastrel dve. Nechapu.. :D :D

to jste teda moc sikovni, nebo tvuj chlap má dobrou mušku :) ja si vzdycky myslela, ze dvojcata se vyrabi pouze na umelem :) ze klasicky je ta pravdepodobnost strasne mala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
3.8.11 15:28
misisipi píše:
evousek píše:
no, vypada to tak, co? Ja tomu porad nemuzu uverit :D mam pocit, ze to ani neni moje :D :D :D nejak mi to furt jeste nedoslo.. Ale brambory jsou to pekny, to jo :D V sobotu tu fotku dostane mamka k narozkam, ma dneska padesat, tak furt kafrala, ze mam vsechny kamaradky tehotny (nebo uz davno porodily) Ze bychom to uz meli zacit zkouset.. ze se nam to nemusi hned podarit…ze „a co ty statistiky“.. joooo mamko, ty budes cumet :D na dvojcata :D .. takze tak. Na prvni nastrel dve. Nechapu.. :D :D
to jste teda moc sikovni, nebo tvuj chlap má dobrou mušku :) ja si vzdycky myslela, ze dvojcata se vyrabi pouze na umelem :) ze klasicky je ta pravdepodobnost strasne mala :mrgreen:

joooo, misi.. taky jsem z toho v soku jeste ted :D :D Uz se s tim smiruju asi mesic, ale furt mi to nejde :D Teta sice dvojcata ma, ale to je tak vsechno, proste „haluz jak cyp“ :D :D Mezi nama.. prisla kamoska (jeste pred mojim tehu) a rekla mi, ze budu mit dvojcata, ze se s tim mam smirit.. ze kluky.. protoze mam dva domaci milacky pejsky (mam dva jezevciky, postelove :D ) Tak jsem si rikala, to by byl masakr, kdyby ta teorie byla pravdiva.. no tak jak rikam, mesic nejak nevim, co si o tom myslet (jednalo se o pohlavi prvorozenych potomku v zavislosti na pohlavi domaciho mazlicka - psa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
3.8.11 16:58

ahoj holky tak já mám také po KO, už máme i průkazku a vše je v pořádku…UTZ mi už dělala přes bříško, dala mi další fotečku a box pro nastávající maminky…moc pěkné,další KO až 24.8. ale jinak je vše ok…už se začínáme podobat miminku :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí